Dodaj do ulubionych

rowerek biegowy too too

12.03.11, 09:55
Jakoś tak mi wpadł w okowink na stronie sklepu, więc może w rzeczywistości być różnie... a może ktoś ma i zechce się opinią podzielić?
Fajnie, że taki lekki, ma hamulec, regulowaną kierownicę i siodełko...
https://img11.allegroimg.pl/photos/oryginal/13/85/63/32/1385633283
Z góry wielki dzięki za Waszą pomocsmile
Obserwuj wątek
    • blaszany_dzwoneczek Re: rowerek biegowy too too 12.03.11, 21:29
      Moja córka ma taki od prawie roku. Wygląda w rzeczywistości jak na zdjęciu, ładny jest i jest przyzwoity, generalnie mogę polecić, choć nie wiem czy w tym roku nie wybrałabym jakiegoś innego, tańszego nieco - w zeszłym roku był dużo mniejszy wybór, na allegro teraz 8 stron rowerków, a rok temu 3 wink
      Zastrzeżenia mam takie, że waży więcej niż podaje producent, a co za tym idzie sprzedawcy. W rzeczywistości waży 4,3 kg, jeśli dobrze pamiętam. Siodełko ma takie sobie, twarde i takie trochę niezgrabne. Poza tym dobrze się sprawuje, wszystko działa jak należy.
    • aga.tekila Re: rowerek biegowy too too 12.03.11, 22:23
      a od jakiego wieku są takie rowerki biegowe, czy chodzące dziecko już może na nich szaleć, (chodzące mam na myśli roczne) czy raczej 2 +
      • silsilka Re: rowerek biegowy too too 21.03.11, 13:13
        Na tej stronie są bardzo przydatne porady, na temat dobrania odpowiedniego rowerka biegowego. Te najmniejsze rowerki , mają siodełko na wysokości od 28cm, więc nadają się nawet dla 1,5 rocznego szkraba smile

• kiwi_77 Re: rowerek biegowy too too 21.03.11, 14:41
      my też mamy ten rowerek
      sprawuje się bardzo dobrze
      ale tak jak poprzedniczka - nie wiem czy nie wybrałabym teraz jakiegoś tańszego - jak kupowałam to był jedyny na pompowanych kołach i z hamulcem
      na pewno kupiłabym znów i na pompowanych kołach i z hamulcem ale z tego co widzę pojawiły się już też inne smile
      generalnie rowerek biegowy polecam bardzo
      mogą nimi jeździć dzieci od momentu kiedy siedząc na siedzeniu dosięgają całymi stopami podłoża (niektórzy pisza, że już dwulatki dobrze sobie radzą, moje dziecię załapało jazdę dopiero jak miało 3,5 roku ale jeździ szaleńczo i mam wrażenie, że dużo więcej jest frajdy z takiego rowerka niż z ciężkiego z pedałami, przy którym trzeba się nieźle nagimnastykować żeby go uciągnąć)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka