Dodaj do ulubionych

Polećcie fajną kasę sklepową dla 3-latki

03.11.10, 11:44
Skanuje Allegro i widze duzo mnogosc kas, ale kazda ma jakies ale.
Wszystkie maja dolaczone 3 produkty na krzyz, a rozumiem, ze jak na produkcie nie ma kodu, to skaner nie skasuje, prawda ? - bo myslalam o dokupieniu np. zestawu warzyw plastikowych.
chodzi o to, zeby sklep mial bogaty asortyment, a kasa byla fajna.
mam 2 dzieci, lubie zabawe w sklep i mysle, ze to bylby fajny prezent.
Obserwuj wątek
    • dolores12 Re: Polećcie fajną kasę sklepową dla 3-latki 03.11.10, 12:28
      POdpinam się pod pytanie, też mam 2,5 latkę chętną do zabawy w sklep.
      • jagodasoft2 Re: Polećcie fajną kasę sklepową dla 3-latki 03.11.10, 12:43
        My mamy dwie kasy i w jednej skaner tylko pika a w drugiej jest "laser" i dzwięk, ale obie działają na zasadzie przycisku, czyli piknie i sie zaświeci jak dziecko wciśnie odpowiedni przycisk, a nie tak same od siebie i większość w sklepach też jest właśnie takich. Może są jakieś lepsze tylko tak zwracam uwagę.
    • monia19722 polecam kasę z Mothercare 03.11.10, 13:01
      www.elc.co.uk/Cash-Register-and-Scanner-with-FREE-Shopping-Basket/118707,default,pd.html
      • mw793 Re: polecam kasę z Mothercare 03.11.10, 13:24
        Ja tez bardzo ja polecam. Synek dostal ja na 3 urodziny z zestawem 'artykulow' czyli pudeleczek i bardzo fajnie sie nia bawi.

Pozdrawiam,
        mw793
        • camilcia Re: polecam kasę z Mothercare 03.11.10, 17:23
          też polecam, kupilismy w ELC chyba z 6 lat temu i nadal super się sprawuje smile
      • unison Re: polecam kasę z Mothercare 03.11.10, 17:28
        e tam w tschibo lepsza jest www.youtube.com/watch?v=vA9f3PaeqHA
      • joagraba Re: polecam kasę z Mothercare 03.11.10, 21:22
        Bardzo fajna ta kasa. A czy w Polsce ją można dostać, czy widziałyście w którymś sklepie?
        • monia19722 do joagraba 03.11.10, 22:39
          joagraba napisała:

> Bardzo fajna ta kasa. A czy w Polsce ją można dostać, czy widziałyście w którym
          > ś sklepie?

zabawki ELC mozna nabyc w sklepach Mothercare, jesli w Twojej miejscowości nie ma centrów handlowych spróbuj zadzwonić i może wyslą kurieirem; 3-4 lata temu robiłam w ten sposób zakupy jak w Krakowie nie było Mothercare
    • marta2202 Re: Polećcie fajną kasę sklepową dla 3-latki 03.11.10, 22:51
      Ja mojej 3,5latce kupuję pod choinkę kasę Smoby. Ta ELC jeśli dobrze widzę nie ma skanera, ale mogę się mylić.
      • camilcia Re: Polećcie fajną kasę sklepową dla 3-latki 04.11.10, 08:35
        skanera nie ma, ale ta kropeczka na boku kasy/taśmy pika, czyli jakby przeciągasz produkt po tym pika i nabija ceny na kasę smile
        dla mnie ta kasa ELC ma rewelacyjny plastik - taki miły 'lany' taki hmmm no nie powiem że elastyczny big_grin ale zupełnie inny niż ta smoby - nie sztywny taki 'kruchy' może ktoś zrozumie o co mi chodzi wink
        mieli promocję kiedyś - kupisz kasę, gratis produkty, ale teraz nie wiem, dawno nie byłam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka