Dodaj do ulubionych

Groupon-mam kilka pytań

23.02.11, 18:49
Czy korzystałyście?? Chodzi mi razcej o restauracje, fryzjera, puby. Czy nie ma problemu jesli chodzi o realizacje kuponow? Chodzi mi raczej o zapisy i ich terminy.
I jeszcze jedno kupujac dany kupon i robiac przelew za niego , to czy jescze place na miejscu w danym lokalu czy wystarczy zaplacic za kupon?
Pewnie dla jednych to oczywiste, ale ja sie doszukuje haczykasmile)

Prosze bardzo o informacje
Obserwuj wątek
    • alanus0 Re: Groupon-mam kilka pytań 23.02.11, 19:02
      Korzystałam już kilka razy i nie było problemów. Byłam zarówno u kosmetyczki jak i u fryzjera.
      Ostatnio fryzjera i kosmetyczkę tylko odwiedzam z tych kuponów. Jak dotąd byłam zadowolona.
      Ale wiem iż niektórzy narzekają na dostępność terminów z tych kuponów. Płacisz od razu jak kupujesz kupon przelewem lub kartą. Umawiasz wizytę drukujesz kupon i idziesz. Byłam nawet z rodziną na wekendzie z kuponu i było naprawdę super.
    • leneczkaz Re: Groupon-mam kilka pytań 23.02.11, 19:24
      Uważaj na ściemy.. Sama miałam przyjemność to robić więc uwierz mi, że podwyższaliśmy ceny, żeby potem zrobić 50 off z czego właściciel ma 60- 40% zazwyczaj robiąc już usługę 'po kosztach'. Czasem bez promocji kupisz lepiej wink Choć restauracje sie opłacają.. Zabiegi i usługi już nie tak bardzo tongue_out
      • angela252 Re: Groupon-mam kilka pytań 23.02.11, 19:32
        Wlasnie teraz w moim miescie jest oferta za 29zl niby kosztowala 80zl na usluge fryzjerska w ktorej w skald wchodzi mycie, strzyzenie z modelowaniem, kuracje pielegnacyjna i refleksy na wlosach. Kupila taki kupon w ciemno, bo nie czaje za bardzo o co chodzi. Pojde zobacze. Pewnie terminy beda strasznie dlugie, ale kupon wazny 6 miesiecy i mam nadzieje ze zdaze sie zapisacsmile Ale czytam na forach i juz cos wiemsmile Ale dzieki za opinie wasze drogie kolezankismile
        • pasik Re: nie tylko Groupon 23.02.11, 20:34
          podaję najbardziej popularne
          stricte jedzeniowo
          FASTDEAL
          wszystkie oferty
          GROUPON
          podobne
          GRUPER

MYDEAL

CUPPON
          • leigh4 Re: nie tylko Groupon 23.02.11, 22:38
            Kupiłam z gropona kilka zabiegów kosmetycznych(dzisiaj własnie wróciłam z mokrodermabrazjiwink i sporo biletów do teatru. U mnie to już nałógwink Z grupa znajomych namiętnie wyszukujemy tańsze bilety do teatrów i kin-dzieki temu jesteśmy w teatrze przynajmniej raz w tygodniuwinkgdy płacisz przez groupon nie płacisz juz w kasie, to jest cała cena biletu lub zabiegu. Staram sie przed zakupem czytać opinie o salonach kosmetycznych, dopiero potem kupować. Co do biletów, mamy wśród znajomych "etatowego"maniaka teatralnych okazji ion kupuje w ciemno dla całej paczki-potem zostaje tylko ustalic, u kogo danego wieczora zostaje gromadka dzieci (najczęściej u mniewink)) Póki co, nie zawiodłam sie ani na grouponie ani na byvipie-same strzały w dziesiątkęsmile
            • angela252 Dzięki za informacje:-) 23.02.11, 22:53
              Wielkie dzięki za infosmile Matko skad wy wiecie o tych wszystich stronach?? Moi znajomi nic nigdy nie mowili. Przypadkiem moja kumpela z ktora dawno sie nie widzialysmy. Ale niektore z was tyle tych stron znaja. Sporo siedze na internecie , ale widac ze ciut małosmile))

Jeszcze raz dzieki,dzieki, dzieki. Troche mnie oswieciłosmile)
          • robujma Re: nie tylko Groupon 01.03.11, 12:15
            W naszym regionie ruszyła Mała Cenka
            malacenka.pl/miasto/czestochowa
            Konkurencja dla groupon, gruper itp
    • ricky300 Re: Groupon-> snuper.pl 01.03.11, 14:19
      www.snuper.pl skupia wszystkie rupowe okazje na jednej stronie, wygodne smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka