tanika01 31.01.11, 20:43 dlaczego na aukcjach nie widać wszystkich zdjęc? Wyświetla się jedno albo żadne. Zdjęcia mam na picasie i imageshack Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beata985 Re: Problem ze zdjęciami- allegro 31.01.11, 22:32 wklejony zły link awaria jakaś czasami tak jest poprostu sprawdź na innym komputerze-albo wklej tu link/nie wiem czy wolno/ to sprawdzimy czy widać Odpowiedz Link Zgłoś
lucka6 Re: Problem ze zdjęciami- allegro 31.01.11, 23:20 no właśnie też tak czasami mam też wrzucam na picase i czasami wszystko super działa, a czasem wyświetla się tylko to które jest na miniaturce, czyli to z allegro Odpowiedz Link Zgłoś
a-n-i-k-a Re: Problem ze zdjęciami- allegro 01.02.11, 09:59 Picasa mi nagminnie nawala dlatego sie juz na nia obrazilam - przynajmniej jezeli o allegro chodzi. Korzystam teraz z fotosika i zdjecia stamtad sa zawsze i wszedzie widoczne. Ale swoja droga to ciekawe czemu te picasowe raz sa widoczne, raz nie. Mimo licznych kombinacji i metod wrzucania zdjec w aukcje patentu na to nie znalazlam. Odpowiedz Link Zgłoś