Własnie wróciłam obładowana zabawkami przecenionymi średnio o 70-80%. Wyprzedają calutki asortyment, ceny podają dopiero przy kasie. Niestety trafilam na końcówkę, półki już prawie puste, kolejka dluga... Ale i tak sporo kupiłam. Najbardziej zadowolona jestem z poczty i warsztatu z bajki Listonosz Pat (oba budynki po ok 11 zł), dużej katapulty ze smokiem z Disney Heroes (32 zł) i masy figurek Scooby Doo (wychodziło 3,9 zł za 2 figurki). Poza tym jakieś kubki, potwor z Imaginexta, samochodziki z cars (po ok 7 zł), pociągi ze Stacyjkowa (chyba po 8). Ale wybór niestety marniutki już, więcej dla dziewczynek (masa petshopów za grosze, jakieś zestawy Family coś tam z domkami, dużo hello kitty).
Szkoda, że nie trafilam tam rano

A babka za mna w kolejce stala z jednym kubkiem, a tu nagle podeszla do niej koleżanka-sprzedawczyni z tego sklepu i konspiracyjnie wręczyła jej cztery wielkie torby pełne zabawek, których na półkach już dawno nie bylo

Eh, babka będzie miała prezentów na trzy lata do przodu
Acha - mowa o Krakowie i G.Krakowskiej, ale firma upada ogólnokrajowo, więc zajrzyjcie do swoich CP.