puma_ 05.07.11, 20:30 najtańsza rzecz gratis, dla wszystkich i na wszystkich działach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta2202 Re: Kappahl-= - 3 w cenie 2 na obniżkę 05.07.11, 21:03 Czy to się opłaca? Bo ja czekam na 50/50 ale chyba sie nie doczekam. Odpowiedz Link Zgłoś
onlylilly Re: Kappahl-= - 3 w cenie 2 na obniżkę 07.07.11, 16:24 Byl ktoS moze w krakowie w bonarce, jak z towarem, oplaca sie jechac? Odpowiedz Link Zgłoś
malwina79 Re: Kappahl-= - 3 w cenie 2 na obniżkę 07.07.11, 20:33 Ja byłam, a co Cię interesuje? Odpowiedz Link Zgłoś
onlylilly Re: Kappahl-= - 3 w cenie 2 na obniżkę 07.07.11, 20:37 Interesuja mnie rybaczki damskie, a takze rzcz dla dziewczynki ok 92-104, chlhlopiec 122-128, czy dostane kurtki kas? Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: Kappahl-= - 3 w cenie 2 na obniżkę 08.07.11, 15:08 Dziś albo jutro wybieram się do Bonarki, zajrzę też do kappahla, chociaż na nic sensownego nie liczę. Byłam tam jakiś czas temu i dla chłopca 3-4 lata nie bylo prawie nic poza piżamami po 40 zł (po obniżce...). Odpowiedz Link Zgłoś
vegutka Re: Kappahl-= - 3 w cenie 2 na obniżkę 08.07.11, 21:36 Ja też próbowałam tam zebrać 3 rzeczy, żeby skorzystać z promocji, ale mi się nie udało Wychodziło mi 100zł za malutką sukieneczkę, kurteczkę, której w sumie nie potrzebuję, bo mam inne oraz na siłę wybraną bluzę dla synka (34zł na obniżce, w tej promocji niby gratis). Po chwilowym przemyśleniu sprawy odłożyłam rzeczy na wieszaki i wyszłam... Odpowiedz Link Zgłoś
monna16 Gdańsk G.Bałtycka I Manhattan 09.07.11, 00:15 Kurtek Kaxs było sporo ale w zabójczej cenie 159zł (miesiąc temu były po 99). Bluzeczki, tuniki i sukienki po 15-35zł. Jeansy od 30zł, spodnie bawełniane na podszewce 54zł. Trzeba dokładnie patrzeć na ceny. Niektóre rzeczy przemetkowane w górę (z 34,90 na 39,90 - chyba spodnie dresowe). Patrzałam na dziewczynki 98-104. Generalnie nie znalazłam nic ciekawego a że bardzo lubię KappAhl koniecznie chciałam coś kupić Na szczęście obkupiłam dzieciaki w Cubusie Odpowiedz Link Zgłoś
kakuba Re: Kappahl-= - 3 w cenie 2 na obniżkę 11.07.11, 08:27 a czy u was dokładają coś na wieszaki promocyjne w czasie wyprzedaży? bo w Bydgoszczy nie widzę nic nowego od miesiąca (poza jedną bluzeczką chyba) a kurtki Kaxs były wczoraj po 69 zł (bardzo przebrane rozmiary) ale z białymi metkami, więc nie wchodzą chyba na wyprzedażowe zniżki Odpowiedz Link Zgłoś
ladyjm Re: Kappahl-= - 3 w cenie 2 na obniżkę 11.07.11, 10:12 zachecona promocja pojechala do K i nie udalo mi sie wybrac 3 rzeczy same paskudztwa zostały chyba Odpowiedz Link Zgłoś
kinga_owca Re: Kappahl-= - 3 w cenie 2 na obniżkę 11.07.11, 10:28 a jest jeszcze ta promocja? a jesli tak, do wiecie do kiedy? bo w piątek kupiłam świetny 2pak pizamek-pajacyków dla synka (są nominalnie dla dziewczynek ale syn lubi takie motywy) za 25 zł, tylko brałam na próbę bo na metce 86/92 a na oko mi się widział na 104/110 i się nie pomyliłam i bym kupiła jeszcze tylko w tym kappahlu byl taki tylko jeden i bym się wybrała jeszcze do innych o ile ta promocja jest były tez piżamki, spory wybór wzorów i rozmiarów, po 25 zł bluzeczki takie kaxs z długim rękawem z motywami jamników (takie kontury), świetne jako podkoszulki, po 15 zł a to wszystko warszawa-promenada a moze u Was są takie pajace? jeden czerwony ze slonikiem a drugi w czerwono-rózowe-lila paski, rozmiar z metki 86/92 jeśli byście widziały a Was akurat nie interesują to kupcie mi pliiiis koszty zwracam rzecz jasna i za wysyłkę Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Kappahl-= - 3 w cenie 2 na obniżkę 11.07.11, 10:28 Ja byłam w Arkadii i też już nic nie kupiłam. Ale ja juz u nich zrobiłam udane zakupy w czerwcu, kiedy było dodatkowe -20% na obnizkę, a ceny obniżonych rzeczy takie jak teraz, tylko wybór większy. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidka-dwa Radom-galeria słoneczna 11.07.11, 10:53 też skuszona smsem z obniżką, wybrałam się na zakupy. I nic nie znalazłam ciekawego. Ani dla siebie, ani dla dziecka, nawet mąż kręcił nosem na ciuchy. Kupiłam tylko kurtkę kaxs, są po 99.90. cena juz obniżona więc na promocje się nie "łapała" Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 wro bielany 11.07.11, 21:56 Jak zwykle - dla dzieci na bielanach bieda, nie wybralam NIC, ale - o dziwo - mając bardzo niewiele czasu znalazlam dla męża dwie fajne koszule Hampton Republic (niestety, ceny nadal wysokie: 120 długi rękaw, 90 - krótki, ale za tę jakość warto), a ja mam gratis w postaci niezłej kurtki p-deszczowej, czarnej, za tyłek z kolekcji... dziewczęcej (cena wyjsciowa 149, przeceniona na 45). W sumie nienajgorzej Odpowiedz Link Zgłoś
marta2202 Zwroty są? 11.07.11, 23:19 Kupiałm młodemu spodnie ale chcę oddać, mogę jeśli skorzystałam z promocji 3 za 2? Za gratis mogę dopłacić ale czy można oddać? I czy zwroty sa tylko w sklepie w którym sie kupiło czy obojętnie jakim KappAhl?. Prosze o możliwie szybką odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś