szybcia1 03.05.11, 19:24 Czy kupujecie już prezenty na dzień dziecka? Lepiej już kupić na allegro by ceny nie poszły w górę czy lepiej poczekać na promocje w sklepach? Jak było w zeszłym roku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mirszy Re: dzień dziecka prezenty 03.05.11, 19:55 U nas na Dzień Dziecka nie ma jako takich wielkich prezentów. Ten dzień staramy się spędzić z dziećmi, kino, plac zabaw, kręgielnia czy lody oraz czas spędzony z rodzicami są taką formą może nie prezentu, ale pokazaniem że dziecko jest dla nas ważne. Do dawania prezentów są inne okazje. Pamiętam, że u mnie w domu też tak było i dlatego staram się to przekazać moim dzieciom. Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaki14 Re: dzień dziecka prezenty 03.05.11, 21:00 U mnie jest podobnie kino, lody, spacer, rowery, wesołe miasteczko itp. mile spęczony dzień razem, prezenty to drobiazgi zwykle lub jeden większy dla całej trójki w tym roku być może nowy namiot do ogródka lub fajna gra planszowa. Hipermarkety zwykle mają jakieś promocje prze 1 czerwca. Odpowiedz Link Zgłoś
kuczynska78 Re: dzień dziecka prezenty 04.05.11, 09:06 Ja w tym roku z uwagi na problemy finansowe planuje zabrać dziewczyny na wielkie lody, do tego 10 latka dostanie pendrive i film na dvd, a 7 latka ma obiecane przekłucie uszu oraz też film na dvd. Całe popołudnie 1 czerwca po pracy zamierzam poświęcic wyłacznie im, nie przyłożę reki do gotowania, czy sprzatania tego dnia. Aga Odpowiedz Link Zgłoś
emma_me Re: dzień dziecka prezenty 04.05.11, 09:39 planujemy pojechać do Bałtowa do dino parku - a prezenty oczywiście muszą być - chłopcy zażyczyli sobie basen ze zjeżdżalnią taki do ogrodu kupie na allegro i to jeszcze w tym tygodniu Odpowiedz Link Zgłoś
leigh4 Re: dzień dziecka prezenty 04.05.11, 09:54 Ja już mam "zamówienie" na figurkę z serii ben 10 i grę Adibu "przygoda z angielskim". I pewnie to dostanie.Dzień dziecka spędzimy na gorącej Lanzarocie, więc pewnie tego dnia hotel przygotuje jakies dodatkowe atrakcje dla dzieci, zreszta sama wyprawa to wspólny nasz prezent: dla mnie z okazji dla mamy i dla małego z okazji dnia dziecka Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 Re: dzień dziecka prezenty 04.05.11, 10:18 We FR sie nie obchodzi, co nie znaczy, że ja mam tez nie obchodzic. Zamówiłam dla moich dziewczyn bluzki z nexta little sister i big sister, skorzystałam z tego dostawa była gratis, a poza tym w dzien dziecka bedziemy na urlopie Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: dzień dziecka prezenty 04.05.11, 10:33 U nas na Dzień Dziecka są jak najbardziej prezenty. Czasem jest to jeden duzy prezent dla całrej trójki, np. trampolina. W tym roku na pewno będa gry Smart Games dla każdej, książki - albumy przyrodnicze lub o sztuce (to dla najstarszej), może też po książce do poczytania. Każda dostanie figurkę dinozaura Schleich, może też pet shopy, jeśli będą przed 1 czerwca promocje. I pewnie jeszcze każda dostanie po jednym prezencie indywidualnym, ale tu jeszcze nie mam do końca sprecyzowanych planów:\ dla najstarszej moze duzy pluszak Husky, bo marzy o takim od dawna dla średniej może gra Twister albo cos związanego z Ben 10 lub Bakugan, albo ... szkatułka Orb Factory do samodzielnego dekorowania dla najmłodszej - jeszcze nie wiem, może jakaś gra komputerowa edukacyjna? Przy okazji zapytam, co polecacie dla niespełna 5-latki? Coś bez przemocy, moze byc typowo dziewczyńskie lub cos w stylu Królika Bystrzaka? Odpowiedz Link Zgłoś