03.01.11, 18:26
Pomocy!!! Jak wyłączyć grający nocnik?! Córa zrobiła pierwsze siku i ten jak zaczął grać tak gra do tej pory (3 godziny!!!) Wypłukałam, wysuszyłam i nic.
Masakra, ta melodyjka już daje po głowie, a noc się zbliża ;-/
Obserwuj wątek
    • xarea Re: Nocnik!!! 03.01.11, 18:56
      A próbowałaś wyjąć baterie. Od spodu się odkręca. Może oddaj do reklamacji jeśli nadal będzie grał.
      • jombusiowa Re: Nocnik!!! 03.01.11, 19:30
        Gdzieś siku przeciekło i zrobiło sie spięcie....
        • qosiula Re: Nocnik!!! 03.01.11, 21:47
          Niestety niezbędne okazało się "rozbrojenie" sprzętu big_grin
          Przynajmniej już nie gra...
          Zastanawiam się nad całkowitym usunięciu baterii, prawdę mówiąc nie widzę potrzeby posiadania takiego "luksusu" hehe
    • joasia_44 Re: Nocnik!!! 03.01.11, 23:21
      Szkoda, że nie ma tutaj konkursu na najlepszy post! Przy Twoim uśmiałam się do łez... Dobrze że sobie poradziłaś z problemem w końcu, strasznie podstępna ta dzisiejsza technologia, prawda?
    • deela Re: Nocnik!!! 04.01.11, 01:37
      żeby przez 3 godziny słuchać melodyjek zamiast baterie wyjąć
      chyba skonam ze śmiechu!!!
      • qosiula Re: Nocnik!!! 04.01.11, 06:56
        No niestety z tym wyjęciem baterii nie jest tak łatwo. Odkręcić się nie da, "schowek" na baterie jest częścią nocnika, nie ma możliwości wyjęcia ich bez połamania plastiku. Dlatego nie wyjmowałam od razu, żeby nie zniszczyć nocnika. CHociaż bez tego się nie obyło. Widać dzisiejsze urządzenia są "do pierwszego zepsucia" i na śmietnik.
        Pozdrawiam i cieszę się, że Was rozśmieszyłam ;P
        • ivaz Re: Nocnik!!! 04.01.11, 07:47
          hi hi hi, moja młoda za kazdym razem jak nocnik zaczął grac podrywała się na równe nogi i zaglądała co to, to nic ze siku leciało po nogach, więć też u nas takie grające cuda nie maja racji bytu, bo cóż z tego ze siada na nocnik, ale i tak jest zasikana przez swoja ciekwaość, więc mąż baterię wyjął, a nocnik stał sie zwyczajnym nocnikiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka