dunia34 28.11.10, 21:02 Do tej pory miał drewniane z oparciem z go sportu, ale oddał je młodszemu bratu i zastanawiam się jakie mu teraz kupić - drewniane, metalowe, plastikowe? Jaką długość najlepiej? Doradźcie coś z własnego doświadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krasulas Re: sanki dla 6-latka 28.11.10, 21:21 widziałam dzisiaj w Tesco plastikowe, z szerokiemi płozami, bez oparcia, w cenie ok. 80zł kolorowe wyglądały na bardzo solidne nie ma ich na allegro poszukam w necie dla 7latki Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: sanki dla 6-latka 28.11.10, 21:29 www.sportplus.pl/sklep/sanki-plastikowe-p-3225.html mniej więcej tak wyglądały charakterystyczne były szeroko i skośnie rozstawione płozy kolorki śliczne cena mniej... sądzę, że 2-3 latek nie bardzo chiałby na nich jeździć raczej dla starszaka - ale może się mylę... Odpowiedz Link Zgłoś
sylwina76 Re: sanki dla 6-latka 28.11.10, 22:19 Mamy bardzo podobne z volkswagena, jako gratis do samochodu i potwierdzam są rewelacyjne: lekkie, "świetnie trzymają się śniegu" , nie wywracają się i najważniejsze dla moich dzieci - bardzo szybkie. mamy je już kilka lat, samochodu już nie a sanki nadal Przegrywają z drewnianymi - dzieci kłócą się, które będzie nich jeździć - dziś korzystała z nich 4 latka, aczkolwiek uważam, że lepsze są dla 7 latka, który zmuszony był jeździć na drewnianych z oparciem. Odpowiedz Link Zgłoś
monika78kr Re: sanki dla 6-latka 28.11.10, 22:27 To sa dokladnie te sanki! Wlasnie dzisiaj ogladalam je w katlogu (str 112) i zastanawialam sie czy warto. Juz wiem, ze w Tesco nie warto - z podanej przez krasulas strony z wysylka 63 zl. A czy sanki fajne? Wydaje mi sie, ze tak, bo lekkie. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwina76 Re: sanki dla 6-latka 28.11.10, 22:45 Wyglądają prawie tak samo - ale to chyba niemożliwe, aby w Tesco w promocji kosztowały 2x tyle... My mamy jednak trochę inne - z salonu samochodowego Volkswagena, sygnowane ich marką, choć na pierwszy rzut oka prawie identyczne. Nie wiem jak te - ale nasze są naprawdę bardzo lekkie, mają takie opływowe kształty. mamy je już naprawdę kilka lat, użytkowane intensywnie - w tym czasie dobiliśmy parę sztuk drewnianych. A drugie mamy z Tesco - te drewniane z metalowym zdejmowanym oparciem (pierwsze w katalogu) nie polecam - wolne, mało zwrotne, nie "|umywają się" do tych plastikowych. Odpowiedz Link Zgłoś
edyta0 Re: sanki dla 6-latka 28.11.10, 22:53 Ty masz pewnie te trzecie www.autokrata.pl/artykul/sanki-zamiast-golfa-gti-1051 a to inna kategoria niz tescowe Odpowiedz Link Zgłoś
edyta0 pewnie blizej im do VW 28.11.10, 23:01 allegro.onet.pl/item1341620389.html Odpowiedz Link Zgłoś
sylwina76 Re: sanki dla 6-latka 28.11.10, 23:03 Nawet nie wiedziałam, że mam takie "wartościowe" sanki : ) tak, mamy te trzecie, ale myślałam, że są takie tescowe. Odpowiedz Link Zgłoś
monika78kr Re: sanki dla 6-latka 28.11.10, 23:02 A ja stawiam, że to sa wlasnie te sanki - Tesco miewa kosmiczne ceny. Wgladaja identycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
misia_75 Sanki z Tesco 28.11.10, 23:31 Faktycznie wyglądają jak z Tesco www.hiperpromo.pl/4522139.html Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: Sanki z Tesco 29.11.10, 08:16 te co zalinkowałam są identyko jak Tescowe ale tam super wybór kolorystyczny - są kolorowe ale nieco transparentne i tak naprawdę... myślałam, że będą lżejsze te z VW na bank lepszejsze - masa tej jakości na allegro i ceny powalające kojarzę, że znajoma ma takie "tańsze" i na % kupiła je za 20zł! aha - te z Tesco - spr. producenta, ale nazwy nie pamiętaju - nazwa długa - szukałam w necie i nie mogę wykukać - a tam mogą być tańsze Odpowiedz Link Zgłoś
edyta0 Re: Sanki z Tesco 29.11.10, 09:58 Nie mozna w taki sposob porownywac, bo jakos materialow z jakich sa robione sanki czy tescowe, czy inne moza sie roznic tylko wygladac podobnie. Co z tego, ze te tescowe sa takie jak VW jak zapewne te drugie nie mozna przyrownac jakoscia do tych z tesco. Tak samo i inne o podobnym wygladzie. Mozna porownywac ale te same, tego samego producenta. Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: Sanki z Tesco 29.11.10, 12:20 naprawdę? o tym cały czas mowa... i napewno droższe (choć logowane) lepsze a tescowe na bank nie warte swej ceny - gdyby kosztowały 25zł sama na próbę kupiłabym my zjeżdżamy na dupolotach (takich grubszych, z rączką plastikową na przodzie) mamy też Borówki - ale to sanki dla maluchów (da syna) - pomimo swych gabarytów i wagi Odpowiedz Link Zgłoś
camilcia Re: sanki dla 6-latka 29.11.10, 10:13 Moje dzieci nie znoszą sanek, jeżdżą tylko na jabłuszkach/ślizgach, ale u nas wysokie górki bardzo, więc na sankach bardzo duże ryzyko wywrotki - jedna taka wywrotka i po wyjściu sama nie mogę patrzeć jak maluchy na sankach zjeżdżają, przy wywaleniu głową prosto w zamarznięty śnieg brrrrr te sanki VW fajne a może ktoś mi powie czy taki ślizg nadaje się do ciągnięcia dziecka? allegro.pl/sanki-slizg-big-2-kolory-i1340228945.html bo do zjazdów to wiem że super, ale ja też potrzebuję na drogę dom-szkoła-przedszkole, odprowadzamy młodą ale do przedszkola mamy kawałek, dla mnie super spacer, ale dla dziecka jednak długo, szczególnie jak wieje i sypie Odpowiedz Link Zgłoś
jaroosi Re: sanki dla 6-latka 29.11.10, 12:29 Śniegu sporo, więc i temat sanek ruszył z kopyta Ponieważ nie chcę dublować wątków o tym samym temacie proszę o radę tutaj. Zamierzam kupić 2 rodzaje sanek. Dla młodszego takie: allegro.pl/at-sanki-male-z-oparciem-podnozki-od-producenta-i1329091448.html dla starszaka takie: allegro.pl/sanki-z-hamulcem-race-isrc-promocja-i1333714427.html Proszę podpowiedzcie, czy w którymś markecie dostanę takie i może wiecie w jakich cenach. Wiadomo szukam jak najtaniej i zastanawiam się gdzie, w sklepie czy przez allegro z kosztami wysyłki, wyjdzie taniej. Z góry dziękuje za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
night_irbis Re: sanki dla 6-latka 30.11.10, 13:31 Te sanki AT będą chyba od jutra w promocji w POLO markecie - przynajmniej te z gazetki reklamowej wyglądały identycznie. Mają być za 54 zł bodajże. Też planuję nabyć Tej gazetki jeszcze nie ma na stronie POLO, ale widziałam wczoraj wersję papierową Odpowiedz Link Zgłoś