01laura02 27.03.11, 20:57 dziewczyny wybieram, sie do rodzinki do Tuszyna i chcialabym sobie kupic sukienke na komunie czy orientujecie sie w której hali maja fajnie ciuchy zeby nie chodzic bez sensu ,szukam czegos młodziezowego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiola_wd Re: TUSZYN 27.03.11, 21:20 zapewne chodzi Ci o PTAKa. Niestety tutaj jest problem bo nie ma konkretnej hali, w której są np. sukienki, wszystko jest rozrzucone, w każdej hali po trochu. Jednak najwięcej ubrań młodzieżowych jest chyba w Hali G i jeszcze w pasażach łączących hale, czyli w Zachodnim, Wschodnim, Centralnym, Południowym i nie wiem, czy jeszcze jakiś jest ale ogólnie pasaże mają więcej młodzieżowych ciuszków niż np hala H, I, A, C i D, jeszcze ewentualnie możesz zajrzeć do B. Odpowiedz Link Zgłoś
01laura02 Re: TUSZYN 27.03.11, 21:35 Dzieki sporo tam chodzenia chyba lepiej wybrac sie na market predzej kupie cos konkretnego niz tam ,niewiem czy nie strata czasu tam jechac. Odpowiedz Link Zgłoś
wiola_wd Re: TUSZYN 27.03.11, 22:35 ja te hale znam więc wiem mniej więcej gdzie czego szukać, mam jakieś znajome itp bo kilka lat temu tam pracowałam. Ale jeśli nie znasz hal to faktycznie pochłonie ci to całe przedpołudnie (hale czynne są max do 14.00, codziennie) a niekoniecznie znajdziesz co potrzebujesz. Ja zakupów tam nie robię, no chyba, że niemiecką chemię albo skarpetki jak mam się ubrać na jakąś uroczystość jednak wolę centrum handlowe, ceny wcale nie są w Ptaku jakieś super niskie, szczególnie te detaliczne, bo hurt to już co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
agni-76 wiola_wd 24.07.11, 10:17 wiola_wd napisała: > ja te hale znam więc wiem mniej więcej gdzie czego szukać, mam jakieś znajome i > tp bo kilka lat temu tam pracowałam. orientujesz się jak to jest z godzinami pracy w Tuszynie i Głuchowie do hurtu? Czy w niedziele po południu jest tez coś czynne? Ja kilka lat temu w innej pracy jeżdziłam po towar na głuchów w nocy ale teraz podobno noca Głuchów zamknięty ? Odpowiedz Link Zgłoś
joanna7901 Re: TUSZYN 27.03.11, 22:33 tez mam ten problem ale na komunie do wlasnego dziecka cos poszukuje-moze byc i na ptaku -a moze jakis fajny sklep w Lodzi Odpowiedz Link Zgłoś
01laura02 Re: TUSZYN 28.03.11, 21:16 Córke juz mam zaopatrzona w dwie sukienke ale dla siebie nic nie mam szukam jakiejs sukienki byłam juz w markecie raz ,ale nic nie kupiłam i myslałam o ptaku ale sama juz niewiem czy zaryzykowac,chciałam cos fajnego bo syn idzie do komuni to musze jakos wygladac ,na cenie mi nie zalezy tylko zeby mi sie to widziało i zebym jakos w tym wygladała mam wrazenie ze wszystko jest na osoby grubsze i na starsze . Odpowiedz Link Zgłoś
falcon_eye sukienka 28.03.11, 21:53 A patrzyłaś w Pretty Girl? Mi się w piątek udało kupić za 80pln sukienkę - co prawda nie na komunię tylko roczek - właśnie taką "okazyjną" ale młodzieżową. A mieli tych sukienek mnóstwo, sporo poprzecenianych poniżej 100pln. Do tego wzięłam bolerko i marynarkę (co prawda w normalniej cenie ale i tak było warto). Zobacz w ich sklepie internetowym, naprawdę jest z czego wybierać, jakość za tą cenę niezła i fasony nie dla babci: www.sklep.prettygirl.pl/category/pl/sukienki Odpowiedz Link Zgłoś
01laura02 Re: sukienka 28.03.11, 22:14 dzieki za linka fajne maja ale ja musze mierzyc ja nose 34 i jak zamówie w ciemno i bedzie za duza lub za mała a sukienka musi byc dopasowana a niewiesz gdzie oni maja swój sklep. Odpowiedz Link Zgłoś
wiola_wd Re: sukienka 28.03.11, 22:51 Pretty Girl w Łodzi jest w Manufakturze i Galerii Łódzkiej a co do rozmiaru 34 i Ptaka - mogłoby być ci ciężko znaleźć coś fajnego, tam króluje wśród młodzieżówki tzw. standard, czyli 36-38 -- Odpowiedz Link Zgłoś
jojo-anna Re: sukienka 28.03.11, 23:17 o matko! pamietam ze moja mam jezdzial do tuszyna jeszcze przed kapitalizmem hehe Odpowiedz Link Zgłoś
falcon_eye Re: sukienka 29.03.11, 07:58 Wiadomo, że trzeba przymierzyć Linka podałam, żebyś zobaczyła czy fasony ci odpowiadają. Nie skojarzyłam skąd jesteś - jeśli z Łodzi to sklepy są w CH Manufaktura, Galerii Łódzkiej i jakiejś Strefie na Piłsudskiego. Odpowiedz Link Zgłoś