Dodaj do ulubionych

Prezent dla dwulatki????????

20.11.10, 16:57
Co kupić dwuletniej dziewczynce poza wózkiem i lalką bo to już ma. Może macie jakieś pomysły?
Obserwuj wątek
    • daria.1 Re: Prezent dla dwulatki???????? 20.11.10, 17:36
      Zależy za jaka kwotę.
      Moja w tym wieku lubiła farmę i wszelkie zwierzaki, samochody. Może jakiś domek dla malych lalek.
    • patysia00 Re: Prezent dla dwulatki???????? 20.11.10, 17:51
      Moja skończy w grudniu dwa latka. Od kilku miesięcy ma fioła na punkcie filiżanek, garnków, talerzy, sztućców i dzbaneczkówsmile Ostatnio dostała kuchenkę i codziennie po kilka razy gotujesmile
      Autka też uwielbiasmile
      • iga59 Re: Prezent dla dwulatki???????? 20.11.10, 18:18
        Talerzyki, kubki, filiżanki już ma, kuchnię też. Fakt bawi się tym a jak coś przeskrobie to woła mnie do siebie do pokoju i mówi, że zrobiła mi kawę. Patrząc na starszego brata uwielbia zygzaka ale to już w domu mamy.
        Jeśli chodzi o cenę cóż bardziej chyba zależy mi na takiej zabawce którą by się bawiła niż na cenie.
        • ivaz Re: Prezent dla dwulatki???????? 20.11.10, 22:32
          Moja córka (20mcy) dostanie na pewno lego duplo dom rodzinny, zoo, mate wodna Tomy. U nas od jakiegos czasu właśnie klocki sa hitem najbardziej lubi figurki ale klocki tez już ksłada.
          Ja uwazam ze duplo to najlepiej wydane pieniądze są na lata
    • lutka27 Re: Prezent dla dwulatki???????? 20.11.10, 22:32
      Tablica znajome mi dwulatki uwielbiały mazać:
      allegro.pl/duza-tablica-2w1-magnetyczna-szkolna-krzeselko-i1322057739.html
      Mozaika tego typu
      allegro.pl/listing.php/search?string=Quercetti+2%2B&category=0
      dostępna podobna wersja w Leclerc
      Hulajnoga trzykołowa moja uwielbia taką-jest bezpieczna(blokada kierownicy) i wygodna w jeżdzeniu(nie za szeroki rozsaw kółek tylnich).
      Poza tym Namiot samorozkładający z tunelem polecam.
      • lutka27 Re: hulajnoga 20.11.10, 22:33
        allegro.pl/hulajnoga-scooter-trojkolowa-skrzat-red-warszawa-i1205673708.html#gallery
        • marta2202 może 20.11.10, 23:07
          Kuchnia albo odkurzacz u nas hitsmile
          • czarodziejka000 Re: może 20.11.10, 23:20
            Moja dostala" zestaw malego lekarza" ale to dlatego ze ciagle wyciagala moj stetoskop i cisnieniomierz,to okazl sie strzal w dziesiatke smile
      • mar_ia_nna Re: Prezent dla dwulatki???????? 21.11.10, 11:19
        to jest rewelacja:
        allegro.pl/4199-ukladanka-mozaika-edukacyjna-quercetti-od-2-i1308988700.html
        pozdrawiam
        Marysia
        • magda1104 Re: Prezent dla dwulatki???????? 21.11.10, 11:48
          Fajne te układanki. Gdzie można je zakupić oprócz Allegro? Smyk, inne sklepy?
          • mar_ia_nna Re: Prezent dla dwulatki???????? 21.11.10, 12:01
            Znalazłam to jeszcze na stronie RIKa: www.rik-zabawki.pl/ukladanki-grzybki/1035-kolorowa-walizka-ukadanka-fantacolor-combi-junior-4199.html
            oni mają kilka sklepów stacjonarnych.

pozdrawiam
            Marysia
            • barbusia22 Re: Prezent dla dwulatki???????? 21.11.10, 13:56
              moja (w sierpniu skonczyła 2lata) dostanie na mikołaja auto z hello kitty z laleczka evi poniewaz lubi bawic sie autami brata i wozic lalki a to autko pokazywala caly czas w gazetce z carrefoura do tego pet shopy (ktore tez wozi autami) i puzzle
    • iga59 Re: Prezent dla dwulatki???????? 26.11.10, 18:32
      Dzięki za podpowiedzi, chyba się zdecyduję na lego duplo.
    • emi28 Re: Prezent dla dwulatki???????? 26.11.10, 21:15
      u nas tak: cała masa książeczek, bo uwielbia czytać. od jednych dziadków słoń wypuszczający trąbą motylki (trzeba je łapać) od drugich zestaw mały lekarz fisher price. W związku z tym, ze uwielbia myszkę Miki i ostatnio na każdy prezent reaguje pytaniem" a Mikiego nie było?" po wielu debatach zrezygnowaliśmy z domku lego duplo i kupujemy kolejkę Brio z Myszką Miki, o taką merlin.pl/Mickey-Clubhouse-zestaw-kolejki_Brio/browse/product/206,670464.html
      od chrzestnej dostanie tablicę do rysowania-taką drewnianą. z innych wartych poelcenia zabawek klocki róznych rodzajów, ciastolina.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka