13.07.06, 18:18
Zakładamy luźny wątek i dobijamy dzisiaj do 8000? smile))
Obserwuj wątek
    • libl Re: 8000 13.07.06, 19:03
      Założyłem wątek sporo przed północą żeby zwiększyć szanse, więc zapraszam
      wszystkich do wątku matematyka stosowana smile))
      • pjetrek29 Re: 8000 13.07.06, 19:51
        libl napisał:
        > ...więc zapraszam wszystkich do wątku matematyka stosowana smile))
        >
        ja to zawsze chętnie się matematyzuję, ale dziś remontuję, więc z góry bardzo
        przepraszam za małą aktywność. powodzeniasmile))
        • libl Re: 8000 13.07.06, 20:07
          pjetrek29 napisał:
          > ja to zawsze chętnie się matematyzuję, ale dziś remontuję, więc z góry bardzo
          > przepraszam za małą aktywność. powodzeniasmile))

W taki razie jesteś usprawiedliwiony smile W każdym razie dzięki za choć jeden Twój
          głos smile)) Pozdrawiam, libl
          • pharoah Re: 8000 13.07.06, 20:40
            ja sprzatam,ale sprobuje Wam pomoc...
            • jazzfoxy Re: 8000 13.07.06, 21:07
              odliczamy smile
              • pharoah Re: 8000 13.07.06, 21:12
                sprzatam,ciagle sprzatam...
                • jazzfoxy Re: 8000 13.07.06, 21:13
                  pharoah napisał:

> sprzatam,ciagle sprzatam...
                  co sprzatasz, znow papiery?
                  • pharoah Re: 8000 13.07.06, 21:17
                    nie...tym razem glownie brudne gary i caly dom...ukladam poduszki na wersalce
                    co do milimetra i ksiazki na regalach w takim porzadku,abym mogl po wybrana
                    siegnac z zamknietymi oczami...itp,itd.
                    • pharoah Re: 8000 13.07.06, 21:19
                      wiec chwilowo mnie nie bedzie...smile
                    • jazzfoxy Re: 8000 13.07.06, 21:22
                      pharoah napisał:

> ksiazki na regalach w takim porzadku,abym mogl po wybrana
                      > siegnac z zamknietymi oczami...itp,itd.

u mnie to jest niemozliwe, 100 razy dziennie ukladam ksiazki i plyty na polce smile
                      I tak w kolo Macieju smile
                      • kossace Re: 8000 13.07.06, 21:34
                        a ja już nic nie układam , nic nie sprzatam , jest sajgon , liban i Bejrut w
                        jednym, jednym słowem massacre!!!
                        • jazzfoxy Re: 8000 13.07.06, 21:43
                          kochani jeszcze troszke smile
                          ja nie sprzatam, za goraco na sprzatanie.
                          • pharoah Re: 8000 13.07.06, 21:44
                            a u mnie jest "Sodomia i Gomoria"-jak mowia niektorzy...
                            • libl Re: 8000 13.07.06, 22:25
                              Ja już nawet nie próbuję ułożyć swoich papierów. Papier mnie zje smile
                            • kossace Re: 8000 13.07.06, 22:28
                              moze walnę ni z gruchy ni z pietruchy, ale w tym wątku myśle że będzi ok,
                              chociąż byc moze kwalifikowałby sie ten post na osobny wątek. A więc, lubicie
                              muzykę filmową>? głownie chodzi mi o muze nagrana przez kompozytorów , nie
                              składanki.
                              Własnie w tej chwili mieli mi się OST - "Sin City" Roberta Rodrigueza. NIe
                              dosc , ze film rewelacyjny to jeszzce ta muza, hmm, ten sax!! już zwrócił moją
                              uwagę jak sciągnąłem sobie trailera, wówczas powiedziałem sobie, all right
                              steve, ten soundtrack musisz miec, i tak się własnie stało..., nawet filmu nie
                              trzeba oglądać, muza sama się słucha..., ok, czekam na Was..., czas goni..
                              • jasiek_natolin Re: 8000 13.07.06, 22:51
                                Z muzyką do "Requiem dla snu" w wykonaniu Kronos Quartet niewiele może się
                                równać. Może zgrają coś z tego w środę? Jeśli w ogóle zagrają rzecz jasna.
                                Ostatnio wpadła mi w ręce płyta Gidona Kremera z muzyka filmową,a na niej
                                fantastyczny motyw z "Plutonu".
                                • jasiek_natolin Re: 8000 13.07.06, 22:52
                                  No i nici, do północy 8000 nie pęknie ...
                                  • libl Re: 8000 13.07.06, 22:56
                                    Nici, bo gorączka wszystkich (prawie) wygnała sprzed komputerów i ojciec
                                    założyciel idzie już spać smile Ale jutro pęknie jak nic.
                                    Dzięki i pozdrawiam, libl smile
                                • kossace Re: 8000 13.07.06, 23:05
                                  jasiek_natolin napisał:

> Z muzyką do "Requiem dla snu" w wykonaniu Kronos Quartet niewiele może się
                                  > równać. Może zgrają coś z tego w środę? Jeśli w ogóle zagrają rzecz jasna.
                                  > Ostatnio wpadła mi w ręce płyta Gidona Kremera z muzyka filmową,a na niej
                                  > fantastyczny motyw z "Plutonu".

czyżby motyw przewodni Samuela Barbera - "Adagio for strings"? Popłakałem sie
                                  kiedys jak, to słuchałem.., naprawdę...
                                  • pharoah Re: 8000 13.07.06, 23:12
                                    do 8000 nie dobiliscie,w dodatku u mnie w domu nie posprzatane...sad
                                    • pharoah Re: 8000 13.07.06, 23:13
                                      poszloby sie na Kronos,ale dlaczego ten koncert jest w srodku tygodnia?!!!
                                      DLACZEGO?!!!!
                                      • kossace Re: 8000 13.07.06, 23:25
                                        pharoah, po to aby lud pracujący , niekoniecznie stolicy, nie brał w tym
                                        udziału..
                                        • pharoah Re: 8000 13.07.06, 23:36
                                          i tak to juz jest na tym swiecie...jam jest lud pracujacy,kronos puszcze sobie
                                          z plyty...smile
                                          • pharoah Re: 8000 13.07.06, 23:41
                                            samotnie mam isc na 8000?
                                            • pharoah Re: 8000 13.07.06, 23:42
                                              jak Jerzy Kukuczka?czy jak Reinhold Messner?
                                              • pharoah Re: 8000 13.07.06, 23:43
                                                ojciec zalozyciel tego watku...
                                                • pharoah Re: 8000 13.07.06, 23:43
                                                  czyli...
                                                  • pharoah Re: 8000 13.07.06, 23:44
                                                    libl...
                                                  • pharoah Re: 8000 13.07.06, 23:44
                                                    smacznie sobie chrapie...
                                                  • pharoah Re: 8000 13.07.06, 23:45
                                                    jak sie zbudzi...
                                                  • pjetrek29 Re: 8000 13.07.06, 23:46
                                                    ...to nas zjesmile
                                                  • pharoah Re: 8000 13.07.06, 23:47
                                                    a wlasnie,ze nie....
                                                  • pharoah Re: 8000 13.07.06, 23:47
                                                    pjetrek29 napisał:

> ...to nas zjesmile
                                                    wlasnie,ze nie...(poezja...)jak sie zbudzi to sie zdziwi...smile
                                                  • pjetrek29 Re: 8000 13.07.06, 23:45
                                                    właśnie siadłem przy kompie, słucham summertime we wszystkich możliwych
                                                    wykonaniach, ale nie wiem czy powinienem o tym w tym wątku smile
                                                  • pharoah Re: 8000 13.07.06, 23:46
                                                    pjetrek29 napisał:

> właśnie siadłem przy kompie, słucham summertime we wszystkich możliwych
                                                    > wykonaniach, ale nie wiem czy powinienem o tym w tym wątku smile
                                                    smialo!!!
                                                  • pharoah Re: 8000 13.07.06, 23:48
                                                    i 8000 zrobione...
                                                  • pharoah Re: 8000 13.07.06, 23:49
                                                    no to czesc...wracam do sprzatania,a potem spac...dobranoc...
                                                  • pjetrek29 Re: 8000 13.07.06, 23:50
                                                    dobranocsmile
                                                  • pjetrek29 Re: 8000 13.07.06, 23:49
                                                    pharoah napisał:
                                                    > i 8000 zrobione...

mimo tego - a może właśnie dlatego - że nie gotuję dziś ogórkowejsmile w ogóle nic
                                                    nie gotuję, co najwyżej sam się gotujęsmile
                                                  • pharoah Re: 8000 13.07.06, 23:52
                                                    ja sie tez gotuje...smile
                                                  • kossace Re: 8000 13.07.06, 23:53
                                                    Pharoah i Pjetrek , pojechaliście z koksem, chwala Wam za to!
                                                  • pharoah Re: 8000 13.07.06, 23:57
                                                    8000 zostalo osiagniete...szybko poszlo...swoja droga,ciekaw jestem jak daleko
                                                    zajdziemy?do ilu postow uda nam sie dobic?...

i taka sentencja mi na mysl przychodzi(jedna z moich ulubionych...)

cytat teraz bedzie:"Osiagnalem juz szczyt doskonalosci,moglbym isc dalej,ale po
                                                    co?"

Kto to powiedzial?Zagadka dla bardziej oczytanych...ale dla tych mniej
                                                    tez...zgadnie ktos?...dawno nie bylo zadnej zagadki...pozdr.faraon
                                      • jazzfoxy Re: 8000 14.07.06, 01:38
                                        pharoah napisał:

> poszloby sie na Kronos,ale dlaczego ten koncert jest w srodku tygodnia?!!!
                                        > DLACZEGO?!!!!

Wlasnie - Kronos juz za kilka dni!
    • lan.kwai.fong ..ech ta pusta statystyka! a może od razu 20000? 14.07.06, 00:04
      nie szkoda Wam czasu?

LKF
      • pharoah Re: ..ech ta pusta statystyka! a może od razu 200 14.07.06, 00:12
        lan.kwai.fong napisał:

> nie szkoda Wam czasu?
        >
        > LKF
        A Tobie nie szkoda czasu?

statystyka moze i pusta,ale czasem przy takiej zabawie sie zwyczajnie
        rozmawia...pojawia sie wtedy wiecej osob...mysle,ze to fajnesmile
        • pharoah Re: ..ech ta pusta statystyka! a może od razu 200 14.07.06, 00:16
          odpowiesz moze na zagadke?...w watku "co poza muzyka?" podajesz imponujaca
          liste lektur...hmmm...licze na Ciebie?...a moze zagadka tez jest pusta?...smile
          • lan.kwai.fong "Zagadka" pharoah 14.07.06, 15:23
            pharoah napisał:

> odpowiesz moze na zagadke?...w watku "co poza muzyka?" podajesz imponujaca
            > liste lektur...hmmm...licze na Ciebie?...a moze zagadka tez jest pusta?...smile

...no, nie mogę się domyśleć o co chodzi... proszę o pytanie pomocniczne!

LKF
      • kossace Re: ..ech ta pusta statystyka! a może od razu 200 14.07.06, 00:18
        lan.kwai.fong napisał:

> nie szkoda Wam czasu?
        >
        > LKF

o tej porze, w takiej gorącej atmosferze, mimo włączonego wentylatora, mógłbym
        jedynie pójść spać, ale jakoś w tym momencie nie chce mi się, dlatego tu
        jestem... , bo kiedy indziej? córy spią, żona zasnęła wraz z nimi, mi się
        czytać nie chce o tej porze, więc słucham muzy i szperam na forach...
        • jazzfoxy Re: ..ech ta pusta statystyka! a może od razu 200 14.07.06, 01:10
          dzien dobry, ja juz sie wyspalam smile
          • kossace Re: ..ech ta pusta statystyka! a może od razu 200 14.07.06, 01:15
            zatem hellou jazzzzfoxy
            • jazzfoxy Re: chyba juz na 9000 :) 14.07.06, 01:22
              hola kossace smile
              • jazzfoxy Re: chyba juz na 9000 :) 14.07.06, 01:26
                najbardziej wkurzaja mnie latajace robale na monitorze smile
                • miles9 Re: chyba juz na 9000 :) 14.07.06, 09:13
                  Teraz szybciutko wdrapiemy się na 8848
                  potem to już będzie z górki!
                  • libl Dzięki :) 14.07.06, 20:03
                    Jako inicjator i ojciec założyciel pragnę wszystkim uczestnikom podziękować za
                    zrealizowanie planu bez niestety mojego udziału. Gratuluję i wszystkim razem i
                    każdemu z osobna ściskam dłoń smile)) Pozdrawiam, libl
                    PS Libl jak się zbudzi to nikogo nie zjada, tylko grzeje sobie mleczko smile))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka