Dodaj do ulubionych

ubrania Peppa Pig w tesco czy jest jak z jakością?

11.02.11, 10:30
Witam
Czy widziałyście może juz w tesco w Warszawie ubrania z peppą?
Czy jest duży wybór? I jak z jakością?
Wdzięczna będę za podpowiedz czy tam jechać.
Obserwuj wątek
    • mar-ta29 Re: ubrania Peppa Pig w tesco czy jest jak z jako 11.02.11, 10:40
      https://www.clothingattesco.com/content/ebiz/clothingattesco/invt/kc111414/kc111414_m.jpg
      https://www.clothingattesco.com/content/ebiz/clothingattesco/invt/kc111415/kc111415_m.jpg
      https://www.clothingattesco.com/content/ebiz/clothingattesco/invt/kc110408/kc110408_m.jpg
    • pacynka27 Re: ubrania Peppa Pig w tesco czy jest jak z jako 11.02.11, 11:35
      W moim tesco jeszcze nie ma.
      • onoma-topeja Re: ubrania Peppa Pig w tesco czy jest jak z jako 11.02.11, 12:12
        a jak cenowo?
        • symona Re: ubrania Peppa Pig w tesco czy jest jak z jako 11.02.11, 14:20
          U mnie jeszcze nie ma ale już nie mogę się doczekać super że zapytałaś bo nawet nie wiedziałam że mają być dajcie znać jak się pojawią
    • beakarp Re: ubrania Peppa Pig w tesco czy jest jak z jako 11.02.11, 14:18
      A dla chłopaków nic nie ma? Mój jest wielkim fanem Peppy...
      • kimura Peppa dla chłopca 11.02.11, 22:33

Widziałam na All dla chłopców bluzy, niebieskie z kapturem, z Mothercare chyba
        • kimura Re: Peppa dla chłopca 11.02.11, 22:34

Sprawdziłam, jest jedna ale na 2-3 latka
    • mielin Re: ubrania Peppa Pig w tesco czy jest jak z jako 11.02.11, 14:27
      Ale ubranka z Peppą zawsze były dostępne tylko w Anglii (u nas widziałam tylko rajstopki i pizamkę- inne rzeczy rok rocznie sprowadzałam z UK)- generalnie w PL króluje niestety Hello Kittysad

Natomiast dużo rzeczy z Peppą i Georgem i to bardzo ładnych jest w Mothercare, teraz to pewnie i ceny się wyrównały...
      • mar-ta29 Re: ubrania Peppa Pig w tesco czy jest jak z jako 11.02.11, 14:52
        mielin napisała:

> Ale ubranka z Peppą zawsze były dostępne tylko w Anglii

szkoda sad miałam nadzieje, ze bedą bo ceny bardzej przystępne niz w mothercare - tam sama spodniczka z getrami 100 zl w Arkadii widziałam, a na stronie tesco za te ceny 3 częsciowy komplet.
        teraz na wyprzedaży dopiero fajna cena 29 zł za bluzkę smile

> Natomiast dużo rzeczy z Peppą i Georgem i to bardzo ładnych jest w Mothercare,
        > teraz to pewnie i ceny się wyrównały...
    • andzia22l1 Re: ubrania Peppa Pig w tesco czy jest jak z jako 11.02.11, 15:09
      widziałam all takie komplety w cenie 80-110pln w rozm 92-98
      • joanna.80 Re: ubrania Peppa Pig w tesco czy jest jak z jako 11.02.11, 21:52
        ja kupilam jeansy z peppa z 70 na 49zł i bluzeczki sa od 35.
        Dla chlopcow widzialam adidaski na rzepy cena ok.26-30zł
        i sa skarpetki w 2-packu ok 15zl
        • malwina79 Re: ubrania Peppa Pig w tesco czy jest jak z jako 11.02.11, 23:48
          W poprzednim sezonie widziałam ubranka z Peppą, więc do polskich Tesco też docierają.
          • ktosco Re: ubrania Peppa Pig w tesco czy jest jak z jako 12.02.11, 09:15
            > W poprzednim sezonie widziałam ubranka z Peppą, więc do polskich Tesco też doci
            > erają.

Ja tylko widzialam majtki,podkoszulki i skarpetki z Peppa w Polsce.Innych produktow nie.
            • ulau Re: ubrania Peppa Pig w tesco czy jest jak z jako 12.02.11, 09:40
              ja w tesco kupilam jeszcze dwupak rajstopkowy i raz natrafiłam na koszulkę z krótkim rękawkiem, jedyny egzemplarz, nawet nie miał ceny doczepionej

inne rajstopki z peppą trafiłam w SNC
              • doublebubble Re: ubrania Peppa Pig w tesco czy jest jak z jako 12.02.11, 20:29
                U nas w Tesco w ubiegłym roku oprócz bielizny,skarpetek itp,były jakieś zestawy z Peppą typu bluzeczka +legginsy,czy spódniczka-nie pamiętam do końca co,ale zwróciłam uwagę,bo mam w domu fankę Peppy.
                • malwina79 Re: ubrania Peppa Pig w tesco czy jest jak z jako 12.02.11, 20:45
                  Dziś w Krakowie wiszą sobie ( w Tesco) bluzeczki z długim i krótkim rękawem i jeansy. I to wszystko z Peppą. Więc szukajcie, a znajdziecie smile
                  • mielin Re: ubrania Peppa Pig w tesco czy jest jak z jako 12.02.11, 21:27
                    W latach ubiegłych z całą pewnością nie było nic z ubranek z Peppą, ale może od tego sezonu już są, ale co z tego jak podnieśli ceny..., to naprawdę lepiej dołożyć i albo kupić z Mothercare albo sprowadzić coś z George (te ubranka z Peppą są supersmile:
                    direct.asda.com/on/demandware.store/Sites-ASDA-Site/default/Search-Show?q=peppa&start=42&sz=21
                    • joasik_79 Re: ubrania Peppa Pig w tesco czy jest jak z jako 13.02.11, 18:03
                      Ja widziałam w Smyku - podkoszulkę + majteczki z Peppą komplet dla dziewczynki za 29,90. Nowa kolekcja dopiero się pojawia to może będzie więcej ubranek. Mój syn też jest fanem, nawet chciałby mieć brata Georgasmile
                      • malwina79 mielin 13.02.11, 20:11
                        A wysyłają do Polski? Bo nie mam chwilowo czasu na zagłębianie się w warunki wysyłki smile
    • kimura Re: ubrania Peppa Pig w tesco czy jest jak z jako 18.02.11, 16:00
      Takie pojawiły się na All, ale niestety nie nasz rozmiar...

www.mothercare.com/richContent/B003TL6KWE?ie=UTF8&pf_rd_r=0N5NEXQJDTJCD7HVADMJ&pf_rd_m=A2LBKNDJ2KZUGQ&pf_rd_t=201&pf_rd_i=B003TL6KWE&pf_rd_p=221610327&pf_rd_s=left-2

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka