iga59 20.11.10, 16:57 Co kupić dwuletniej dziewczynce poza wózkiem i lalką bo to już ma. Może macie jakieś pomysły? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daria.1 Re: Prezent dla dwulatki???????? 20.11.10, 17:36 Zależy za jaka kwotę. Moja w tym wieku lubiła farmę i wszelkie zwierzaki, samochody. Może jakiś domek dla malych lalek. Odpowiedz Link Zgłoś
patysia00 Re: Prezent dla dwulatki???????? 20.11.10, 17:51 Moja skończy w grudniu dwa latka. Od kilku miesięcy ma fioła na punkcie filiżanek, garnków, talerzy, sztućców i dzbaneczków Ostatnio dostała kuchenkę i codziennie po kilka razy gotuje Autka też uwielbia Odpowiedz Link Zgłoś
iga59 Re: Prezent dla dwulatki???????? 20.11.10, 18:18 Talerzyki, kubki, filiżanki już ma, kuchnię też. Fakt bawi się tym a jak coś przeskrobie to woła mnie do siebie do pokoju i mówi, że zrobiła mi kawę. Patrząc na starszego brata uwielbia zygzaka ale to już w domu mamy. Jeśli chodzi o cenę cóż bardziej chyba zależy mi na takiej zabawce którą by się bawiła niż na cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
ivaz Re: Prezent dla dwulatki???????? 20.11.10, 22:32 Moja córka (20mcy) dostanie na pewno lego duplo dom rodzinny, zoo, mate wodna Tomy. U nas od jakiegos czasu właśnie klocki sa hitem najbardziej lubi figurki ale klocki tez już ksłada. Ja uwazam ze duplo to najlepiej wydane pieniądze są na lata Odpowiedz Link Zgłoś
lutka27 Re: Prezent dla dwulatki???????? 20.11.10, 22:32 Tablica znajome mi dwulatki uwielbiały mazać: allegro.pl/duza-tablica-2w1-magnetyczna-szkolna-krzeselko-i1322057739.html Mozaika tego typu allegro.pl/listing.php/search?string=Quercetti+2%2B&category=0 dostępna podobna wersja w Leclerc Hulajnoga trzykołowa moja uwielbia taką-jest bezpieczna(blokada kierownicy) i wygodna w jeżdzeniu(nie za szeroki rozsaw kółek tylnich). Poza tym Namiot samorozkładający z tunelem polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
lutka27 Re: hulajnoga 20.11.10, 22:33 allegro.pl/hulajnoga-scooter-trojkolowa-skrzat-red-warszawa-i1205673708.html#gallery Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka000 Re: może 20.11.10, 23:20 Moja dostala" zestaw malego lekarza" ale to dlatego ze ciagle wyciagala moj stetoskop i cisnieniomierz,to okazl sie strzal w dziesiatke Odpowiedz Link Zgłoś
mar_ia_nna Re: Prezent dla dwulatki???????? 21.11.10, 11:19 to jest rewelacja: allegro.pl/4199-ukladanka-mozaika-edukacyjna-quercetti-od-2-i1308988700.html pozdrawiam Marysia Odpowiedz Link Zgłoś
magda1104 Re: Prezent dla dwulatki???????? 21.11.10, 11:48 Fajne te układanki. Gdzie można je zakupić oprócz Allegro? Smyk, inne sklepy? Odpowiedz Link Zgłoś
mar_ia_nna Re: Prezent dla dwulatki???????? 21.11.10, 12:01 Znalazłam to jeszcze na stronie RIKa: www.rik-zabawki.pl/ukladanki-grzybki/1035-kolorowa-walizka-ukadanka-fantacolor-combi-junior-4199.html oni mają kilka sklepów stacjonarnych. pozdrawiam Marysia Odpowiedz Link Zgłoś
barbusia22 Re: Prezent dla dwulatki???????? 21.11.10, 13:56 moja (w sierpniu skonczyła 2lata) dostanie na mikołaja auto z hello kitty z laleczka evi poniewaz lubi bawic sie autami brata i wozic lalki a to autko pokazywala caly czas w gazetce z carrefoura do tego pet shopy (ktore tez wozi autami) i puzzle Odpowiedz Link Zgłoś
iga59 Re: Prezent dla dwulatki???????? 26.11.10, 18:32 Dzięki za podpowiedzi, chyba się zdecyduję na lego duplo. Odpowiedz Link Zgłoś
emi28 Re: Prezent dla dwulatki???????? 26.11.10, 21:15 u nas tak: cała masa książeczek, bo uwielbia czytać. od jednych dziadków słoń wypuszczający trąbą motylki (trzeba je łapać) od drugich zestaw mały lekarz fisher price. W związku z tym, ze uwielbia myszkę Miki i ostatnio na każdy prezent reaguje pytaniem" a Mikiego nie było?" po wielu debatach zrezygnowaliśmy z domku lego duplo i kupujemy kolejkę Brio z Myszką Miki, o taką merlin.pl/Mickey-Clubhouse-zestaw-kolejki_Brio/browse/product/206,670464.html od chrzestnej dostanie tablicę do rysowania-taką drewnianą. z innych wartych poelcenia zabawek klocki róznych rodzajów, ciastolina. Odpowiedz Link Zgłoś