ka_thy 17.04.11, 11:48 Kiedy wchodzi nowa kolekcja do sklepów? Zawsze była to środa, jednak zauważyłam ostatnio, że na katalogach drukowana jest data wtorkowa. Jak to jest, ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marzenek3 Re: Tchibo - stacjonarnie 17.04.11, 22:01 W poniedziałek już można kupić. W środę uzupełniają kolekcję. Odpowiedz Link Zgłoś
bluestarfish Re: Tchibo - stacjonarnie 17.04.11, 23:14 W Warszawie w poniedziałki, w pozostałych miastach w środy, we wtorki tylko w sklepach pilotażowych (Wawa Jubilerska, Łódź Manufaktura i chyba Kraków M1) - one maja inne katalogi (o bodaj 4 tygodnie wczesniejsze od standardowych) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_thy Re: Tchibo - stacjonarnie 18.04.11, 08:02 No to właśnie wszystko wiem, że w Warszawie w poniedziałek, reszta w środy. ALe na katalogu papierowym data najbliższej kolekcji to 19 kwietnia, na nastepnym 26 - to jakby nie patrzeć wtorek. Pomyślałam, że coś się zmieniło. Odpowiedz Link Zgłoś
blomma100 Re: Tchibo - stacjonarnie 18.04.11, 08:11 Zmieniło się. Teraz nowa kolekcja wchodzi we wtorek (tak jest np. we Wrocławiu w Pasażu Grunwaldzkim) Odpowiedz Link Zgłoś
kotka.szrotka Re: Tchibo - stacjonarnie 18.04.11, 08:44 W Poznaniu od jakiegoś miesiąca we wtorki. Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: Tchibo - stacjonarnie 18.04.11, 09:05 jakiś m-c temu uzyskałam info, że teraz nowa kolekcja/katalog wchodzi we wtorki (i nie było o w sklepie pilotażowym) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_thy Re: Tchibo - stacjonarnie 18.04.11, 11:07 Dzięki za informacje. Warto wiedzieć gdy się czasem na coś poluje Odpowiedz Link Zgłoś