16.12.10, 13:48
chciałam zamówic branzoletki lilou, ale musze się dowiedzieć czy sa w stanie wysłać mi do wtorku, na stronie podany 1 numer komórkowy który jest niedostępny , czy macie jakieś doświadczenie z zamawianiem z Lilou?
termin realizacji itp.
Obserwuj wątek
    • pia_ Re: Lilou 16.12.10, 20:35
      Zamawiałam bransoletkę w sklepie stacjonarnym (bez graweru). Normalnie zawsze czekałam 3 minuty i bransoletka była gotowa, a teraz kazali mi przyjść po 2 godzinach. Kobitka powiedziała, że nie wyrabiają się, taki mają nawał.
      • lambswool Re: Lilou 16.12.10, 20:42
        Mój mąż kupował mi bransoletkę rok temu przed Świętami i też kazano mu czekać 2 godz. No ale może teraz jest inaczej. Dodam, że bransoletka długo nie wytrwała, sznurek (cienki) szybko był potwornie brudny a medalik zaszedł jakąś rdzą. No więc w tym roku poprosiłam Świętego o nową bransoletkę smile
    • a-n-i-k-a Re: Lilou 16.12.10, 21:58
      ja w kwietniu czy maju tego roku na bransoletki lilou zamówione przez net czekalam na pewno ponad tydzien - nie pamietam dokladnie w tej chwili, ale w trakcie skladania zamowienia byla mowa chyba o 14 dniach

i wtedy nie bylo zadnych swiat wink

nie liczylabym na otrzymanie ich przed swietami

dodatkowo jeszcze kurierzy obecnie strasznie nawalaja, wiec tym bardziej dostawa moze sie opoznic
      • franianiania Re: Lilou 17.12.10, 10:42
        czy macie może te pozłacane? nie zchodzi z nich złoto?
    • franianiania Re: Lilou 17.12.10, 10:48
      a może ktoś wybiera się do jakiejś galerii w ten weekend i mógłby mi kuic branzoletkę?
      oczywiście przedpłace kasę. nie ma szans na zamówienie do swiąt on-linesad
    • nana2005 Re: Lilou 17.12.10, 11:28
      ja mam już ponad rok pozłacane i nic nie schodzi, natomiast przetarł się sznurek i muszę do nich jechać na wymianę. Niestety nie umiem sama zrobić tego specjalnego supełka. A może wy wiecie gdzie znajdę instrukcję tego typu węzła?
      • franianiania Re: Lilou 17.12.10, 11:39
        kurcze , za puzno się obudziłam z tymi branzoletkami a tak mi zależało na swięta dla córki i dla mnie, może ktoś bedzie przechodził obok ich saloników, wybierając sie na swiąteczne zakupy?
        • tzka Re: Lilou 17.12.10, 12:11
          Za pozno, zdecydowanie. A w galeriach tych bransoletek nie sprzedaja. Na stronie podane sa adresy 4 salonow sprzedazy w 4 duzych miastach. Z tego, co wiem, to w Wa-wie na Mokotowskiej ludziska stoja codziennie w zakreconej kolejce. Kompletnie nie rozumiem wariactwa, zwiazanego z tym kawalkiem bylejakiego sznurka z zawieszkami...
        • pia_ Re: Lilou 17.12.10, 18:04
          Nie ma teraz możliwości aby wejść do sklepu i kupić od razu bransoletkę, trzeba złozyć zamówienie i czekać 2-3 godziny, bo tyle mają zamówień, że rady nie dają. Mój niemąż był w sklepie dzisiaj i wkurzył się strasznie na to czekanie, więc pojechał do Pandory - nie powiem, że mnie to zmartwiło, wolę pod choinkę Pandorę wink
          Co do zmiany szmureczka, to cały problem leży w jego jakości, te z Lilou są czymś impregnowane i mają je w 3 grubościach (choć podają, że tylko są cienkie i grube). Mój szawagier bez problemu wymienia mi sznureczki, ale choć kupuję je na giełdach biżuterii to nie są niestety impregnowane i szybko się mechacą sad
          • mar_mag77 Re: Lilou 17.12.10, 18:35
            Mi mąż zamawiał w sierpniu przez internet, i czekał ok 10 dni. Złotko nie schodzi, sznureczki póki co się trzymają smile z serduszkiem mam gruby sznurek a z dziećmi cienki. Fakt że też zastanawiałam się nad Pandorą, ale póki co Lilou wystarczy smile)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka