Dodaj do ulubionych

decathlon sa wyprzedaże?

09.02.11, 14:51
ech jakoś zawaliłam i zostawiłam wszystko na ostatnia chwilę.Młody na obóz jedzie i musi mieć zgodnie z wymogami drugą pare obuwia na zmianę i kurtkę.W sklepach jak chodziłam jeszcze w grudniu (sieciówki) nic nie było ciekawego.Na allegro za późno i decathlon mi do glowy przyszedł,bo kurtka musi byc dobra na narty (puchowa już ma).Jako,że bywam w tym sklepie raz na rok mam pytanie,czy w warszawskim kojarzycie,czy coś znajde jeszcze?
Do ccc poszłam jakies buty kupić (jedne porządne ma z superfit) i chciałam takie za parę gorszy ,ale z dziecięcych już tylko wiosenna kolekcja.W decathlonie jest obuwie chłopięce?Przepraszam,że tak zamęczam,ale na stronie w necie bardzo mało ubran maja pokazanych i nie wiem,czy jest sens jechać.
Obserwuj wątek
    • pasik Re: decathlon sa wyprzedaże? 09.02.11, 15:06
      Wyprzedaże były już miesiąc temu. Akurat nie kupiłabym nic z Decathlonu dla chłopaka z butów bo obuwie nieciekawe mają szczególnie Quechua
      ( syn miał trekingowe za ok 80 zł, totalna pomyłka)
      a typowo górskich to juz wydatek 300-400 zł zdecydowanie wolę kupić w innym sklepie,
      Wartko poszukać w TK Mexx- trzeba poszukać,
      Po opiniach na forum kupiłam w tym roku z Deichmanie buty z dei-texem
      Muszę przyznać że w dość głębokim śniegu codziennie chodzone
      tydzien w górach- wcześniej zakonserwowane buty nie przemokły.
      A do tego polskie buty Mcarthur - syn zadowolony
      • marta76 Re: decathlon sa wyprzedaże? 09.02.11, 15:28
        ech dałam ciała.Mi zalezy bardziej na drugich typu sniegowce.Nie musze miec firmowych ,bo te superfit nie przeciekają,ale na jakies sanki lepiej miec na zmianę.Kurtka cieńsza na narty.
    • mielin Re: decathlon sa wyprzedaże? 09.02.11, 15:36
      W Decathlon (W-wa) dopiero się zaczyna wyprzedaż narciarskich rzeczy. Widziałam trochę kurteczek, spodni i jednoczęściowych kombinezonów przecenionych ale bardzo niewiele;-(

Za to dziś byłam w Intersporcie w ZT i część zimy przeceniona o -30%.
      • sunday1974 Re: decathlon sa wyprzedaże? 09.02.11, 18:59
        I śniegowce w warszawskich Decathlonach są również. I chłopięce i dziewczęce. Koszt ok 80 zł.
        • marta76 Re: decathlon sa wyprzedaże? 09.02.11, 19:15
          dziękuję jutro podjade pod redutę.Jeszcze ostatnie zakupy typu skarpetywink
      • alfa36 Re: decathlon sa wyprzedaże? 15.03.11, 09:32
        Nie chcę zakladac nowego wątku a zastanawiam sie, czy cos jeszcze zimowego jest w tym sklepie. Wczoraj w mojej miescinie kupilam jeszcze kurtkę dla męża i dziecka na narty, a sprzedawczyni mmowila, ze w tym tygodniu wszystko oddają do magazynów. Nie mam jeszcze kurtki dla siebie, a jako, ze do dechaltnu mam kilkadziesiąt km to nie bardzo chce jechac w ciemno. Jest cos jeszcze?
    • dandora Re: decathlon sa wyprzedaże? 09.02.11, 21:26
      W niedzielę kupiłam śniegowce synowi w decathlonie. Są przecenione, kosztują 50 zł.
      • marta76 Re: decathlon sa wyprzedaże? 09.02.11, 22:02
        o to jeżeli będa w rozmiarze 35smile i cenie 50 zł to będzie bosko.
        • marta76 Re: decathlon sa wyprzedaże? 10.02.11, 20:48
          wróciłam.Chyba faktycznie zaczęły się wyprzedaże,bo o 18 pełno ludzi.Kupiłam kombinezon za 84 zł i sniegowce za 49.99 zł.Zadowolona jestem bardzo,bo kombinezon ostatni na rozmiar 140 wzięłam ,a buty w kolorze szaro czerwonym tez ostatnie już w rozmiarze 35,a wygląda wszystko bardzo przyjemnie.
    • madzik0711 Re: decathlon sa wyprzedaże? 10.02.11, 21:18
      a były same kurtki poprzeceniane?
      • marta76 Re: decathlon sa wyprzedaże? 10.02.11, 23:58
        były przeceny,ale kurtki chłopięce raczej w granicach 100 zł.Sliczne wg mnie były puchowe dla dziewczynek po 50 zł ,taka jakby szara drobna kratka i chyba tylko szwy różowe.Przepraszam nie koncentrowałam sie ,bo póżno było i z dwójką dzieci bieganie po sklepie to katorgawinkZłapałam szczęsliwa to co chciałam dla synka i jazda do domusmile
        • krasulas Re: Sosnowiec 19.02.11, 16:58
          odzież/obuwie z %:
          - kalosze/gumiaki ocieplane od rozm. 26/27 po 24zł (kupiłam brązową wersję)
          - masa kurtek na pięknych obniżkach - dziewczęce bordowe z fioletem, białe czy beżowe z turkusem, chłopięce czerwone z bielą i wstawkami granatowymi po 59zł
          - a'la puchówki - z jakimś małym wzorkiem (rozmiary raczej mniejsze) - po ok. 29zł
          - kombinezony 1częściowe również o 50% przecenione
          - kombi. dwuvzęściowe dla maluchów w czerwieni/pomarańczu i jakaś wersja dziewczęca po 140zł bodajże (nie wiem czy spodni z szelkami, ale dopinane do kurtki)
          - kurtki czerwone Wedz'e za ok. 50zł (ze 119zł, od rozm. ok. 3-4 lata w górę)

brak korzystnych przecen spodni narciarskich

cium
    • agni71 Re: decathlon sa wyprzedaże? 15.03.11, 09:57
      I ja się podłączę do wątku. Interesuja mnie gogle narciarskie dziecięce. Może ktos z was widział, czy są przecenione w Decathlonie? A może w innych sklepach? Chciałabym wydać nie więcej jak 50 zł za jedne, może być mniej, oczywiście smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka