Dodaj do ulubionych

zlikwidowali nexta w tarasach?

12.02.11, 22:18
Nie znalazłam dzis nexta w złotych tarasach w wawie. Bedzie chyba nowy sklep na jego miejscu, czy mylę się. Gdzie w Waszawie jest fajny next, z ubrankami dla dzieci.
Obserwuj wątek
    • agni71 Re: zlikwidowali nexta w tarasach? 12.02.11, 22:30
      No nie ma juz Nexta w ZT, będzie Dorothy Perkins. Nigdzie indziej nie ma. Ale pamietam, że DP juz kiedyś była w Gal Mok., pózniej zlikwidowali a teraz jak widac znów wprowadzają, więc moze Next tez kiedys wróci?
      Ja z kolei zajrzałam ostatnio do New Look na dział dziecięco-młodziezowy i tez zlikwidowany sad
    • tzka Re: zlikwidowali nexta w tarasach? 12.02.11, 22:32
      Nie ma juz N. w Tarasach. Byla tu nawet wymiana mysli na ten temat. Podobno ma byc Dorothy Perkins w tym miejscu...
      Z tego, co mi wiadomo, ten w Tarasach byl jedynym stacjonarnym sklepem Next w Wa-wie (o ile nie jedynym w Polsce). No, chyba, ze sie cos zmienilo i jakis importer odziezy z Anglii (poza Alshaya Poland) jednak otworzyl jakis nowy. Tez bym chetnie poznala jego adres. smile
    • kropkaa Re: zlikwidowali nexta w tarasach? 13.02.11, 09:38
      No niestety, nie opłaca się prowadzić jednego sklepu sieciowego, ale miałam nadzieję, że to będzie początek Nextów w Polsce, a nie koniecuncertain Tak samo było z Bhs - był jeden sklep, w Arkadii, i też zamknęli.
      W takich momentach marzę, że jestem na wyprzedażach w Londynie. Ech...
      • tzka Re: zlikwidowali nexta w tarasach? 13.02.11, 12:51
        Alshaya Poland (do ktorej nalezal zamkniety Next) prowadzi akurat kilka sieciowek, m.in. takze Mothercare. Podobno z Next byly problemy komunikacyjne po stronie angielskiej...
        A marzenia mam podobne do Twoich. smile
    • minimagda Re: zlikwidowali nexta w tarasach? 13.02.11, 14:37
      też mnie to właśnie ździwiło, myślałam że przenieśli Nexta w inne miejsce, ale obeszłam galerie i nicuncertain czyli zlikwidowalisad a tak lubiłam ten sklpe. Cocodrillo też likwidują , co jest grane??? hehe chyba za duzo kupujemy na wyprezdazach i potem likwiduja sklepy wink Albo kryzys jest taki zeludzie co raz mniej kupują, już sama nie wiem
      • kropkaa Re: zlikwidowali nexta w tarasach? 13.02.11, 15:19
        Cocodrillo - wcale się nie dziwię, że padli. Wyjściowe ceny mieli kosmiczne, ani to jakości nie przystawało, ani do realiów. Potem wyprzedawali, ale w ciągu roku, gdy zdarzyło mi się tam wejść, pustki, pustki.
        Jeszcze Wójcik z tą wiejsko-weselną stylistylką dla starych-maleńkich i kurteczkami z futerkiem dla półtoraroczniaków po 2 stówy...
        • a-e-p Re: zlikwidowali nexta w tarasach? 13.02.11, 18:43
          kropkaa - mysle dokładnie tak samo smile
          Moje córki nawet gdybym je zmuszała nie ubrałyby nic z Wójcika smile
    • ophelia78 Re: zlikwidowali nexta w tarasach? 13.02.11, 21:57
      Nic dziwnego. Szmaty po wygórowanych cenach.
      • anieees Re: zlikwidowali nexta w tarasach? 14.02.11, 12:33
        Wójcika omijam łukiem, za to znam dziewczynę mieszkającą w Anglii, która namiętnie kupuje u Wójcika ciuszki dla swojej córki i podobno wszyscy się tymi ciuszkami tam zachwycająwink
        Nie zrozumiem nigdy Angielekwink
    • 18_lipcowa1 czyli allegrowi handlarze rządzą 14.02.11, 16:50
      jak kto nie wie i nie umie zamówić z next.co.uk to pozostaje mu polegać na allegrowych zdzieraczach?
      • leneczkaz Re: czyli allegrowi handlarze rządzą 14.02.11, 16:52
        Nie... Jest jeszcze halens.pl/ lub zamawianie przez koleżanki (wychodzi taniej niż ze strony)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka