joszka30 12.12.10, 15:06 Mam pytanie do użytkowników, czy ktos się orientuje czy jest jakaś róznica w użytkowaniu tej gry w odniesieniu do róznych producentów? Czy jest sens inwestowac w Hasbro, czy może Simba (tańsza) czy Parker? dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ka_thy Re: Gra JENGA. Jakiej firmy? Są róznice? 12.12.10, 15:19 W zeszłym roku kupiłam Jengę marki Tesco. Z tego co się zorientowałam ma ona chyba 2 albo trzy poziomy mniej niż ta oryginalna. Wykonana jest porządnie. Kosztowała mnie 20 złotych. Odpowiedz Link Zgłoś
jagodasoft2 Re: Gra JENGA. Jakiej firmy? Są róznice? 12.12.10, 16:16 My mamy i oryginalną i Tescową i duzej różnicy nie ma. Faktycznie w Tescowej jest o parę klocków mniej ale kosztowała nas w tamtym roku w promocji 18,99 Odpowiedz Link Zgłoś
gosjana Re: Gra JENGA. Jakiej firmy? Są róznice? 12.12.10, 22:33 Fajną jengę widziałam w sklepie zabawkowym, klocki kolorowe + kostka, wydaje mi się dużo ciekawsza od tej jednokolorowej, drewnianej. img07.allegroimg.pl/photos/oryginal/13/54/15/36/1354153664 Odpowiedz Link Zgłoś
mozynka podbijam wątek 10.07.14, 10:23 jeśli kupić to jaką? Jest ich dużo na rynku.... Tylko oryginalna czy "podróbki" też spełniają swoją funkcję. Teoretycznie to tylko kawałki drewienka, więc nie powinno być różnicy, ale może się mylę..... Odpowiedz Link Zgłoś
els.ol Re: podbijam wątek 10.07.14, 11:39 "Podróbki" niczym się nie różnią od oryginału no może poza kilkoma klockami mniej jak pisały poprzedniczki. Też kupiłam tescową za 15zł (promocja -50%) i w pełni spełnia swoja zadanie. Fajna zabawa. Tak jak napisałaś, to tylko drewienka, za logo nie ma potrzeby płacić. Odpowiedz Link Zgłoś