mamcia809 28.02.11, 14:21 dzieki wielkie za opinie za amice a teraz prosze o opinie na temat beko po z tej firmy tez wchodzi w gre lodowka i kuchenka po tez nie drogie a skoro tyle zlego o amice sie naczytalam to zastanawiam sie nad beko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwles Re: sprzet agd beko 28.02.11, 14:41 a nie lepiej zajrzeć na forum Zakupy, albo poczytac opinie (np. na Ceneo, Nokaucie czy innym) o konkretnych modelach ? Bo wiesz, firm AGD na polskim ryku jest dosyć sporo i nie wyobrażam sobie, jak teraz zakładasz wątek o każdej z nich osobno. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: sprzet agd beko 28.02.11, 14:47 Na forum Emama więcej użytkowniczek. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: sprzet agd beko 28.02.11, 14:50 ... więcej niż firm AGD ? pewnie masz rację. Odpowiedz Link Zgłoś
lolinka2 Re: sprzet agd beko 28.02.11, 14:48 Mam lodówkę beko od 7 lat bodaj. Pełna satysfakcja. Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: sprzet agd beko 28.02.11, 15:40 w mieszkaniu, które wynajmuję mam beko lodówkę i zmywarkę - o ile lodówka jest ok, to do zmywarki mam sporo zastrzeżeń. w swoim mieszkaniu mam boscha i nie ma co porównywać. w mieszkaniu znajomych - też wynajmowanym- wszystkie sprzęty są tej samej firmy - i kaszanka straszna. domyślam się, że na wynajem zakupiono modele podstawowe i najtańsze, ale ja nie polecam, znajomi też mają problemy z tym sprzętem. co do amica - kuchnię tej firmy użytkowałam kilka lat i byłam zadowolona. kuchnia działa dalej, nic jej nie jest a to model z płytą ceramiczną, elektryczna. i zła jestem na męża że wbrew mej woli do nowego mieszkania kupił mi aristona, choć chciałam amicę. Odpowiedz Link Zgłoś
paulina.ryska Re: sprzet agd beko 28.02.11, 16:16 Beko jest tureckie i niestety jakosc marna. Poniewaz bede kupowac nowa pralke wiec jestem swieżo po czytaniu opinii szczegolnie na elektrodzie i niestety panowie tam wypowiadajacy się nie pozstawili zludzen co do jakosci tej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
onika27 Re: sprzet agd beko 28.02.11, 16:30 lodówka beko działa ok 4 lat bez problemów pralka zaliczyla pierwszą naprawe po ok 10 miesiącach niestety Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: sprzet agd beko 28.02.11, 19:19 beko jest tureckie? to by wyjaśniało popularność tej firmy w moim emigracyjnym kraju a lodówkę mam lg, stąd może i problemów z nią nie mam? zmywarkę naprawiałam w ciągu roku 2 razy, i dobrze myje tylko na jednym programie. na tym najdłuższym. Odpowiedz Link Zgłoś
mruwa9 Re: sprzet agd beko 28.02.11, 19:28 Beko to jednorazowka, przez moze 2-3, w szczesliwym ukladzie 4 lata popracuje, a potem padnie i bedzie do wyrzucenia. Stare przyslowie madrze mowi: co jest tanie, to jest drogie. Chyba, ze masz zamiar wyposazyc wynajmowane mieszkanie, z ktorego za rok-dwa sie wyprowadzisz, nie zabierajac sprzetu ze soba. Odpowiedz Link Zgłoś
1malowanka2 Re: sprzet agd beko 18.06.13, 19:09 a ja mam lodowke beko juz 8 lat dziala bez zarzutu nigdy nie widziala serwisanta ani nic z tych zeczy i zamierzam teraz wymnienic ja na nowszy model oczywiscie tez beko. a ponadto ma tez kuchenke gazowa 7 lat i tez dzialala bez zarzutu tez wymienie na plyte gazowa z beko i jeszcze mam zmywarke rowniez tej samej firmy 8 lat i jak na razie nic sie z nia nie dzieje a zeby bylo tak do kompletu to w lutym kupilam pralke beko z 7 kg wsadem i tez jestem zadowolona ma krotkie oszczedne programy nawet 14minut a mialam wirpola od gory ladowana to jedna wielka porazka jak nastawilam pierwsze pranie to bylam zalamana wyzycilabym ten sprzet przez okno gdybym tylko moga. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: sprzet agd beko 18.06.13, 19:27 forum.gazeta.pl/forum/w,567,145193161,145193161,Co_zlego_jest_w_BEKO_.html Odpowiedz Link Zgłoś