sunny_122 03.05.10, 13:28 Rock'n'Roll Palace Tour->trasa koncertowa Dody... Co sądzicie o tej trasie,filmiku ją promującej i samej Dodzie? "Zapomnij o ludziach, którzy tępią Twoje szaleństwo(...)" Mi strasznie podobają się te słowa... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kiwi Re: Rock'n'Roll Palace Tour 03.05.10, 13:29 ta trasa nie ma prawa nazywać się trasą Rock'n'Roll'ową Odpowiedz Link Zgłoś
razzle Re: Rock'n'Roll Palace Tour 03.05.10, 13:33 z tym rock'n'roll'em to poszalała. Odpowiedz Link Zgłoś
martamk4 Re: Rock'n'Roll Palace Tour 03.05.10, 13:37 xP może być fajna jakieś 3 miesiace temu ją uwielbialam(dodę) teraz już nie xP znudziła mi się Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_q Re: Rock'n'Roll Palace Tour 03.05.10, 17:22 mwhaha ona i rock'n'roll ? prawie z krzesła spadłam jak to usłyszałam. nie lubie jej więc wole się na ten temat nie wypowiadac żeby swoimi słowami nie urazić fanów tej ,,artystki" Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Rock'n'Roll Palace Tour 03.05.10, 18:30 Nie wiem, jak komuś może imponować Doda, jest prostactwo, chamstwo i kopiarstwo. Cała ta trasa koncertowa jest cholernie przereklamowana, reklama idiotyczna. Nagle Dodusi się zmieniło i z różowej landryny chce się stać "rockową duszą"? Proszę was, ona robi WSZYSTKO pod publikę! Nazwanie tej trasy to profanacja Rock and Roll'a. Odpowiedz Link Zgłoś
crazy_music Re: Rock'n'Roll Palace Tour 08.05.10, 17:13 Mnie też się podobają. Są naprawdę fajne! POzdro dla fanów Dody;* Odpowiedz Link Zgłoś
7_things Re: Rock'n'Roll Palace Tour 08.05.10, 17:18 mam wyjebane na Dodusie i jej trasę Odpowiedz Link Zgłoś