Dodaj do ulubionych

kalkulator Fisher Price

05.11.10, 09:36
czy jest gdzieś w promocji? I w ogóle czy warto dla 5,5-latki zafascynowanej liczeniem, czy może lepiej zwykły kalkulator, bo ten jest za bardzo dziecinny? Jak myślicie?
Obserwuj wątek
    • malpa513 Re: kalkulator Fisher Price 05.11.10, 09:46
      ja kupilam jakis czas temu w realu za 40 zł i cały czas czekam zeby go dac mojej 4-latce bo wydaje mi sie ze jeszcze jest na niego za mala, tam sa tez fajne gry i zagadki na dodawanie wiec mysle ze ona jest za mala, a twoja mozliwe ze fajnie bedzie sie nim bawic
      • frestre Re: kalkulator Fisher Price 05.11.10, 09:59
        jeszcze niedawno widziałam w Realu właśnie po 40zł
        mój synek bawi się tym kalkulatorem od roku (ma 2,8)
        przyciska, ja zadaję mu zadania np "wciśnij 3" itp

moim zdaniem każdy czas jest dobry na ten kalkulator ( dla 5 latki także-przyda się do "zadań domowych" )

• glory77 Re: kalkulator Fisher Price 05.11.10, 10:27
      Dzięki dziewczyny. Przeglądając gazetkę z zabawkami nie widziałam jednak kalkulatora (chyba że przeoczyłam). 40 zł to cena regularna? Szkoda, że nie ma u mnie reala.
      • krasulas Re: kalkulator Fisher Price 05.11.10, 10:38
        Ja dałam 34zł w Realu 2 lata temu za czasów super promocji - także kosztował 2xtyle.
        Jest bardzo ok - sporo ciekawszy niż np. edukacyjny zegar.
        Ma parę bajerów - uważam, że fajny prezent dla 5,5latki...
        • rybalon1 Re: kalkulator Fisher Price 05.11.10, 10:42
          kupilam synowi jak miał 3,5 roku a sprzedałam go jak miał 5 lat bo nie był juz dla niego atrakcyjny za bardzo ( zadania latwe , gra bardzo łatwa ) , więc obawiam się , ze 5,5 latka juz za długo się nim nie pobawi ..ale ogólnie bardzo fajna , rozwijająca zabawka smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka