Dodaj do ulubionych

Szukam łatek na spodnie

05.02.11, 18:20
Widziałam u kogoś łatki na kolanach z zygzakiem i innymi bohaterami Aut. Ostatnio moje dziecko regularnie wraca z dziurą na kolanach crying 3 pary spodni przez 3 tygodnie. Nie wiem jak on to robi, ale problem musze jakoś efektownie i tanio rozwiązać, bo kupowanie co tydzień nowych spodni...nie koniecznie.
Obserwuj wątek
    • afroddytta Re: Szukam łatek na spodnie 05.02.11, 18:24
      W pasmanteriach są takie naszywki, łatki itp. ale one nie są tanie. Dla mnie się akurat nie opłaca ich kupować, wolę nowe spodnie z ciuchlandu, czy z allegro, cenowo wyjdzie podobnie.
      • monix123 Re: Szukam łatek na spodnie 05.02.11, 18:51
        W h&m są z HK dla dziewczynek, dla chłopców nie mam pojęcia. Może właśnie z autami???
        • monna16 Re: Szukam łatek na spodnie 05.02.11, 19:21
          To prawie jakbym czytała o moim synu wink Ja kupuję właśnie w H&M. Mają Carsy, Star Wars, Spider Mana i chyba jeszcze jakieś ale nie pamiętam. Opakowanie - 3 sztuki - kosztuje 14,90 (jeśli się nie mylę). Łatki można przyprasować, ale u nas to nie wystarcza i dodatkowo obszywam je co kawałek. Mamy tego naprawdę sporooo...
          • majk-anet Re: Monn 05.02.11, 20:27
            super wielkie dzięki, jeśli są w H&M to świetnie, biegnę kupić. Nigdy nie widziałąm, nie zwracałam uwagi. Czy to jakiś wyjątkowy towar - czy dostepny w kazdym H&M?
            • majarzeszow Re: Monn 05.02.11, 20:45
              co do ceny, to ten 3-pack latek kosztuje 9,90 smile wiec tym bardziej lec smile
              • mmala6 Re: Monn 05.02.11, 23:40
                też mamy ale ich naprawdę nie warto kupować. Chyba że nie jako łatkę na dziurę ale jako naklejkę ozdobną na kurtkę czy spodnie. One są za małe na dziury kolanowe. Zaraz się obok robi następna dziura i efekt jest taki, że trzeba obszywać łatkęwink Po dwóch seriach Carsów i Spidermanie poddałam się, zerwałam wszystkie i nakleiłam zwykłe wielkie łaty.Które też się odklejają, więc trzeba je przyszyć. Nie wygląda to ciekawie ale też nie są to spodnie 'wyjściowe' tylko domowo-przedszkolne. Trudno. Nie upadłam na głowę żeby co tydzień kupował Młodemu nowe spodnie.
              • annaparzonka Kappahl 05.02.11, 23:43
                Moja mama kupila wczoraj przecenione na 5zl spider man nie wiem czy byly inne
                • beata_17 Re: Kappahl 06.02.11, 13:07
                  w lidlu niem. beda w tym tygodniu takie
                  www.lidl.de/cps/rde/xchg/lidl_de/hs.xsl/index_23420.htm
                  Pewnie za niedlugo beda w ofercie polskiego lidla.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka