ewicia 15.04.04, 22:11 Proszę o radę Czy moglibyście doradzić mi jakiśniedrogi a dobry wózek dla dziecka 9głęboki i spacerówka w jednym). Będę bardzo wdzięczna za poradę, bo w tej ilości towaru na rynku trudno sie odnaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kopytko1 Re: DOBRY I NIEDROGI WÓZEK 16.04.04, 09:30 Hej,ja może ciut w innej sprawie,ale związanej z wózkami.Ja mam Plaka oriona,spacerówka z nosidełkiem(wkładem)dla niemowlaka.Jest super,do obejrzenia na www.polak.com.pl Ale chciałabym zamienić na coś mniejszego bo latem jedziemy nad morze i ten jest zad uży żeby razem z nim pomieścić bagaże Jeśli byś chciała to mam go do odsprzedania.Jestem z Wrocławia. KOntakt email ebenes@poxzta.onet.pl lub gg 4418712 Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
wiki112 Re: DOBRY I NIEDROGI WÓZEK 16.04.04, 09:50 Ja korzystałam z wozka Deltim Fokus. Teraz poszukuje osoby chętnej do kupna (gondola-uzywana i spaceróeka -nieuzywana). Jeśli jesteś zaintereoswana-pisz na priva. Jestem z Piaseczna. Magda) Odpowiedz Link Zgłoś