Dodaj do ulubionych

klocki hello kitty

01.12.10, 22:22
cześć ! czy znacie klocki Hello Kitty? czy pasują one do lego Duplo? na "oko" wydaje się , że pasują ale ja mam wadę wzroku........ wink)
kiedyś dostaliśmy świetne klocki Simba Unico i pasują idealnie do duplo ale nawet na allegro nie mogę ich namierzyć (poza jednym zestawem), Jixin mi się nie podobają, to za dosłowna podróbka lego, te Hello Kitty też są produkcji Simby więc może pasują...?
wiecie coś na ten temat?
dzięki
Obserwuj wątek
    • wiola_wd Re: klocki hello kitty 02.12.10, 08:49
      pasują do Duplo i są naprawdę przyzwoitej jakości.

Córka ma ich dużo bo kocha Kitty smile mamy Willę, stajnię i lodziarnię, bawi się nimi od roku, praktycznie codziennie.

Mam ochotę jeszcze na pociąg dla niej, niby ma już prawie 5 lat ale bardzo lubi te klocki
    • aga_martusia Re: klocki hello kitty 02.12.10, 12:09
      My tez posiadamy, pasują do Duplo, są naprawdę dobrej jakosci - bawia sie nim 4latka i 1,5roczny synek.
    • iws Re: klocki hello kitty 02.12.10, 21:08
      dziękismile
      • sylwia_il Re: Jeszcze jedno pytanie dotyczące hello kitty 03.12.10, 10:03
        A czy te klocki Hello Kitty dobrze się ze soba łączą? Chodzi mi o to czy lekko sie dopasowują , czy po złączeniu klocków trzymają sie "kupy" itd. Pytam się dlatego,ponieważ w tamtym roku kupiłam dla córeczki klocki JIXIN i w ogóle nie byliśmy z nich zadowoleni.Jak się klocek z klockiem złączyło to się nie trzymały i przy ruszeniu zaraz się rozwalały. Kupiliśmy więc Lego Duplo i te klocki są naprawdę niezawodne. Te hello kitty bardzo nam sie podobaja, ładnie są wykonane i dla dziewczynki są super , ale czy dobrze sie łaczą ze sobą? Mam obawy już do innych klocków po zakupie JIXIN, których nikomu nie polecam.
        • annia.m Re: Jeszcze jedno pytanie dotyczące hello kitty 03.12.10, 11:40
          oj, a chcialam właśnie kupić córce te jixin - z księżniczka, konikiem... teraz to chyba jednak nie wezme
        • wiola_wd Re: Jeszcze jedno pytanie dotyczące hello kitty 03.12.10, 21:14
          trzymają się tak jak Duplo, nie rozlatują się, są dobrze dopasowane, w zasadzie ja nie widzę zbytniej różnicy między nimi a Duplo, plastik mają podobny.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka