Dodaj do ulubionych

do Coronelli :)

08.05.04, 20:34
Pisałas o swoim Atlantico "Było" - czyli już sprawa nie aktualna? sad(((
Chyba mnie jeszcze wtedy nie było
na forum niestety sad(( az mnie serce boli, że taka okazja przeszła mi koło
nosa sad((
Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • pinik Re: do Coronelli :) 08.05.04, 20:39
      Hej,

z tego co wiem (coronella chyba o tym tu pisala), to tego atlantico dosc szybko
      juz nie bylo. A nie zdecydowalas sie koncu na tego z allegro?

Pinik
      • oliwkap Re: do Coronelli :) 08.05.04, 20:50
        Hej Pinik! Coronella napisała, ze nie było zainteresowania jej wózkiem, więc
        pomyślałam, ze być moze (choć to malo prawdopodobne) jeszcze go ma, a z
        pewnością był w lepszym stanie niz ten na Allegro, bo mniej używany. Nadal
        licytuję tego Altantico i nadal moja oferta jest najwyższa, licytacja kończy
        sie jutro o 12 w południe. Już mam pomysł na tę dziurke w koszu i porysowany
        pałąk, więc jezeli wygram, to będzie ok. Dzięki za wszystko! Masz u mnie
        duuuużą pyszną kawe. Zapraszam! Daj znać, gdybyś wybierała sie w Karkonosze smile
        Udało mi si wstawić zdjęcie. Oto mój szkrab, gdy miała 3 miesiące. W sumie nic
        się do dziś nie zmieniła, tylko trochę się wydłużyła smile
        foto.onet.pl/mojalbum/zdjecie.html?no=1&id=20870&zid=257421&r=1
        • pinik Re: do Coronelli :) 08.05.04, 20:56
          cos mi sie to Twoje zdjecie nie otwiera...

ten palak (i kosz pewnie tez) mozesz napewno zamowic u dystrybutora PP
          (plastikowe czesci przynajmniej w Niemczech nie sa takie drogie).

a jaki pomysl ty mialas?

dzieki za zaproszenie, ale narazie nie wybieram sie w "Twoje strony". smile

Pinik
          • oliwkap do Pinik 08.05.04, 21:07
            Nie wiem, czemu Ci sie zdjęcie nie otwiera. Mi wskakuje bez problemu. Napisz,
            co wiszisz, po kliknięciu na link. Moze coś źle zrobilam.

Kosz jest czarny i nie będzie problemu z kupnem łatki samoprzylepnej. Pałąk
            mozna obszyć, tylko, tak teraz się zastanawiam, czy materiał nie będzie jeździł
            z lewej strony na prawą? Coś wymyslę, jak już bede miała wózek w domu.
            Najlepiej, gdyby mi się udało kupić nowy.

• coronella Re: do Coronelli :) 08.05.04, 21:10
      hej hej smile niestety, ten wózeczek juz jest sprzedany. Nie był mój. W naszej
      lokalnej gazecie znalazłam ogłoszenie, zadzwoniłam, dowiedziałam sie, a
      ponieważ ten wózek jest chwalony, napisałam w poście.

I troszkę zdziwiona byłam, że nikt nie był zainteresowany. 500 zł to chyba
      rozsądna cena smile) No ale trudno smile

Jeśli dobrze pamietam, wózek pochodził z rodzinnych stron Pinik, prawda? smile
      • oliwkap Re: do Coronelli :) 08.05.04, 21:12
        A to to Altantico oliwkowe od "marketingu charytatywnego"?
        Podobnie jak Pinik, zapraszam na kawę, gdybyś przypadkiem była w Karkonoszch.
        Pozdrawiam!
        • coronella Re: do Coronelli :) 08.05.04, 22:05
          Tak, to to, chociaz ja do tej pory nie rozumiem aluzji.
          Coś złego w tym, że napisałam?

Ogłoszenie było przez 3 tygodnie, i co tydzień pisałam smile
          • oliwkap Re: do Coronelli :) 08.05.04, 22:14
            Kiedy pierwszy raz przeczytala odpowiedź "charytatywną" , nie wiedziałm, o co
            chodzi. Do głowy mi nie przyszło, ze ktoś może negatywnie potraktować Twoje
            dobre chęci. Jak juz Ci pisałam, nie przejmuj się tym. A nie załapałam od razu,
            że to chodzi o ten wózek, bo wcześniej pisałaś, ze kosztował 550 zł.
            Pozdrawiam! Trzymaj kciuki za moją aukcję. Oto link, do Atlantico, który
            licytuję: allegro.pl/show_item.php?item=24699006
            mam nadzieję, ze nie będę żałować i ze wózek wygląda w rzeczywistości, jak na
            zdjęciach.
            • coronella Re: do Coronelli :) 08.05.04, 22:17
              Trzymam!! Już od dawna obserwuję aukcje!! Będziesz z wózka zadowolona smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka