lolapalola Re: czy jest juz druga przecena w mothercare? a h 08.07.11, 11:16 w h&m do 14 lipca jest promocja 3 za 2 ale zaczela sie w czwartek ktos tu pisal o tym wczesniej wiec pewnie juz nic ciekawego nie zostalo ja obkupilam corcie wiec juz tam nie zagladam w mothercare nie widzialam jeszcze wiec pewnie po niedzieli zaczna Odpowiedz Link Zgłoś
lumja Re: czy jest juz druga przecena w mothercare? a h 08.07.11, 11:22 tez czekam na konkretna przecene w hm bo jak na razie to przeceniaja jakies szmatki a ja mam kilka rzeczy upatrzonych dla synka i nadal w regularnej cenie. Sprawdzalam wczoraj. Odpowiedz Link Zgłoś
janiulek Re: czy jest juz druga przecena w mothercare? a h 08.07.11, 11:52 a w ogóle będzie jeszcze jakaś wyprzedaż w h&m bo kiepsko w tym roku na dziale chłopięcym a ten mnie interesuje................. Odpowiedz Link Zgłoś
lolapalola Re: czy jest juz druga przecena w mothercare? a h 08.07.11, 17:44 JEST JUZ DO 70 % TANIEJ to co bylo przecenione jest jeszcze bardziej przecenione o kilka kilkanascie zlotych a to co nie bylo jest tez juz przecenione, pizamki 2 paki po 59 bluzeczki od 19 zł.Tyle w Warszawie w Arkadi i Targowek. Odpowiedz Link Zgłoś
kinga_owca Re: czy jest juz druga przecena w mothercare? a h 08.07.11, 19:23 w h&m warto poszperac, bo mozna coś jeszcze odnaleźć ja dzis znalazłam dla synka cienkie bermudy w kratę logg na 104 i 110 przecenione z 59,90 na 30 i jeszcze w promocji 3 za 2 więc wyszły po 20 zł a w mothercare fajne spodnie przeciwdeszczowe na polarze na 104 za 30 zł (z 99), bielizny sporo kupiłam i nabyłam jeszcze 2 pary dzinsów na 110 po 9 zł jeszcze zostały buszowałam w W-wie w Promenadzie Odpowiedz Link Zgłoś
mirtillo1983 Re: czy jest juz druga przecena w mothercare? a h 08.07.11, 20:36 w KRK w Krakowskiej też już jest. Obkupiłam syna i dzieci koleżanek które niedawno urodziły 3-pak pajacykow - 45-65zł, 3-pak body dlugi rekaw 25-29zł, 3-pak body krotki rekaw - 23-35zł, 7-pak body krotki rekaw 39-45zł, spodenki 2-pak za 25-35zł, koszulki z długim rekawem 2-pak 25-40zł, polarowy pajac za 25zł, fajne zestawy na prezent np. połspoiochy, koszulka i sliniak 19zł zapomniałąm jeszcze popatrzeć na kocyki bo jest taki jeden błękitny z wielorybkiem pasowałby do wózka przyjaciólki ale nie wiem czy jeszcze jest i po ile? moze ktos wie? na większe dzieci nie patrzyłam Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn od jutra jeszcze taniej 08.07.11, 22:19 przynajmniej w poznaniu, nie wiem na ile ta informacja jest wiarygodna (ktoś mi powiedział), ale jadę jutro na zakupy Odpowiedz Link Zgłoś
alanus0 Re: od jutra jeszcze taniej 08.07.11, 23:48 Na facebooku jest wpis iż od 07 lipca do 31 lipca lipca wyprzedaż do -70%. Byłam dzisiaj wieczorem w trzech h&m niektóre ceny się zmieniły. Ale towaru coraz mniej. A i róznice w cenie za ten sam towar w róznych h&m. kupiłam torebkę przecenioną z 99 zł na 40. córce jeansy z 99 na 20. No chyba ze jeszcze jutro coś przemetkują. Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: od jutra jeszcze taniej 09.07.11, 15:17 W H&M jest dalej akcja 'przy zakupie 3 rzeczy z wyprzedazy, najtansza gratis'. W Rz-wie nie zauważyłam przeceny ani jednej rzeczy, ceny takie jak były a rzeczy juz mało ciekawe... Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: od jutra jeszcze taniej 09.07.11, 17:06 u nas same szmaty wywiesili, zupełnie takie jak w marketach "made in taiwan" koszulki po 20zł ale cały świat przez nie widać, ogólnie syf Odpowiedz Link Zgłoś
perspektywa13 Re: od jutra jeszcze taniej 09.07.11, 17:41 magda79, no szmaty daje słowo, o ile dzieciom uda mi się coś czasem kupić, to sobie nic. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Mothercare Warszawa 09.07.11, 20:06 Byłam w Klifie i Arkadii. Wiele rzeczy jest wciąz przecenionych raz, a niektóre w Klifie dopiero dzisiaj ok. południa były metkowane pierwszą niższą ceną. Ceny bluzek pojedynczych wciąz wysokie, 39 i 45 zł. W wielopakach juz taniej, kupiłam dwa 3-paki dla córek, jeden za 35 zł, drugi za 45 zł. A trzypak dla chłopca 9-12 mies. nawet za 25 zł. skarpetki są w większości po 25 zł za 5 par, ale niektóre modele sa juz po 15 zł. Podkoszulki w 3-paku są po 25 zł, a majteczki w 7-paku po 35 zł. Jednak zarówno skarpetki, jak i bielizna mocno przetrzebione. A niektóre modele (np. najtańszych podkoszulek i majtek) wcale nie są przecenione. Przecenili piżamki, ale ceny nie są jeszcze jakies oszałamiająco niskie, dwupaki po 59 zł, pojedyncze po 39 i 49 zł. Na niemowlakach patrzyłam na pajace, 3-paki są wciąz po 65 zł, a większej rozmiarówki juz brak. W Arkadii trwa wyprzedaż o 50% zabawek ELC. Skusiłam sie na mały teatrzyk za 30 zł i tablicę z wodnym pisakiem za 31 zł. O połowę przecenione są też duże zestawy park dinozaurów (chyba na 130 zł) i palac wróżek (na 200 z 400 zł). Odpowiedz Link Zgłoś
modrooczka Re: Mothercare Warszawa 09.07.11, 23:22 W Galerii Mokotów powiedzieli, że już nie będzie następnej przeceny bo zamykają sklep w przyszły piątek na czas remontu, ale że w innych sklepach jeszcze powinni obniżyć. W GM sporo fajnych rzeczy, tylko strasznie już przebrana rozmiarówka. Odpowiedz Link Zgłoś
katrio.na Re: Mothercare Warszawa Targówek 10.07.11, 14:54 Na Targówku jest już 2 przecena. Niestety niewiele pomogę bo szukałam dla starszego chłopca (9-10 lat) i niestety wyszłam tylko ze skarpetkami Skarpetki były po 15zł ( 5 pak i 3 pak). Jakieś zabawki też były przecenione, ale nic konkretnego nie zauważyłam (jakieś figurki zwierzaków i takie tam). Dla niemowlaków warto. Aha, przy okazji dowiedziałam się, że nie ma zwrotów. Jedynie wymiana na coś innego. Odpowiedz Link Zgłoś