witka55 18.06.11, 18:41 jak w temace - co zrobić, żeby Kaphal mi też wysłał sms'a z 20% zniżki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorcia1234 Re: skąd sms do Kapphala? 18.06.11, 18:47 ja się zarejestrowałam podczas zakupów. Od razu dostałam kartę i rabat na pierwsze zakupy. W formularzu podałam numer telefonu na który dostaję smsy Odpowiedz Link Zgłoś
kinga_owca Re: skąd sms do Kapphala? 18.06.11, 18:49 a kartę masz czy nie masz? bo jesli masz a nie dostajesz to trzeba uaktualnic telefon, nawet, jesli nie zmieniałas od czasu rejestracji a jesli nie masz karty - to trzeba iśc do kappahla, wyrobić kartę (nie wiem czy trzeba przedtem cos kupic czy nie bo nie pamiętam) - wypełniasz formularz z danymi i już przysyłaja kupony pocztą i wysyłają smsy Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: skąd sms do Kapphala? 18.06.11, 18:51 na przykład przepisac sobie do telefonu treść "Letnia obnizka juz w KappAhl!Tylko dla Ciebie dodatkowo 20%znizki na obnizke do 19/6. Pokaz karte & SMSa przy kasie.Zapraszamy!" bez polskich znaków no i karte musisz miec ale to oczywiste bo bez niej nie skorzystasz. Odpowiedz Link Zgłoś
elmirkamamaani Re: skąd sms do Kapphala? 18.06.11, 20:54 Ja dzisiaj pokazalam tylko karte Pani kasjerka nie chciala ogladac smsa Kupilam corci 2 pary spodni. Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: skąd sms do Kapphala? 18.06.11, 21:54 ja w kappahlu nic nie kupilam, za to w cubusie i owszem - fajne kurtki - IMO - ladniejsze od slynnych kaxs za 49.9, spodnie z miekkiego dzinsu - na gumce - 25 zl, normalne, na guzik - 40, ladne koszule - po 20 patrzylam tylko na chlopcow - 122, 86-92 Odpowiedz Link Zgłoś