Dodaj do ulubionych

sandałki Rider - który model polecacie?

11.06.11, 15:21
Chciałam kupić synkowi nad morze jakieś sandałki, w których przy okazji będzie mógł chodzić także normalnie. Pomyślałam, że kupię mu Rider, bo słyszałam o tych butach pozytywne opinie, jednak trochę tego jest i nie wiem co wybrać.
Obserwuj wątek
    • sylki Re: sandałki Rider - który model polecacie? 11.06.11, 16:11
      mój syn ma te
      allegro.pl/rider-swietne-sandalki-3-kolory-r-32-i1660315171.html
      zamierzam mu kupić inny model tej firmy jako drugie
      • koza_w_rajtuzach Re: sandałki Rider - który model polecacie? 11.06.11, 19:13
        aha, mnie interesuje mniejsza rozmiarówka, konkretnie 24. A ogólnie to zadowolona jesteś z bucików? Chyba tak, skoro zamierzasz kupić drugie tej firmy...
        • sylki Re: sandałki Rider - który model polecacie? 11.06.11, 20:43
          Tu akurat podałam aukcję przykładową, bo mój syn ma rozmiar ok 38 wink
          Kupiłam mu je w zeszłym roku na końcówkę lata. On strasznie niszczy buty, a te o dziwo przetrwały. Są lekkie i wytrzymałe, miękkie i wygodne, syn zadowolony big_grin
          przede wszystkim są TANIE big_grin i to mi się podoba, bo nawet jak zniszczy, to mniej żal wink
          • koza_w_rajtuzach Re: sandałki Rider - który model polecacie? 11.06.11, 21:53
            yhym, tylko mi chodzi o to, że akurat tego typu sandałów nie ma w rozmiarówce mojego syna smile.
            A co do niezniszczalności tych butów, to coś o tym wiem, bo mój mąż zawsze kupuje sobie sandały tej firmy, bardzo je lubi i twierdzi, że są bardzo wygodne. On wszystkie buty bardzo niszczy, też ze względu na pracę jaką wykonuje, a te są praktycznie nie do zdarcia.
            • sylki Re: sandałki Rider - który model polecacie? 11.06.11, 21:59
              Właśnie zauważyłam, że roz 24 ma inne modele, ale w zeszłym roku byłam na stoisku tej firmy w Poznaniu i te małe są tak samo fajne, tzn lekkie miękkie. Z tym, że zupełnie nie pod mój gust mają wzory, więc córce wzięłam z Ipanemy, w tym roku niestety nie kupię, bo rozmiar 26 ciężko dostać sad
            • mmala6 Re: sandałki Rider - który model polecacie? 12.06.11, 11:44
              jak nie ma jak są, pierwsze z brzegu:

allegro.pl/rider-sandalki-80510-22210-r-24-i1647886116.html
              allegro.pl/w-y-s-c-i-g-o-w-y-rider-r-24-i1660315763.html
              allegro.pl/rider-morze-basen-4-kolory-r-24-i1660316763.html
              allegro.pl/rider-morze-basen-4-kolory-r-24-i1660317053.html
              • koza_w_rajtuzach Re: sandałki Rider - który model polecacie? 12.06.11, 14:48
                aha, tylko miałam na myśli, że w rozmiarze mojego syna nie ma tych sandałów, co sylki kupiła dla swojego, bo, że jest kilka modeli na allegro to wiem akurat smile. Po prostu nie wiem który model kupić nad to morze, czy wszystkie są w porządku.
                • mmala6 Re: sandałki Rider - który model polecacie? 12.06.11, 19:29
                  ahaaasmile ja kiedyś macałam te z trzeciego linku-niebieskie. Bardzo fajne były. No ale nie kupiłam, więc nie wiem jak w użytkowaniu. Pieniądze nie są wielkie a skoro wszyscy użytkownicy zadowoleni, to można zaryzykować.
    • katka761 Re: sandałki Rider - który model polecacie? 12.06.11, 19:51
      a czy one są osiągalne w sklepach typu ccc czy innych?
      • mmala6 Re: sandałki Rider - który model polecacie? 12.06.11, 19:56
        raczej 'innych'wink ale nie wiem jakich konkretnie. Kiedyś je w jakimś sklepie dotykałam ale za Chiny Ludowe nie pamiętam co to za sklep.
        • sylki Re: sandałki Rider - który model polecacie? 12.06.11, 20:03
          Oni mają bardziej swoje stoiska, wysepki smile
          W Poznaniu np, ale za chiny ludowe nie pamiętam galerii haha (nie wiem czy to pomoże, ale tam jest też Stradivariusswink)
          W Szczecinie znów Ipanema ma swoje wieszaki w Bacie
          • gupia_rzona Re: sandałki Rider - który model polecacie? 13.06.11, 11:35
            w Warszawie mają też wysepkę w CH Blue City - na pierwszym piętrze obok stoiska z wyciskanymi sokami. Kupowałam rok temu.
      • toreebka Re: sandałki Rider - który model polecacie? 13.06.11, 00:28
        ja w zeszłym roku i 2 lata temu kupiłam je w HUMANICU w gdańsku, i to właśnie te mniejsze tzn. 22 i 26
        są super - mimo że to guma to moim dzieciom nie obtarło stóp, ani na plaży ani w ogródku
    • katka761 Re: sandałki Rider - który model polecacie? 12.06.11, 21:38
      to mi bardziej potrzebne okolice Katowic, Krakowa
      • sylki znalazłam adresy 13.06.11, 07:47
        sklepy obuwnicze
        ul Staromiejska 10 i 11 Katowice

sklep Alan 3-go Maja Katowice
        sklep Kokosza 3-go Maja Katowice

Zwierzyniecka 23 Kraków
        Pl. Targowy Bieńczyce 17A Kraków

Sklep Obuwniczy ARS
        Centrum C5 Kraków

oj sporo tego w Krakowie
        tu masz link
        www.rider-sport.pl/
        poszukaj sobie koszyka jest na mapie wink to lista sklepów.
        • koza_w_rajtuzach Re: znalazłam adresy 13.06.11, 09:05
          Ponieważ nikt mi konkretnie co do modelu nie doradził w interesującej mnie rozmiarówce, to wybrałam synowi te butki
          allegro.zapodaj.net/cab218bd633a.jpg.html
          i jeszcze pokusiłam się na zakup takich sandałków dla córki
          allegro.zapodaj.net/13d64e003399.jpg.html
          I w sumie bardzo szybko pożałowałam zakup tych niebieskich dla syna, bo wydaje mi się, że te różowe są wygodniejsze, te niebieskie mogą obcierać, przynajmniej takie mam wrażenie.. Ale jak dojdą to sama ocenię, może będą fajne, ew. chyba będę mogła je wymienić na ten sam model, który ma córka, tylko w bardziej chłopczykowym kolorze.
          • zofia.wicinska Re: znalazłam adresy 13.06.11, 10:58
            Moje dzieci miały oba zalinkowane modele. Nic nie obcierają. Model dla chłopca jest zgrabniejszy ale przy wąskiej stopie trzeba pilnować dobrego zapięcia rzepów bo stopa ucieknie do przodu. Córka ma bardzo wąską stopę i pilnowałam ciasnego zapięcia. Są super wygodne.
            • koza_w_rajtuzach Re: znalazłam adresy 13.06.11, 11:44
              Aha, dzięki za opinię smile. Syn ma raczej szczupłą stópkę jak na chłopca, gdyby był dziewczynką to byłaby średniej tęgości. Córce często kupuję chłopięce obuwie, bo ma szeroką stopę i ciężko jej cokolwiek znaleźć, a syn bez problemu mógłby chodzić w dziewczęcych bucikach, których córce nie mogę kupić ze względu na szeroką stopę i wysokie podbicie wink).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka