Dodaj do ulubionych

buty Lan-kars

19.05.11, 09:27
czy ktoś zna buty polskiej chyba firmy Lan - kars? jak jest z ich jakością? warto? nie warto? pytam bo mają całkiem fajne kozaki w sklepie internetowym a nigdy butów tej firmy nie widziałam na oczy. Ktokolwiek widział, ktokolwiek cos wie...
Obserwuj wątek
    • meliba Re: buty Lan-kars 19.05.11, 11:01
      Mam trzy pary butów tej firmy, co prawda nie są to kozaki, tylko sandałki więc o takowych się nie wypowiem ale na jakość i wygodę nie narzekam, buty przetrwały więcej niż sezon.
    • agaze1 Re: buty Lan-kars 14.08.11, 17:19
      Według mnie to jest bardzo dobra firma każdy but jest wykonany prawidłowo. Pracownicy na prawdę prykładają się do wykonania roboty. Buty są bardzo wygodne. Wiem to ponieważ znam osoby praujące w tej firmie. Każdy znajdzie tam buty dla siebie mają bardzo duzy wybór. Ja osobiście chodzę w butach z ich firmy. Na prawde warto!!! Kzdemu polecam buty big_grin
    • magdalenca78 Re: buty Lan-kars 15.08.11, 12:23
      Mam sandały, jakość OK.
    • mysiora88 Re: buty Lan-kars 31.10.11, 21:15
      Znam, noszę i jestem zadowolona. Kupiłam niedawno w niezłej cenie gamabuty.pl/pl/kozaki/64-lan-kars-5109-5-kraz-kaffe.html . Wygodne i naprawdę solidnie wykonane.
    • gaga-sie Re: buty Lan-kars 31.10.11, 21:20
      Nosiłam sandały, w tym roku kupiłam kozaki. Na temat "wytrzymałości" kozaków nie wypowiem się jeszcze, ale wydają się solidne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka