Dodaj do ulubionych

Studio tatuażu

27.12.10, 18:26
Czy może się ktoś wypowiedzieć czy fajne dla 5 latka? Rodzaj tatuaży natryskowych, dostępne na allegro. na present urodzinowy dla syna - warto?

Będę wdzięczna za podpowiedzi
pozdr
meli
Obserwuj wątek
    • zaneta32 Re: Studio tatuażu 27.12.10, 18:47
      moim zdaniem nie warto pisaki bardzo sie rozpryskuja i brudza tatuaze wychodza niewyrazne my nie polecamy moja 7 latka rozczarowana
    • olafowamama Re: Studio tatuażu 27.12.10, 20:07
      Mój 5-latek stwierdził, że może oddać biednym dzieciom, więc chyba raczej nie polecam uncertain
      • dammma Re: Studio tatuażu 28.12.10, 10:01
        moja córka wybrała sobie sama w tamtym roku z Agatki. Miała wtedy 7 lat. Jest tam dużo naklejek-szablonów ( na raz, bo potem już się nie chcą kleić), pistolet natryskowy i pisaki. Mimo, iż nie wychodzą ostro, to zabawa była przednia-na podwórku ustawiało się w kolejce pełno dzieci po tatuaże. Ja bym powiedziała tak: jakość tatuaży taka sobie, ale dzieciom się podobało. Teraz kupiłam jej w smyku ( na allegro też są) szablony plastikowe do tatuaży i robi długopisami żelowymi brokatowymi, choć dla chłopca to raczej nie przejdzie smile. Czasem mam całe nogi w tatuażach....
    • slonko1335 Re: Studio tatuażu 28.12.10, 10:06
      Kupiliśmy studio z Agatki dla bratanicy męża(6 lat) ale dostanie 1 stycznia, więc dopiero wtedy będę się mogła wypowiedzieć. Mojej prawie 5-latce aż się oczy na to świecą-sama wybierała prezent dla kuzynki.
      • katka74 Re: Studio tatuażu 28.12.10, 12:42
        Moja córka ma od roku studio tatuażu z Agatki. Uwielbia je. Nie używamy tej maszynki tylko nakleja sobie szablon na ręku i maluje bezpośrednio flamastrami na skórze. Tatuaże są wyraźne. Ja polecam.
    • aniapet Re: Studio tatuażu 28.12.10, 12:48
      Potwierdzam zdanie przedmówczyni. Nie wiem, czy chłopak ucieszy się z takiego prezentu, ale 6-letnia bratanica męża zachwycona. Przykleja sobie same tatuaże na ręce i maluje pisakami.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka