mar-ta29 11.02.11, 10:30 Witam Czy widziałyście może juz w tesco w Warszawie ubrania z peppą? Czy jest duży wybór? I jak z jakością? Wdzięczna będę za podpowiedz czy tam jechać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pacynka27 Re: ubrania Peppa Pig w tesco czy jest jak z jako 11.02.11, 11:35 W moim tesco jeszcze nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
onoma-topeja Re: ubrania Peppa Pig w tesco czy jest jak z jako 11.02.11, 12:12 a jak cenowo? Odpowiedz Link Zgłoś
symona Re: ubrania Peppa Pig w tesco czy jest jak z jako 11.02.11, 14:20 U mnie jeszcze nie ma ale już nie mogę się doczekać super że zapytałaś bo nawet nie wiedziałam że mają być dajcie znać jak się pojawią Odpowiedz Link Zgłoś
beakarp Re: ubrania Peppa Pig w tesco czy jest jak z jako 11.02.11, 14:18 A dla chłopaków nic nie ma? Mój jest wielkim fanem Peppy... Odpowiedz Link Zgłoś
kimura Peppa dla chłopca 11.02.11, 22:33 Widziałam na All dla chłopców bluzy, niebieskie z kapturem, z Mothercare chyba Odpowiedz Link Zgłoś
kimura Re: Peppa dla chłopca 11.02.11, 22:34 Sprawdziłam, jest jedna ale na 2-3 latka Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: ubrania Peppa Pig w tesco czy jest jak z jako 11.02.11, 14:27 Ale ubranka z Peppą zawsze były dostępne tylko w Anglii (u nas widziałam tylko rajstopki i pizamkę- inne rzeczy rok rocznie sprowadzałam z UK)- generalnie w PL króluje niestety Hello Kitty Natomiast dużo rzeczy z Peppą i Georgem i to bardzo ładnych jest w Mothercare, teraz to pewnie i ceny się wyrównały... Odpowiedz Link Zgłoś
mar-ta29 Re: ubrania Peppa Pig w tesco czy jest jak z jako 11.02.11, 14:52 mielin napisała: > Ale ubranka z Peppą zawsze były dostępne tylko w Anglii szkoda miałam nadzieje, ze bedą bo ceny bardzej przystępne niz w mothercare - tam sama spodniczka z getrami 100 zl w Arkadii widziałam, a na stronie tesco za te ceny 3 częsciowy komplet. teraz na wyprzedaży dopiero fajna cena 29 zł za bluzkę > Natomiast dużo rzeczy z Peppą i Georgem i to bardzo ładnych jest w Mothercare, > teraz to pewnie i ceny się wyrównały... Odpowiedz Link Zgłoś
andzia22l1 Re: ubrania Peppa Pig w tesco czy jest jak z jako 11.02.11, 15:09 widziałam all takie komplety w cenie 80-110pln w rozm 92-98 Odpowiedz Link Zgłoś
joanna.80 Re: ubrania Peppa Pig w tesco czy jest jak z jako 11.02.11, 21:52 ja kupilam jeansy z peppa z 70 na 49zł i bluzeczki sa od 35. Dla chlopcow widzialam adidaski na rzepy cena ok.26-30zł i sa skarpetki w 2-packu ok 15zl Odpowiedz Link Zgłoś
malwina79 Re: ubrania Peppa Pig w tesco czy jest jak z jako 11.02.11, 23:48 W poprzednim sezonie widziałam ubranka z Peppą, więc do polskich Tesco też docierają. Odpowiedz Link Zgłoś
ktosco Re: ubrania Peppa Pig w tesco czy jest jak z jako 12.02.11, 09:15 > W poprzednim sezonie widziałam ubranka z Peppą, więc do polskich Tesco też doci > erają. Ja tylko widzialam majtki,podkoszulki i skarpetki z Peppa w Polsce.Innych produktow nie. Odpowiedz Link Zgłoś
ulau Re: ubrania Peppa Pig w tesco czy jest jak z jako 12.02.11, 09:40 ja w tesco kupilam jeszcze dwupak rajstopkowy i raz natrafiłam na koszulkę z krótkim rękawkiem, jedyny egzemplarz, nawet nie miał ceny doczepionej inne rajstopki z peppą trafiłam w SNC Odpowiedz Link Zgłoś
doublebubble Re: ubrania Peppa Pig w tesco czy jest jak z jako 12.02.11, 20:29 U nas w Tesco w ubiegłym roku oprócz bielizny,skarpetek itp,były jakieś zestawy z Peppą typu bluzeczka +legginsy,czy spódniczka-nie pamiętam do końca co,ale zwróciłam uwagę,bo mam w domu fankę Peppy. Odpowiedz Link Zgłoś
malwina79 Re: ubrania Peppa Pig w tesco czy jest jak z jako 12.02.11, 20:45 Dziś w Krakowie wiszą sobie ( w Tesco) bluzeczki z długim i krótkim rękawem i jeansy. I to wszystko z Peppą. Więc szukajcie, a znajdziecie Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: ubrania Peppa Pig w tesco czy jest jak z jako 12.02.11, 21:27 W latach ubiegłych z całą pewnością nie było nic z ubranek z Peppą, ale może od tego sezonu już są, ale co z tego jak podnieśli ceny..., to naprawdę lepiej dołożyć i albo kupić z Mothercare albo sprowadzić coś z George (te ubranka z Peppą są super: direct.asda.com/on/demandware.store/Sites-ASDA-Site/default/Search-Show?q=peppa&start=42&sz=21 Odpowiedz Link Zgłoś
joasik_79 Re: ubrania Peppa Pig w tesco czy jest jak z jako 13.02.11, 18:03 Ja widziałam w Smyku - podkoszulkę + majteczki z Peppą komplet dla dziewczynki za 29,90. Nowa kolekcja dopiero się pojawia to może będzie więcej ubranek. Mój syn też jest fanem, nawet chciałby mieć brata Georga Odpowiedz Link Zgłoś
malwina79 mielin 13.02.11, 20:11 A wysyłają do Polski? Bo nie mam chwilowo czasu na zagłębianie się w warunki wysyłki Odpowiedz Link Zgłoś
kimura Re: ubrania Peppa Pig w tesco czy jest jak z jako 18.02.11, 16:00 Takie pojawiły się na All, ale niestety nie nasz rozmiar... www.mothercare.com/richContent/B003TL6KWE?ie=UTF8&pf_rd_r=0N5NEXQJDTJCD7HVADMJ&pf_rd_m=A2LBKNDJ2KZUGQ&pf_rd_t=201&pf_rd_i=B003TL6KWE&pf_rd_p=221610327&pf_rd_s=left-2 Odpowiedz Link Zgłoś