Dodaj do ulubionych

wyprzedaż w ententino

21.01.11, 15:34
21-24 stycznia

jestem troche jednak zawiedziona, rozmiarowka slaba...
Obserwuj wątek
    • froobek Re: wyprzedaż w ententino 21.01.11, 15:57
      Jaka tam jest rozmiarówka?
      Możecie porównać do jakiejś znanej firmy?
      C&A, H&M, Endo, KappAhl, Mothercare, 5-10-15?
      • modrooczka Re: wyprzedaż w ententino 21.01.11, 16:04
        Rzeczy są małe i wąskie. Przykładowo bluzki z endo na 128 są na moją córkę akurat a ententino przymałe, rękawy przykrótkie i bardzo wąskie. Kupowa.łabym ze 2 rozmiary większe.
        • froobek modrooczka! 21.01.11, 16:42
          A spodnie?
          Bo nie wiem, czy to tylko mój synek tak ma, ale zawsze górę nosi 2 nawet 3 rozmiary większą niż dół.
        • slonko1335 Re: wyprzedaż w ententino 21.01.11, 16:46
          Są wąskie ale niekoniecznie małe. Fakt ubranka są lepsze na szczuplaki. Mają na przykład dość długie rękawy często. Nie wiem jak spodnie nogawki bo tylko bluzki i sukienki kupowałam. Moja ma w zeszłym roku kupioną sukienkę na 98 u nich. Nosi rozmiar 104 w tej chwili i rękawy cały czas zakładane są bo za długie.
          • froobek Re: wyprzedaż w ententino 21.01.11, 16:51
            Dzięki.

Na mojego synka spodnie są zazwyczaj za wielkie w pupie. Kurczę, góry nosi 92-98, w KappAhl czy Endo to nawet 104, a spodnie 80, niektóre na 74 jeszcze są dobre, tyle że przykrótkie. 86 potrafią być o wieeeele za duże.

Ktoś jeszcze tak ma czy mam tak nieproporcjonalnie zbudowane dziecko? wink
    • froobek Re: wyprzedaż w ententino 21.01.11, 16:41
      Dzięki!
      • anick5791 Re: wyprzedaż w ententino 21.01.11, 20:15
        Nie wiem, ale odnoszę wrażenie, że na ich stronie oferta 'wyprzedażowa' wcale się nie zmienia, albo niewiele. Rok temu kupiłam sukienkę, która od tego czasu cały czas jest na 'wyprzedaży' w stałej cenie, podobnie jaki kilka wzorów bluzek, spodni...
        Poza tym wg mnie te rzeczy nie są najlepsze. Szalenie irytuje mnie to, że przy prasowaniu trzeba uważać, żeby nie stopić żelazkiem nadruków. Z innymi koszulkami z nadrukami nie mam podobnych problemów.
    • mielin Re: wyprzedaż w ententino 21.01.11, 21:00
      Ubranka są wymiarowe w sensie wzrostu, ale faktycznie na "szczupaki" co nam akurat odpowiada, jakość bardzo dobra, przynajmniej tshirtów z długim rękawem bo takie mamy. A ilekroć córcia ma bluzeczki na sobie nie mogę powstrzymać się od uśmiechu w związku z napisemsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka