Dodaj do ulubionych

Gdzie kupujecie torby ??

03.03.11, 19:51
Dziewczyny jakie sklepy polecacie z fajnymi torbami? Widzialam kilka z nowej kolekcji David Jones podabaly mi sie.Gdzie w Warszawie duzy wybor toreb, dobrych jakosciowo ze skory ekologicznej smile Dzisiaj widzial cudna Venezia (skora) cena niestety nie na moja kieszen 799 sad
Obserwuj wątek
    • bernihor Re: Gdzie kupujecie torby ?? 03.03.11, 21:30
      Polecam Esprit!!!
      Torby są ultra wytrzymałe, dokładnie wykończone, z eko skóry, zazwyczaj w kilku kolorach z danego modelu i co równie ważne trendy. Mam ich 5 - wszystkie uczciwie przetestowane.
      Lubię też Benettton'a ale tu jakość jest iście włoska sad choć wzornictwo kusi, oj kusi.
      Z wyzszej półki Furla. Skórzane, nowoczesne, świetnie wykonczone i niestety rujnujace portfel mimo wszystko warte zachodu!
      • gosjana Re: Gdzie kupujecie torby ?? 03.03.11, 22:02
        ja jestem wierna Solar, podobały mi sie nawet ostatnio w Clarks i Ecco, ale nie kupiłam, wracam zawsze do tej pierwszej firmy i jestem zadowolona
      • janka39 Re: Gdzie kupujecie torby ?? 03.03.11, 22:25
        > Z wyzszej półki Furla. Skórzane, nowoczesne, świetnie wykonczone i niestety ruj
        > nujace portfel mimo wszystko warte zachodu!

nie, no, Prada tez ma niezle, ale jak dziewczyna pisze, ze torebka za 8 stow nie jest na jej kieszen, to po co wyjezdzac z Furla? wink

Solar ma rzeczywiscie ladne torebki, ale ta ich skora eko... masakra... Na rączkach pęka po kilku dniach (ba! nawet w sklepie sa juz takie!)
        Z takich naprawde tanich, na jeden sezon - do stowki - udalo mi sie kupic cos kilka razy w HM (ale to raczej materialowe z kawalkami, najczesciej raczkami, z eko skory)
        Ostatnio kupilam rewelacyjna torbe dla mam z OiOi (jakis usztywniany i impregnowany material plus skora naturalna) - bez gadzetow dzieciowych sprawdza sie jako torba miejska
        Ale najbardziej i tak lubie z naturalej skory: niezle miewa Ochnik, Wittchen
        • kaliaa Re: Gdzie kupujecie torby ?? 03.03.11, 23:01
          Ja też polecam esprita mają fajne torby z eko skory, wytrzymałe i w fajnych cenach smile Za ok 200 zł jest w czym wybierać.
          Lubię tez Wittchena mam jedną materiałowa ze skórzanym wstawkami, była niedroga, a przy ładna i funkcjonalna. I w salonie firmowym mieli sporo fajnych toreb i cenowo też znośnie.
        • beglamour Re: Gdzie kupujecie torby ?? 31.07.11, 01:04
          Prady nie warto kupować na ebay czy allegro - ewidentne dobrze wykonane podróby z ceną ok 3 tyś zł.
          Mieszkam od niedawna we Włoszech i są tu outlety Prady, MiuMiu itd. Ceny ok 1,5 tyś na polskie. Skóra naturalna, pięknie wykonane.
          Prada też nie pozwoliłaby sobie na wydanie tandety, są to też torebki ręcznie szyte.
          Tworzę katalog z ich stron, wszystkie torebki są dostępne. Jakby była któraś zainteresowana to śmiało piszcie beglamour@interia.pl

Pozdrawiam
    • clio_1 Re: Gdzie kupujecie torby ?? 04.03.11, 08:48
      Zobacz w TK Maxx
    • agnjon Re: Gdzie kupujecie torby ?? 04.03.11, 10:41
      polecam Ci sklep Parfois - torebki z eko skóry, materiału od 99 do 199 zł. Naprawde fajne.
      No i może jeszcze mexx, na wyprzedażach tez fajne ceny wychodzą.
      aga
      • wiwika12 Re: Gdzie kupujecie torby ?? 31.07.11, 06:56
        Zawsze ZARA smile... Mam kilka i wszystkie nadal w świetnej formie. Kupuję zazwyczaj na wyprzedażach, czasami w regularnych cenach (np oferta ze specjalną ceną), lubię też ich małe torebki skórzane... Jakoś im nie schodzą, a ja odkąd mam 2 dzieci, codzienne kilkakrotne jazdy samochodem i dźwigam mniejsze to bardzo te małe cudeńka cenię, zwłaszcza że płacę za nie 70 zł na przecenie. Benetton śliczny, ale drogi... Raz zaszalałam w sezonie i niestety torebka jest już popękana, a Zara nadal w idealnym stanie... Esprit mnie nie powala i wg mnie drogi. A co do Furli smile chciałabym taką mieć ale nie w tym życiu... Teraz choruję na kolorowe torebki z zary, skórzane... szkoda że takie drogie.
    • puellae_2007 torby Benetton 31.07.11, 11:45
      rzadko tam zaglądam poza wyprzedażami, ktoś podpowie jakie oni mają ceny torebek na początku nowej kolekcji?czy teraz można gdzieś te torebki obejrzeć w sieci?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka