Dodaj do ulubionych

Stół+krzesła

28.01.11, 14:28
Tylko Wy możecie pomóc. Poszukuję do jadalni stołu+krzesła w okleinie dębowej, niestety w moim wspanialy mieście nie ma sklepów meblowych gdzie znalazłabym w/w zestaw. Pozostaje mi tylko zamówienie internetowe, czy znacie, korzystałyście i możecie polecić mi jakąś solidną firmę meblową (gdzie meble są dobrej jakości, a firma wywiązuje się solidnie z zamówień)? Dziękuję
Obserwuj wątek
    • baba06 Re: Stół+krzesła 28.01.11, 15:19
      nie miałabym tyle odwagi,żeby kupić meble przez internetsad a gdzieś w niewielkiej odległości nie ma żadnego meblowego?
      • aleks-ok Re: Stół+krzesła 28.01.11, 18:58
        ja się odważyłam i kupowałam meble przez internet, mam nadzieję ze nie zostanę posądzona o reklamę, sklep nazywał sie ambira, wszystko bylo ok, trzba pamiętać tylko o tym ze meble są ciężkie a kierowca nie ma obowiązku ich wniesienia i zapewnic sobie jakąś siłe roboczą....
        • gabi683 Re: Stół+krzesła 28.01.11, 19:24
          allegro.pl/nowosc-tanie-nowe-i-ladne-krzesla-stol-i1414603707.html
          kupowałam u nich nie narzekam
          • magdakingaklara Re: Stół+krzesła 28.01.11, 21:35
            ja kupowalam wypoczynek skorzany. Wszystko oki sie odbylo
            • kol.3 Re: Stół+krzesła 28.01.11, 21:53
              Ja właśnie dziś kupiłaś łóżko.
          • betticzka Re: Stół+krzesła 29.01.11, 12:06
            Gabi czy konkretnie kupowałaś meble firmy sadow ? Przyznam się, że o nich myślałam smile Możesz mi napisać o ich solidności.
            • gabi683 Re: Stół+krzesła 29.01.11, 12:46
              betticzka napisała:

> Gabi czy konkretnie kupowałaś meble firmy sadow ? Przyznam się, że o nich myśla
              > łam smile Możesz mi napisać o ich solidności.

Są solidni i godni polecenia ,krzesła stół rewelacja .No wiadomo nie małe koszty ale warte swojej ceny .
    • kol.3 Re: Stół+krzesła 28.01.11, 21:55
      www.radomskomeble.pl/produkty/stoly/stoly-jadalniane-2.html
    • betticzka Re: Stół+krzesła 29.01.11, 12:07
      Bardzo wszystkim dziękuję
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka