Dodaj do ulubionych

Suszarka ogrodowa.. kupno, opinie

24.03.11, 20:20
Temat na tapecie od roku. Dzisiaj dojrzałam
Czy może któraś kupiła suszarkę z ALDIEGO
SUSZARKA OGRODOWA
później przejrzałam ofertę na allego i sie grubo zastanawiam czy całkowicie wystarczą modele za 135 zł
( chyba samoróbki robione w Polsce) czy może kupić VILEDĘ lub LEIFHEIT.
Ceny podobne ok 250 zł.
W Aldiku kosztuje 239 gwarancja 3 letnia

Ktoś ma to ustrojstwo?
Obserwuj wątek
    • kanna Re: Suszarka ogrodowa.. kupno, opinie 24.03.11, 20:57
      Może z innej beczki... ja długo myslałam nad tym typem suszarki ogrodowej.
      W końcu zrezygnowałam, bo pomyslałam, ze jak będzie deszcz, czy burza, to bede musiała to pranie w pospiechu zbierac.

Kupiłam w zamiana taką typu 'tower", w fromie bloku, prostopadłościanu. Ma kołeczka i jak cos moge ja przepchnąc pod okap, lub wnieścdo domu. Tez ją ustawiam w pasującym mi miejscu (np. przesuwam za słońcem)

Tyle, sorry za OT smile
      • pasik Re: Suszarka ogrodowa.. kupno, opinie 24.03.11, 21:22
        Co za różnica jak mamy powieszone pranie na ogrodzie i tak biegamysmile
        Prań robię sporo.
        Suszarek zwykłych mam 2 sztuki, ale np prześcieradła, poszwy się nie mieszczą.
        • kanna Re: Suszarka ogrodowa.. kupno, opinie 24.03.11, 23:12
          Jak jest deszcz zabieram CAŁĄ suszarkę. Tu musze zdejmowac wszystkie sztuki (odpinac, jak są klipsy) , a po deszczu na nowo je wieszac... za leniwa jestem wink
    • gk102 Re: Suszarka ogrodowa.. kupno, opinie 24.03.11, 21:30
      Ja kupiłam w ubiegłym roku na allegro za 125 zł, czteroramienną. Produkcja polska (żadna Vileda ), solidna, starannie wykonana, aluminiowa, służyła mi cały rok, na zimę schowałam ją na strychu, ale jutro wyciągnę bo słonko wysoko. Zdecydowanie spełnia swoje funkcje - nie wydaje mi się, żeby te markowe drogie były w czyms lepsze. Aha warto mieć obrotową, gdy wieje sama sie kręci.
    • iberka będzie też w lidlu 24.03.11, 22:56
      za 199, sama nie mam ale myślę nad prezentem dla rodziców. Dziś w aldim były i leżały, jakoś bez zainteresowania uncertain. Chętnie tez posłucham opinii

Iza
      • pasik Re: będzie też w lidlu 24.03.11, 23:47
        właśnie tez przejrzałam w gazecie. Chyba skuszę się na Viledę..lubię tą firmę.
        Czyli czekamy na ofertę z Lidla. Klamka zapadłasmile
        • mirszy Re: będzie też w lidlu 25.03.11, 16:28
          Moja mam ma Viledę. Kupowana w zeszłym roku właśnie w Lidlu. Jak na nią patrzę to jakaś taka delikatna.
          Ja mam Leibherra (czy jak to się tam pisze) kupionego 5 lat temu z drugiej ręki (taki sklepik, co to przywożą używane rzeczy z Niemiec). Kurcze, moja jakaś taka mocneijsza. Nic się z nią nie dzieje, nic nie wygina. Jest obrotowa smile. Nie zamieniłabym jej na żadną inną. Jak nie używam to składam, na zimę chowam do drewutni. Jest świetna do suszenia dużych rzeczy jak pościel, prześcieradło, a na co dzień nie raz na niej pościel do wywietrzenia kładę.
          Polecam.
          • gosjana Re: będzie też w lidlu 25.03.11, 19:55
            Polecam Vileda, kupioną w Lidlu, służy rok, albo dwa-czas tak szybko leci, że nie pamiętam dokładnie kiedy kupiłam wink,
            suszarka jest poręczna, zajmuje mało miejsca, łatwo i szybko się składa...
            silne wiatry też jej nie straszne smile

a kiedy pojawi się w Lidlu, wiecie?
            • pasik Re: będzie też w lidlu 25.03.11, 20:07
              31 marca czwartek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka