Dodaj do ulubionych

Serwis obiadowy-luminarc

25.02.11, 16:58
Czy to są dobre talerze? Znalazłam na allegro fajny komplet na 12 osób -nie drogi.Jak się prezentują na stole? A może macie co innego do zaoferowanie niedrogo.pzdr
Obserwuj wątek
    • 1majkasia Re: Serwis obiadowy-luminarc 25.02.11, 17:02
      to zależy o jaki Ci chodzi bo ta firma ma kilka
      ja do użytku codziennego mam już od 13 lat i o zgrozo dla mnie(nie dla mojego portfelawink) nie chce sie potłucuncertain

na tzw. niedzielne obiadki dla gości mam biała zastawę ale nie z luminarc

• mojekochane Re: Serwis obiadowy-luminarc 25.02.11, 17:08
        Chodzi mi o takie allegro.pl/serwis-obiadowy-12-osob-luminarc-na-slub-gratis-i1450339131.html na co dzień jak na razie żadnych imprez nie organizuję.
    • ka_thy Re: Serwis obiadowy-luminarc 25.02.11, 17:27
      Ja mam Luminarc Trianon allegro.pl/luminarc-trianon-12-el-serwis-obiadowy-i1474135543.html

Wg mnie ładniejszy od tego zalinkowanego - w tym nie podobają mi się te falbanki na brzegach. Ale to kwestia gustu. Mój ma jeszcze tę zaletę, że w niemal każdym markecie można dokupić na sztuki dodatkowe elementy. Co do jakości to ja jestem zadowolona. Używam go kilka lat na codzień i również od święta.
      • mojekochane Re: Serwis obiadowy-luminarc 25.02.11, 17:48
        Podoba mi się też taki allegro.pl/luminarc-serwis-obiadowy-sirocco-brown-18-czesci-i1460039615.html.A może zaproponujecie mi coś bardziej nowocześniejszego podobają mi się również kwadratowe.
        • 1majkasia Re: Serwis obiadowy-luminarc 25.02.11, 18:45
          Twój ostatni link sie nie otwiera
          wiesz z tymi kwadratowymi to jest tak ze szybko wyszły z mody ja wole jednak tradycyjne

mam taki biały jak z linku ale ma mniej 'falbanek"i jest bardzo fajny w użytkusmile
          • 1majkasia Re: Serwis obiadowy-luminarc 25.02.11, 18:47
            juz sobie otworzyłam
            bardziej podoba mi sie biały
    • nikitka78 Re: Serwis obiadowy-luminarc 25.02.11, 18:51
      Mam podobny komplet do codziennego użytku. Trwały, estetyczny.
      • jbielu Re: Serwis obiadowy-luminarc 25.02.11, 19:02
        u mnie taki w codziennym użytku już prawie od 9 lat. biały, estetycznie wyglądający. jak na tą cenę polecam
        • jagodasoft2 Re: Serwis obiadowy-luminarc 25.02.11, 21:35
          Ja mam taki jak 2 zalinkowany (ten z mniejszymi falbankami) i to chyba serwis wieczny. Mamy go jakieś 7 lat i nie widać śladów zużycia, nic się nie potłukło, a przy 2 dzieci często lądowało na podłodze. Dokupiłam sobie jeszcze rożne półmiski i miseczki bo jak ktoś już pisał części dostępne są prawie w każdym markecie.
          • lucka6 Re: Serwis obiadowy-luminarc 25.02.11, 21:38
            tez mam taki bialy i tez niestety od dobrych 5-7lat nie chce sie nic potluc..
            ale uczciwosc trzeba mu oddac, ze nic sie nie niszczy, prany jest w zmywarce, recznie, uzywany na codzien i wyglada wciaz jak nowy
    • iberka Mam zestaw Diwali 25.02.11, 22:08
      ale ja nie lubię wszelkich wzorków, falbanek etc. prostota więc prosty jest, elegancko się prezentuje i jest super...poza tym,że ubiłam już jeden talerz i jeden rozbiłam ;P a mam go od maja

iza
      • mojekochane Przez Allegro? 26.02.11, 10:50
        Jak myślicie zamówic przez allegro,nie potłuką się?
        • mojekochane A może taki? 26.02.11, 10:52
          allegro.pl/wyprzedaz-luminarc-carine-19el-najtaniej-sprawdz-i1475706116.html kwadratowy i bez falbanek?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka