Dodaj do ulubionych

Czarne koronki

IP: 89.77.86.* 02.12.10, 14:21
I znowu te koszmarrrnie drogie marki! Ostatnio widziałam o minimum 1/3 tańsze czarne, kuszące przezroczystościami miękkie biustonosze marki Ava czy Kostar na Muriel.pl.
Obserwuj wątek
    • Gość: chinagirl Re: Czarne koronki IP: 46.112.11.* 04.12.10, 11:46
      Oczywiście w Polsce mieszkają tylko kobiety do miseczki F - rarytas! Chętnie kupię, tylko mam rozmiar chyba 65G...
      Producencie - zrób coś dla ludzi! Wydam 300 zeta, ale zrób coś wygodnego, bez tych cholernych fiszbin!!
    • Gość: .... Re: Czarne koronki IP: *.dynamic.chello.pl 04.12.10, 13:37
      fakej, nie znasz się. kobiety w polsce na szczęście porzucają "uniwersalne" 75 b na rzecz dobrze dopasowanych staników. rozmiar miseczki mówi tylko o różnicy między obwodem w biuście i pod biustem. 80 g to może będzie kawał cyca, ale 65 g to po prostu większy biust.
    • Gość: Miki Re: Czarne koronki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.10, 13:39
      Ceny zabójcze, naprawdę nie widzę powodu, żeby tyle kasy wydawać na stanik, który i tak szybko się rozleci, nie ma się co oszukiwać, nawet tych uznanych firm nie starczają na długo, nie mówiąc o tym, ze każdy stanik po krótkim czasie się rozciąga i trzeba go wyrzucić.
    • Gość: geedee Re: Czarne koronki IP: *.dynamic.chello.pl 04.12.10, 14:56
      o mamuniu, sam poliester i poliamid z dodatkami elastanu.
    • Gość: Ojciec Czas Re: Czarne koronki IP: *.toya.net.pl 04.12.10, 15:46
      chinagirl, a byłaś na adore.pl?
    • Gość: bielunka Re: Czarne koronki IP: *.adsl.inetia.pl 04.12.10, 18:10
      polecam wiess-mann czarny biustonosz TEQUILLA koronka pionowe cięcie - jest cudowny a cena nienajgorsza bo 70zł. co prawda rozmiarówka średnia ale moje 70F jeszcze łapie się smile

fakej nie znasz sie więc się nie wypowiadaj
    • Gość: Olek Re: Czarne koronki IP: *.dynamic.chello.pl 04.12.10, 18:49
      A ja święcie wierzyłem że czarne są po to by za często nie prać!
    • Gość: lamia Coś na naudę: <a href="http://ceramika-dla-kazdego.blogspot" targe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.10, 16:57
      ceramika-dla-kazdego.blogspot.com/
    • Gość: Gość3 Re: Czarne koronki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.11, 19:01
      chinagirl: tez mam taki biuścik 65 i wiem jakie z tym się wiążą problemy.. Widziałam nowe fajne wzory na nasze rozmiary. Zobacz na to cudo: www.kisskiss.pl/produkty/20653/1-Bielizna-Maxi-Biustonosz-Valoo-Soft

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka