totdragon 09.04.04, 21:47 Bardzo prosze o pomoc w znalezieniu sklepu, gdzie w chwili obecnej moge kupic kojec ARTI L1. Bardzo mi na nim zalezy, a nigdzie go nie moge dostac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agniesej Re: Gdzie kupic kojec ARTI L1??? 10.04.04, 10:53 Nie wiem skąd jesteś. Najlepiej wejdz sobie na strone Arti (nie pamietam adresu ale wejdz sobie na www.gogle.pl i wpisz w przegladarce ), tam sa adresy sklepow w calej Polsce. Jeśli jesteś z Warszawy to polecam komis dzieciecy w AL.Krakowskiej 219 przy Hynka. Nawet jeśli akurat nie bedą mieli tego modelu to w ciągu paru dni Ci go sprowadza. Sama tam kupowałam łóżeczko Arti Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
malwes Re: Gdzie kupic kojec ARTI L1??? 10.04.04, 11:11 Wydaje mi się też, że z tą firmą współpracują "Wózki" przy Solidarności 78. Jak czegoś nie mają to mogą zamówić - ja tak zamawiałam u nich karuzelę T. Love a foteliki Arti na pewno mają, więc w zasadzie można poprosić o wszystkie akcesoria tej firmy. A strona to www.arti.plPozdrawiam, Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
agnysek Re: Gdzie kupic kojec ARTI L1??? 14.04.04, 08:47 zapytj na www.tanimarket.pl tam kiedyś widziałam arti może jeszcze mają Odpowiedz Link Zgłoś