Dodaj do ulubionych

kombinezony tchibo - są gdzieś w stacjonarnych/

19.12.10, 15:27
naiwnie zapytam (chociaż mało nas tu dzisiaj), czy ktos widział w stacjonarnych sklepach kombinezon dla dziewczynki, rozmiar 104 lub 110. Ja parę dni temu wypatrzyłam u siebie kombinezon dla córki siostry na 86/92.
Obserwuj wątek
    • saszanasza Re: kombinezony tchibo - są gdzieś w stacjonarnyc 19.12.10, 15:37
      Są nadal w sklepach tchibo (arkadia, sadyba, carrofour marki). pojedyncze sztuki, ale są...
      ps. nie rozumiem tego boomu na te kombinezony. o ile chłopięcy ujdzie, dziewczęcy (zwłaszcza z tegorocznej kolekcji) uważam za wyjątkowo brzydki. naprawdę można ubrać dziecko równie ciepło, a zdecydowanie ładniej.
      Ja córce kupiłam kurtkę Reimy w rozmierze 92 (muszę jeszcze dokupić spodnie). Uważam, że nie dość że ładna, to zdecydowanie lepsza jakościowo od tchibo.
      • m_a_m_m_a Re: kombinezony tchibo - są gdzieś w stacjonarnyc 19.12.10, 16:18
        a od kiedy w sadybie jest tchibo ???!!!!
        • saszanasza Re: kombinezony tchibo - są gdzieś w stacjonarnyc 19.12.10, 16:38
          ano nie ma, mój błąd. łażę już po tylu sklepach, że mi się wszystko popierdzieliło. generalnie w każdym sklepie tchibo w którym byłam, były te kombinezony. na rozmiar nie zwracałam uwagi.
    • owianka Re: kombinezony tchibo - są gdzieś w stacjonarnyc 19.12.10, 15:39
      Chodzi Ci o całą Polskę, czy jakieś konkretne miasto?
    • bladyroz Re: kombinezony tchibo - są gdzieś w stacjonarnyc 19.12.10, 17:20
      owianka: interesuje mnie cała Polska, jak nie bedę mogła kupić osobiście w Poznaniu lub Wrocławiu, to liczę na pomoc rodziny i znajomych z innych miast. Zastanawiam się też, czy sklepy nie mogłyby przesłać między sobą towaru?

saszanasza: chciałabym kupić ładny i praktyczny kombinezon niekoniecznie tchibo, ale u mnie w sklepach stacjonarnych typu: h&m, Quadri Foglio i innych nie ma NIC w rozmiarze 104/110 dla dziewczynki. Wiem, że szukam późno, ale moja córka przez 2 lata przedszkola bojkotowała jej zdaniem szeleszczące i niewygodne kombinezony, dopiero jak wróciła 2 razy totalnie przemoczona z przedszkolnego spaceru, to stwierdziła, że też chce kombinezon. Ten tchibo nie jest zły wink
      • saszanasza Re: kombinezony tchibo - są gdzieś w stacjonarnyc 19.12.10, 18:23
        jeżeli będę w jakimś tchibo na dniach, to zwrócę uwagę na rozmiar. jak będzie odpowiedni to dam znać.
        niemniej jednak zwróć uwagę na firmę reima i ast (tą firmą zachwycona jest moja przyjaciółka-chwali sobie właśnie to, że kombinezony są leciutkie i nie są sztywne).
        ja namawiam Cię na Reimę (zdjęcie kurtki poniżej - jest z zeszłorocznej kolekcji, więc cena była niższa):

http://i55.tinypic.com/xd5ds9.jpg
        • bladyroz do saszanasza 19.12.10, 19:04
          Córa wygla super, ubranka tez. Możesz napisać, gdzie kupowałaś ubranka firmy reima?
          • saszanasza Re: do saszanasza 19.12.10, 19:58
            kurtkę i czapę kupiłam w sklepie "świat dziecka" w w-wie oczywiściesmile w necie rękawiczki (w kolorze kurtki - te na zdjęciu są z zeszłego roku). to kolekcja zeszłoroczna, ale może jeszcze gdzieś jest do kupienia. Tu taka sama ale w innym kolorze:
            www.reima.fi/en/collection/moln/
    • slonko1335 Re: kombinezony tchibo - są gdzieś w stacjonarnyc 19.12.10, 20:01
      W szczecinie są ale tylko w tych dwóch pierwszych najmniejszych rozmiarówkach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka