Dodaj do ulubionych

Upadlość Cartoon Planet - gigantyczne obniżki

10.07.11, 16:59
Własnie wróciłam obładowana zabawkami przecenionymi średnio o 70-80%. Wyprzedają calutki asortyment, ceny podają dopiero przy kasie. Niestety trafilam na końcówkę, półki już prawie puste, kolejka dluga... Ale i tak sporo kupiłam. Najbardziej zadowolona jestem z poczty i warsztatu z bajki Listonosz Pat (oba budynki po ok 11 zł), dużej katapulty ze smokiem z Disney Heroes (32 zł) i masy figurek Scooby Doo (wychodziło 3,9 zł za 2 figurki). Poza tym jakieś kubki, potwor z Imaginexta, samochodziki z cars (po ok 7 zł), pociągi ze Stacyjkowa (chyba po 8). Ale wybór niestety marniutki już, więcej dla dziewczynek (masa petshopów za grosze, jakieś zestawy Family coś tam z domkami, dużo hello kitty).
Szkoda, że nie trafilam tam ranosad A babka za mna w kolejce stala z jednym kubkiem, a tu nagle podeszla do niej koleżanka-sprzedawczyni z tego sklepu i konspiracyjnie wręczyła jej cztery wielkie torby pełne zabawek, których na półkach już dawno nie bylosad Eh, babka będzie miała prezentów na trzy lata do przoduwink
Acha - mowa o Krakowie i G.Krakowskiej, ale firma upada ogólnokrajowo, więc zajrzyjcie do swoich CP.
Obserwuj wątek
    • malami34 Re: Upadlość Cartoon Planet - gigantyczne obniżki 10.07.11, 19:34
      Ja nie mam gdzie jechać ale jakby któraś mama kupowała swojej córce i chciał mi pokupować to była bym niesamowicie wdzięczna. Oczywiscie wczesniej przelew+ opłata za paczuszkę.
      • agni71 Re: Upadlość Cartoon Planet - gigantyczne obniżki 10.07.11, 19:42
        malami34 napisała:

> Ja nie mam gdzie jechać ale jakby któraś mama kupowała swojej córce i chciał mi
        > pokupować to była bym niesamowicie wdzięczna. Oczywiscie wczesniej przelew+ op
        > łata za paczuszkę.

To chyba lekko nierealne, bo przeciez nie wiesz co będzie i w jakiej cenie. Ja będe dopiero we wtorek wieczorem. Na pewno do nich zajrzę, ale do tej pory to juz pewnie będzie wszystko mocno przebrane....
        • malami34 Re: Upadlość Cartoon Planet - gigantyczne obniżki 10.07.11, 19:52
          Czemu od razu nierealne? Ja bym chciała Little pet shop bo moja córka jest wielka fanką , najtańsze można kupic po 10 zł. Przyjmuję , ze tam będą po ok 5zł więc jeżeli tak by było to wysyłam komuś 100 zł i kupuje mi 10 + np jakis domek za 50.
          • kroliczyca80 Re: Upadlość Cartoon Planet - gigantyczne obniżki 10.07.11, 20:05
            No no, tak dobrze to nie było, przynajmniej w Krakowiewink Owszem, leżalo troche petshopów, ale raczej dużo jednego typu, maksymalnie może ze 2-3 rodzaje, domków żadnych, akcesoriów żadnych. A i tak na to, co leżało, leciala już horda kupujących. Wg mnie do jutra nie będzie już śladu po zabawkach, może kilka pluszaków zostanie. Dziś po południu 80% sklepu było puste, po prostu puste szklane półki.
            Taki sobie jakby domek był za to z serii Family (i coś dalej) - wyglądało to jak domek w puszce po coca-coli, wanienka, jakieś stworzonka. Cena chyba 9 zł.
    • kropkaa Re: Upadlość Cartoon Planet - gigantyczne obniżki 10.07.11, 20:22
      W Arkadii już dawno zamknięte, szyby obklejone informacją, że nowy lokal będzie.
      • agni71 Re: Upadlość Cartoon Planet - gigantyczne obniżki 10.07.11, 20:43
        O, to sie nie wybiorę, bo do właśnie do Arkadii mialam zajrzeć...
        • kropkaa Re: Upadlość Cartoon Planet - gigantyczne obniżki 11.07.11, 14:15
          Dodam jeszcze, że na żadną obniżkę/wyprzedaż nie trafiłam.
          • agni71 Re: Upadlość Cartoon Planet - gigantyczne obniżki 11.07.11, 15:22
            kropkaa napisała:

> Dodam jeszcze, że na żadną obniżkę/wyprzedaż nie trafiłam.

widocznie takie rzeczy to tylko u króliczycy wink
            • kroliczyca80 Re: Upadlość Cartoon Planet - gigantyczne obniżki 11.07.11, 15:33
              Bo króliki to farciarze;D
    • jorin Re: Upadlość Cartoon Planet - gigantyczne obniżki 10.07.11, 21:53
      Czyli chyba nie ma sensu jechac jutro do g. krakowskiej?
      • malami34 do kroliczyca 11.07.11, 06:00
        to po co piszesz, że była "masa pet shopów za grosze" a potem , ze "tak dobrze to nie było". Siejesz sztuczny zamęt.
        • kinas3 Re: do kroliczyca 11.07.11, 10:16
          I po co ten atak ??
          • moniak51 Re: do kroliczyca 11.07.11, 10:54
            no dokładnie strach napisać o jakiś obniżkach bo się jeszcze dostanie.
            ja osobiście bardzo się z tej informacji ucieszyłam ale dzisiaj dzwoniłam do Galerii Bałtyckiej no i tam juz sklepu nie ma . a wydaje mi się ze tylko tam był ten sklep w trójmieście?
            • listopadowka2008bis Re: do kroliczyca 11.07.11, 11:52
              tak tylko tam ;/ ja tez zaluje, ze sie spoznilismy, ale slyszalam, ze u nas wcale takich wyprzedazy szalowych nie bylo, tylko to odsylali do wawy.
        • kroliczyca80 Re: do kroliczyca 11.07.11, 11:16
          Nie ja sieję sztuczny zamęt, tylko ty za bardzo się napalasz. Owszem, była masa petshopów za grosze, ale to nie byly różne petshopy, tylko cała masa takich samych, czy tam może 2-3 rodzajów. Ale masa była, wszystko się zgadza. I nie atakuj mnie szanowna forumowiczko, bo to nie moja wina że się nie obłowisz, w dodatku cudzymi rękami.
          • 1_ewa_2 Re: do kroliczyca 11.07.11, 11:21
            Dzisiaj się nie ma co już wybierać, byłam wczoraj około 19 i były PUSTE półki. Autentycznie. Zostały kubki, jakieś futerały na komórki itp. A, i jedynie jakieś figurki star wars ale naprawde marne, poza tym figurki Scooby Doo takie zafoliowane niespodzianki po 1,60.
          • malami34 Re: do kroliczyca 11.07.11, 11:23
            Hmm, czy prośba o kupno po przecenie to obłowienie? To znaczy , że Ty sie obłowiłaś swoimi rękami? Znowu atakuję?
            • mamanatalki87 info z dzis 11.07.11, 15:40
              Byłam dziś rano przy okazji . I faktycznie pusto smile

Figurki scooby po 1,6 , maskotki z Cliforda po ok 6 zł , kubki po 3-4 zł , futerały na kom po 2,5 zł , jakies 3 plecaki nie wiem po ile wink Str wars coś było wink Z listonosza pata smile

I gumki / spinki z pet shop , za 2 szt 2 zł smile TYLE było rano ... a teraz to nie wiem co JESZCZE z teo zostało smile

• kate_21-k1 Re: info z dzis 13.07.11, 17:00
                ja byłam dzisiaj w Wola Parku i ogólnie było tego wszystkiego jeszcze sporo, ale Ja sie nastwialam na kupienie wiekszej maskotki Hello Kitty ale juz nie było. Wrociłam zła, nie powiem ze nic nie kupiłam bo troche wziełam. Byłam po 10 a juz było duzo zabawek przebranych z tego co pózniej widziałąm co ludzie nosili. Orientuje sie ktos kiedy jeszcze dokładaja zabawki w wola parku?
    • agare-76 Re: Upadlość Cartoon Planet - gigantyczne obniżki 11.07.11, 15:51
      Kurcze, a ja wczoraj byłam w Malta Poznań i CP ma się świetnie - w sensie, że żadnych wyprzedaży nie było, ale kupujących również tongue_out
      • pasik Re: Upadlość Cartoon Planet - gigantyczne obniżki 11.07.11, 16:01
        eeeejj a chciałam wysłać dzisiaj męża na Maltę. Ale byłby zły.
        Dziewczyny sprawdzajcie co tam się dzieje..może na dniach coś upadnie;P
        • agare-76 Re: Upadlość Cartoon Planet - gigantyczne obniżki 11.07.11, 16:23
          w Poznaniu już po zawodach - Pani w Malta Poznań powiedziała, że sklep został właśnie zamknięty, ale nie było żadnych spektakularnych wyprzedaży - po prostu zamknęli drzwi, opróżnili półki i już sad
          • laciata_ania Re: Upadlość Cartoon Planet - gigantyczne obniżki 11.07.11, 16:42
            dobrze ze piszecie o tej Malcie bo wlasnie chcialam jechac zobaczycsmile))
            rozumiem w takim razie ze w Poznaniu nie mamy juz co liczyc na "gigantycznie obnizki"..
            • pasik Re: Upadlość Cartoon Planet - gigantyczne obniżki 11.07.11, 18:20
              po poznaniacy to centusie gorsi normalnie od krakowiaków w tym przypadkutongue_out
              szkoda
    • a.g.a.t.a.r Re: Upadlość Cartoon Planet - gigantyczne obniżki 11.07.11, 19:05
      Ja się napaliłam jak wczoraj przeczytałam wątek i dziś specjalnie pojechałam do pasażu grunwaldzkiego we Wrocławiu i okazało się, że w ogóle nie ma już sklepu sad ciekawe czy wcześniej były takie wyprzedaże czy dali towar do innych sklepów? chyba, że jakaś dobra duszyczka zlituje się i kupi mi zabawki, rzeczy ze Scoobim?wink
      • malwina79 Re: Upadlość Cartoon Planet - gigantyczne obniżki 11.07.11, 19:18
        Ja byłam w Krakowskiej ok 12 i pusto było. Kilka marnych, brudnych Hello Kitty, kilka Emily Elizabeth z Clifforda i ok 15szt Pattów.
      • anusia_kra Re: Upadlość Cartoon Planet - gigantyczne obniżki 11.07.11, 22:30
        Byłam dzis rano kupiłąm figurki ze scoobym, domek listonosza za 11 zł, cos z ben 10 rozpuszczalnego w wodzie i drobiazgi z toy story. Było jeszcze cos z dinozaurami taka górka chyba z dzwiękami, zestaw zhu-zhu i masa garnuszków po 3,90

Jakie potrzebujesz te figurki bo kupowałam za 3,90 dwupak pirackich, za 4,90 figurke a druga jest ukryta w zelu i za 1,60 takie figurki niespodzianki z serii swiecacej w ciemnosciach
        • lolapalola Re: Upadlość Cartoon Planet - gigantyczne obniżki 12.07.11, 07:47
          W Warszawie w Wola Parku wczoraj bylo jeszcze duzo zbawek ale jak stalam w kolejce ostatnia w kilkoma drobiazgami typu samochod listonosza pata i zabawki z seri teeny little family to juz niewiele bylo na polkach i podlogach.
        • a.g.a.t.a.r Re: Upadlość Cartoon Planet - gigantyczne obniżki 12.07.11, 10:00
          Jak miło wink Jasiu w sumie nie ma figurek ze Scoobiego więc pewnie z każdej by się ucieszył wink Jak możesz kupić kup mi te pirackie, te za 4.90 i może 4 świecące w ciemnościach. czy te za 4.90 to widać jaką się bierze figurkę? jak tak to po jednym bohaterze wink
          Zresztą jakie kupisz takie będą dobre wink za taką cenę?smile)))
    • a.g.a.t.a.r Re: Upadlość Cartoon Planet - gigantyczne obniżki 12.07.11, 10:01
      zapomniałam napisać generalnie im straszniejsza figurka tym lepiej wink dzięki!
      • faustine Uwaga- Wola Park! 12.07.11, 23:02
        Byłam w Cartoon Planet wczoraj i rzeczywiście po południu nic już prawie nie było.
        Dziś sklep był nieczynny , ale w środku obsługa wykładała z kartonów nowe zabawki- praktycznie wszystkie półki były znów zapełnione. Widziałam głównie Scooby Doo , reszty nie zidentyfikowałam smile . Myślę że z rana warto tam zajrzec .
        • aga_3000 Re: Uwaga- Wola Park! 22.07.11, 19:42
          byłam dzis w Cartoon Planet w Woli Park koło południa i nic ciekawego juz nie było pozniej pojechałam na bemowo a tam juz zamkniete wykładali towar... zapraszaja jutro od 10 do 21 popatrzyłam sobie na towar przez szybke i powiem szczerze ze te zabawki sa bez rewelacji smile
          pojechałam zobaczyłam i chociaz wiem co i jak wyglada smile
      • anusia_kra Re: Upadlość Cartoon Planet - gigantyczne obniżki 13.07.11, 14:43
        Byłam dzis i w Krakowie totalne pustki. Pani siedzi z jednym dinozaurem, plastikowa miseczka i kilkoma pluszakami. Po Scoobi-rzeczach nie ma sladu sad
        • bob.budowniczy Re: Upadlość Cartoon Planet - gigantyczne obniżki 13.07.11, 15:22
          Ja byłam dzisiaj w Wola Parku. Nakupowałam figurek scooby np.allegro.pl/scooby-doo-5-figurek-i-samochod-swiecace-w-nocy-i1682057812.html za niecałe 15 zł itp zestawy: allegro.pl/scooby-doo-figurki-zestaw-10-figurek-nowosc-i1703136318.html - niecałe 20 zł, do tego klocki geomag po 25 zł. Mam już zapas prezentów do końca roku. Super.
          • kate_21-k1 Re: Upadlość Cartoon Planet - gigantyczne obniżki 13.07.11, 17:01
            ja byłam dzisiaj w Wola Parku i ogólnie było tego wszystkiego jeszcze sporo, ale Ja sie nastwialam na kupienie wiekszej maskotki Hello Kitty ale juz nie było. Wrociłam zła, nie powiem ze nic nie kupiłam bo troche wziełam. Byłam po 10 a juz było duzo zabawek przebranych z tego co pózniej widziałąm co ludzie nosili. Orientuje sie ktos kiedy jeszcze dokładaja zabawki w wola parku?
    • a.g.a.t.a.r Re: Upadlość Cartoon Planet - gigantyczne obniżki 13.07.11, 18:29
      No to szkoda sad dzięki za fatygę i chęć pomocy. gdyby któraś dobra duszyczka była i spotkała coś ze Scoobiego to jak może niech mi kupi wink pokryje wszelkie koszty! z góry dzięki.
      • kate_21-k1 Re: Upadlość Cartoon Planet - gigantyczne obniżki 13.07.11, 19:13
        w wola parku mimo tego ze było duzo ludzi to scooby jeszcze niezle sie trzymał na półkach , było tego nawet sporo.
    • kina1 Re: Upadlość Cartoon Planet - gigantyczne obniżki 13.07.11, 23:25
      Byłam dziś w Wola Parku o 12. Stałam 2,5 godziny, ale warto było wg mnie. Kupiłam 40 zabawek za 350 zł, cena żadnej nie prokroczyła 14,90. Było mnóstwo Scooby doo, listonosz Pat, dużo zabawek ze Strażaka Sama, dużo z Toy stroy - np. Buzz do składania za 13zł. Aha i chyba z 10 różnych lps kupiłam, najdroższe po 9,9 ( z 33,90). A i Polly pocket z 55 na 15 bodajże. Ludzie przede mną mieli fajniejsze jeszcze rzeczy. W sobotę ma być nowa dostawa, także ruszajcie na łowy, warto
      • listopadowka2008bis Re: Upadlość Cartoon Planet - gigantyczne obniżki 14.07.11, 00:18
        no tak, bo Wam (Warszawiakom), dowioza wszystko to, co zabrali ze sklepow z calej Polski wink))))))))))) ehh Wy to macie szczescie smile))))))))))))
        Udanych lowow dziewczyny smile
        • iberka Re: Upadlość Cartoon Planet - gigantyczne obniżki 14.07.11, 00:54
          o tym samym pomyślałam ;P

iza
          • a.g.a.t.a.r Re: Upadlość Cartoon Planet - gigantyczne obniżki 14.07.11, 08:50
            ...Podtrzymuje wink gdyby, któraś forumka mogła i chciała pomóc w zakupie Scooby-zabawek niech da znać (może tu i na @ gazetowego?...)
            do Warszawy mam za daleko na wycieczkę i zakupy sad
            • malami34 Re: Upadlość Cartoon Planet - gigantyczne obniżki 14.07.11, 09:05
              To ja też sie podpinam - ja LPS i Polly Packet , jeżeli jakaś mam by była chętna mi cos kuoic to była bym niesamowicie wdzięczna.
              • lolapalola Re: Upadlość Cartoon Planet - gigantyczne obniżki 14.07.11, 12:29
                Ja bede w sobote w wola parku zobacze co maja wczesniej obkupilam corcie w teeny little families.
                • malami34 do lola 14.07.11, 13:10
                  BYła by mozliwość, że coś mi kupisz?
                  • lolapalola do malami34 14.07.11, 17:31
                    Co by to mialo byc ?
    • katrio.na Re: Upadlość Cartoon Planet - gigantyczne obniżki 14.07.11, 17:10
      Ja będę, najchętniej wpadłabym tam jutro ale jeśli w sobotę ma być dostawa... choć czy będzie w sobotę na sklepie czy dopiero w niedzielę???? Jak to z tym jest.
      Osobiście będę szukać Carsów i Geomagów choć wielkich nadziei nie mam...

Kto coś chce niech pisze na gazetowy, mogę zakupić i wam powysyłać.

• kate_21-k1 Re: Upadlość Cartoon Planet - gigantyczne obniżki 14.07.11, 18:01
        hej. Byłam dzisiaj w wola parku i było bardzo duzo zabawek, sklep był otwarty od 14 bo do 14 dokladały Panie towar. Nawet kupiłam 3 koty Hello Kitty wieksze tak na zapas smile
        • myszka2312 Re: Upadlość Cartoon Planet - gigantyczne obniżki 14.07.11, 18:06
          BYło tam coś z Tomka i przyjaciele? Ja z domu mam kawałek do Wola Parku ale jakby pewna informacja była że coś będzie,to bym ruszyła.Dajcie znać.
          • kate_21-k1 Re: Upadlość Cartoon Planet - gigantyczne obniżki 14.07.11, 18:20
            Powiem szczerze ze dokładnie to nie widziałam bo ja zajechałam jak było zamkniete bo to było ok. 11 i panie wykładały jeszcze towar, wiec poprosiłam ze jesli moga to zeby sprzedały koty , zebym nie musiala czekac do 14 i sprzedały. a co do Tomka i przyjeaciół to było napewno tego sporo wczoraj, jakies stacje, garaze, ciuchcie i wiele innych. Trzeba pojechac i zobaczyc.powodzenia
      • malami34 do katrio 14.07.11, 18:47
        Napisałam na maila
    • piku-piku Re: Upadlość Cartoon Planet - gigantyczne obniżki 14.07.11, 19:18
      Niestety się mylisz . Te torby były już zapłacone bo Pani ,żadna koleżanka sprzedawczyni , odstała się wcześniej w kolejce i je najnormalniej w świecie kupiła po czym poprosiła o przechowanie bo chciała iść dalej na zakupy do innych sklepów
    • piku-piku Re: Upadlość Cartoon Planet - gigantyczne obniżki 14.07.11, 19:27
      Generalnie , ze wszystkich sklepów Cartoon Planet zostal tylko ten w Galerii Krakowskiej i Wola Park ( warszawa) . Nic innego nie zostało z wszystkich 15 sklepów .
      • klara_0204 Re: Upadlość Cartoon Planet - gigantyczne obniżki 14.07.11, 20:36
        Nie masz racji. Osobiście byłam dzisiaj w sklepie na Bemowie (na Powstańców śląskich).
        • a.g.a.t.a.r Re: Upadlość Cartoon Planet - gigantyczne obniżki 14.07.11, 21:02
          Katrio napisałam e-maila z uśmiechami i prośbami wink
          mam nadzieję, że coś jeszcze zostanie do czasu jak będziesz ze Scoobiego wink
          pozdrawiam i dziękuję z góry!
        • ksfilipek klara_0204 !!!!! 14.07.11, 23:24
          czy warto wybrac do centrum handlowego bemowo ????
          jest wybór jeszcze ????
          chodzi mi chyba najbardziej o tomka i przyjaciól ????
          • klara_0204 Re: klara_0204 !!!!! 15.07.11, 08:21
            Raczej jest dość pusto, ale Tomek akurat był. Kupiłam kilka ciuchć i wagoników (w sumie chyba 6) za 30 złotych w sumie. Ekspedientka informowała inną klientkę, że spodziewają się dostawy w poniedziałek.
            • listopadowka2008bis Do katrio.na 15.07.11, 11:06
              Hey, nie moge do Ciebie na gazetowy napisac, bo mi wyskakuje, ze nie masz aktywowanego profilu... dziwne.
              Jesli bedzie mozliwosc, to prosze, rozejrzyj sie dla mnie za : cars, tomek i przyjaciele oraz stacyjkowo (nie wiem czy tam jest ta ostatnia ' bajka ').Kwota - max 50 pln ( jesli naturalnie masz taka mozliwosc).
              Bede bardzo wdzieczna smile Juz kiedys jedna forumka kupila dla mnie kurtke z kapphala i wplate zrobialm jej natychmiast smile W razie czego na priv mozesz do mnie napisac i podam swoj nick na allegro (sprawdzisz wiarygodnosc) smile
              • karolinka251 na bemowie nie ma nic tylko ben10 15.07.11, 12:21

• lolapalola w wola parku juz dzisiaj byla dostawa 15.07.11, 19:46
                  2 godziny stalam w kolejce ale mam to co chcialam
                  ludzie wykupuja w 1 kolejnosci geomagi i tomka i zyg zaka
                  potem barbie i scooby doo
                  • katrio.na Wola Park 15.07.11, 20:10
                    Niestety sklep był rano zamknięty - otwarcie miało być o 15. Było multum kartonów, które Panie wykładały.
                    Kompletnie nie można było porozmawiać (dowiedziałam się, że wszystko się rozchodzi szybko i generalnie nic nie odkładają) , a niestety po 15 nie mieliśmy już czasu crying

My, aż takiego ciśnienia nie mamy bo dziecko mam już wiekowe...
                    Na pewno warto dla młodszych - było sporo Scooby Doo, Strażaków Samów, Listonoszy Patów - to tyle co udało mi się dostrzec przez kratę.
                    Carsów nie widziałam, Geomagi były - ale nie wiem w jakiej cenie.
                    Lego też nie widziałam, ale oni chyba ich nie mają.

Trochę beznadziejnie, bo wczoraj dzwoniłam do sklepu i nic mi nie powiedziano, że do 15 będzie zamknięty.
                    A dostawy mają mieć non stop, czyli w rezultacie albo ma się szczęście i się trafi na otwarcie albo pocałuję się kratę - tak jak my dzisiaj o 10 crying
                    Wersja dla osób, które mieszkają blisko.
                    Niestety ani Wola ani Bemowo to nie nasze rejony crying Jechaliśmy tam specjalnie.

• malami34 Re: Wola Park 15.07.11, 20:40
                      To faktycznie ruletka - jechać przez pół miasta i pocałować klamkęsad(

Jeżeli jakaś inna forumowiczka będzie jechać a była by tak miła jak katrio, ze chciala by cos kupić forumowiczce z prowincji - to ja się piszę na cos dla dzioewczynki 4 letniej LPS, polly packet, barbie.
                      • magata.d Re: Wola Park 15.07.11, 22:02
                        Byłam dzisiaj w Wola Park i widziałam co się dzieje przy tym sklepie i w środku. Ludzie oszaleli. Pełen sklep ludzi, tłum przed sklepem, puste półki, a ludzie w kolejce mają całe torby ikeowskie zabawek. Ja rozumiem, że ktos chce kupić zabawki dla dziecka, ale po co ludziom az tyle tego? Po co rodzinie z dwójka dzieci dwie ikeowskie torby zabawek (poobserwowałam ich, bo szybkosc zbierania pudeł z półek była zadziwiająca)? Zreszta te zabawki za fajne to nie były, chociaz tu moge sie mylić, bo na zabawkach sie nie znam, moje dziecko jeszcze za małe.
                        • karolinka251 Re: Wola Park 15.07.11, 22:07
                          po 15 była masakra.kumpel pojechał, kobiety się biły o zabawki sprzedawczynie byly bezradne.
                          po co komu tyle zabawek? na allegrosmile
                          • katrio.na Re: Wola Park 15.07.11, 22:38
                            Wiesz, sama bym miała dwie torby z Ikei zamówień z tego forum wink
                            A jeszcze swoje zakupy, krewnych i znajomych królika...
                            Ilość mnie akurat nie dziwi.

Ale prawda jest taka, że jakiś super hiper świetnych zabawek ja tam nie widziałam.
                            Generalnie to był drogi sklep i głęboko się zastanawiam czy nawet Geomagi wychodzą po tej przecenie w dobrej cenie? (z tego co się wywiedziałam to przecena jest 50-70% - sprawdzane dopiero przy kasie). Jeśli są przecenione o 50% to cena nie wyjdzie okazyjna.

Ktoś kupował tam Geomagi? W jakiej były cenie i ilu elementowy zestaw?

Ale na taką walkę to ja się nie piszę... to w końcu tylko zabawki...
                            • kurczaczek77 Re: Wola Park 15.07.11, 23:30
                              Ja byłam dzisiaj ok 17 w Wola Park, było sporo ludzi, ale coś tam jeszcze można było kupić. Klocki geomag kupiłam za 9,90 takie małe, mają 22 elementy, takie jak na tej aukcji (nie mojej):
                              allegro.pl/geomag-kolor-22-elementow-kids-klocki-magnetyczn-i1680224447.html
                              teeny little families - butik w aparacie foto oraz salon piękności w Torebce oba po 12,50 pln/ szt.
                              Dodatkowo jak ktoś jest z W-wy to mogę odstąpić po cenie, po jakiej kupiłam czyli 19,90 Scooby Doo podziemne akrobacje jak na tej aukcji (nie mojej):
                              allegro.pl/scooby-doo-podziemne-akrobacje-i1712462507.html
                              bo okazało się, że synek koleżanki już ma taką zabawkę.
                              • magusia80 Re: Wola Park 16.07.11, 08:25
                                Geomag 440 elementów około 90zł, 660elem. około 110zł
                                • ap77 Re: Wola Park 16.07.11, 10:00
                                  Hej!
                                  Gdyby ktoras z Was, z Warszawy kupowala geomagi patyczki, to bylabym chetna. Ja nie dam rady podjechac. Wezme kazda ilosc, syn jest fanemsmile
                              • listopadowka2008bis kurczaczek77 16.07.11, 12:08
                                napisalam na priv smile
                                • lolapalola Re: kurczaczek77 16.07.11, 21:35
                                  Ja bylam dzisiaj na bemowie, nastalam sie nareszcie upolowalam to co chcialam dzieciaki beda ucieszone z zabawek zas z tego co slyszalam to juz nie ma co jechac bo koncza im sie zapasy ale ile w tym prawdy to nie wiem maja dosc ograniczony asortyment.
                                  Co zas do geomagow to ja kupilam za 24,90 takie co na allegro znalazlam za 97 zł to chyba dobre ceny mieli na geomagi cartoon planet do byla duza firma dorobila sie i w koncu konkurencja lub cos innego pograzylo smutne ale prawdziwe.
                                  Ja nie mam wyrzutow sumienia, ze stalam w kolejce bo duzo u nich pieniedzy zostawialam systematycznie wiec czemu bym miala nie skorzytac i obkupic dziecko i cos nie cos na prezenty
                                  nie spie na pieniadzach a zabawki sie szybko nudza wiec mam juz w domu zapas smile
                                  Co zas do handlarzy to fakt bylo ich sporo ale co sie dziwic kazdy chce zarobic smile

• ap77 Re: kurczaczek77 17.07.11, 11:53
                                    Bylam dzis-pierwszy raz odwiedzilam ten sklep no i WIELKIE NIC! Bakugany i Pokemony, jakies paskudne figurki Spidermana itp. Okropnosci! Po geomagach ani sladu! W sklepie malo ludzi.
                                    garaze i karetki ze strazakiem Samem i Patem paskudne i tandetne! Duzo maskotek pluszowych. Nie dziwie sie, ze ten sklep plajtuje.
                                    Ogolnie nie warto!
                                    • trueblood_inc ... 17.07.11, 19:01
                                      Trzeba było przyjść jak sklep nie upadał wink pewnie wtedy byś znalazła wszystko czego szukałaś..
                                      A poleciałaś tylko dlatego, że usłyszałaś o mega promocjach..
                                      Cóż.. z tego co widzę większość ludzi jest zadowolonych więc to chyba Ty nie masz gustu..
                                      "Nie dziwie sie, ze ten sklep plajtuje" hmm.. Firma mogła się widocznie poradzić Ciebie.. może wtedy by nie upadła wink uwielbiam te mądrości internetowe..
                                      • lolapalola Re: ... 17.07.11, 20:19
                                        popieram wypowiedz poprzedniczki
                                        ja bylam tam stala klienkta wiec wyrzutow nie mam, ze sie jak to mowia zazdrosni " oblowilam "
                                        mam prezenty z glowy teraz jade na wakacje i juz 2 pojda z tego co kupila wiec sie rozejda ale przynajmniej za dobre pieniadze jak to moj maz okreslil i trzeba by bylo kupic wiec czemu nie mozna skorzystac
                                      • kornnella Re: ... 17.07.11, 21:49
                                        he he klasyka która działa tak 1."prosze kupcie mi to i to" 2.nikt nie kupił sama osóbka trafiła do sklepu z nadzieja obłowienia sie, gdzie po kilku dniach mega łowów zostały ostatki 3. nie załapała sie na nic to smaruje posta z gatunku sam syf i szmira nie dziwie sie ze upadło dziwie sie co tam kupowaliście.

• ap77 Re: ... 17.07.11, 23:15
                                          bylam tam dzieki Wam i tylko napisalam swoje wrazenia (zalezalo mi na Geomagach i liczylam ze sie w nie "oblowie").
                                          A gust mam rzeczywiscie dziwny, skoro nie podobaja mi sie pokemony, bakugany itp. I nie funduje tego mojemu dziecku. Gust kreuje sie od malego, ale "de gustibus non est disputandum"
                                          Pozdrawiamsmile
                                          • paula29 Galeria Mokotow 18.07.11, 23:20
                                            Był ktos w mokotce czy tam juz zamkniete ?
    • katrio.na Re: Upadlość Cartoon Planet - gigantyczne obniżki 19.07.11, 08:50
      Klasyczne na forach to raczej jest wieszanie na kimś psów wink

Dziewczyna wyraziła swoje zdanie, w dość ostrych słowach, ale pewnie ma taki styl bycia.
      Ja osobiście też oprócz Geomagów świetnych zabawek tam nie widziałam. Ale pewnie się nie znam wink

Nie znamy powodu upadku tego sklepu więc ciężko gdybać.
      Smyk też jest drogi ale jakoś klientów mu nie brakuje.
      A Cartoon bronił się tym, że miał serię nigdzie indziej niedostępne. Dla nas np. były to lampki Lego.

A wyrzuty sumienia? Dziewczyny, przecież Wy to kupujecie i to nie za takie małe pieniądze. Tak jak piszecie rzadko która zeszła poniżej 100zł. Chyba, że dostajecie za darmo? wink

To tyle w temacie.
      Dzisiaj robię ostatnie podejście, tak więc dziewczyny miejcie włączone telefony. Jak coś będzie to będę dzwonić.
      Życzcie mi szczęścia.
      Żartuję wink

A, i warto zerknąć do Merlina, obniżyli jeszcze wyprzedażowe rzeczy. W bardzo dobrej cenie Lego i parę innych takich tam.

Aha, w Galerii Mokotów i na Wileńskim - byłam osobiście. Tam już nie ma tych sklepów.

• ap77 Katriona- ja tez dzis jade:) 19.07.11, 09:08
        gdzie bedziesz? ja na Bemowie, moge Ci kupic jak beda Geomagi!!!
        Lampki lego byly ostatnio, zapomnailam napisac!
        • 77iwona ap77 19.07.11, 12:04
          Ja by był geomagi to czy mogę cię poprosić o zakup 2-3 pudełek?
          Jestem z Warszawy. Nie mamy jeszcze żadnych klocków z tej serii.
          dziękuję z góry jak coś to pisz na gazetowego
    • miesiakk Strażak Sam i Tomek 19.07.11, 17:57
      dziewczyny gdyby któraś miała na zbyciu coś ze strażaka Sama i Tomka to chętnie odkupię
      ja niestety do Warszawy mam kawałek i nie mogłam podjechać
      • ap77 Kolejki!!!! 20.07.11, 12:50
        bylam dzis (wczoraj pani przez tel. mowila, ze maja dostawe i dzis od rana otworza). Bylam punkt 10. Pod sklepem ludzie stali od 8 godziny! Bylam gdzies 10-15 w kolejce i zrezygnowalam, stania na 2-3 godziny. Wpuszczali po kilka osob, niektore osoby braly cale kartony i siatki! Po 10 pudel tego samego. Dla nas pewnie juz by nic nie zostalo. Ale trzeba przyznac, ze Geomagi byly, widzilam tez Szczeniaczka uczniaczka, jakies gadzety Lego (lampki, ludziki duze), ogrom tego, ale wszystko wykupywane prze 2, 3 osobysad
        Daje juz sobie spokoj. Kupie Geomagi w Merlinie.
        • ap77 z ostatniej chwili 20.07.11, 13:10
          kolezanka wlasnie pojechala, kolejka nadal jest, zabawek nie ma (tzn. jakies resztki)! Czyli wszystko rozeszlo sie rano.
        • katrio.na Re: Kolejki!!!! 20.07.11, 15:24
          W pewnej chwili myślałam, że żartujesz...

Ja byłam wczoraj, ale kompletnie nic nie było - jakieś kubeczki, kilka plecaków i figurek Toy Story. No dobra, były jeszcze maskotki wink
          Tak było na Woli.

Ja już nie będę jeździć i tak mąż mnie uważa za wariatkę, że gnam na drugi koniec miasta po zabawki, których w dodatku nie kupuję bo ich nie ma. Co innego pojechać, wejść, kupić - a co innego robić z zakupów takie niewiadomo co.
          Tak więc, sorry dziewczyny, chciałam dobrze, ale niestety nie miałam szczęścia natknąć się na dostawę.

A i potwierdzam, że głównie handlarze odwiedzają ten sklep. Przy mnie facet wziął 30 kubków z Atomówkami.
          Ehhhh, czasami irytuję mnie mój niefart wink

• lolapalola czwartek dostawa 20.07.11, 15:33
            Z tego co dzisiaj mi powiedziala Pani w sklepie maja miec jutro dostawe ale maja zakaz zamykania sklepu wiec tyle co wyloza to wyloza reszte beda po 21 czyli pewnie dopiero w piatek bedzie towar tak naprawde na polkach .
            Ja juz nie jade 2 razy stalam w kolejce mam co chcialam dla dziecka i na prezenty .
            Dzisiaj jeszcze kupilam 2 kubki z hello kitty po 2,50 kazdy i dokupilam corci zwierzaczki teeny little families wisi sporo torebek na ramie z myszka miki fajne dla malych dziewczynek masa pluszakow w kartonasz i inne drobiazgi.
          • agni71 Re: Kolejki!!!! 20.07.11, 15:51
            > Ehhhh, czasami irytuję mnie mój niefart wink

Daj spokój, inni tez tak mają wink Mnie sie nie chciało samej tłuc, więc jeszcze w zeszłym tygodniu wysłałam do WP męża. No cóż, wszedł i wyszedł, stwierdził, ze nic fajnego nie ma i tyle bylo jego zakupów smile A tez mialam chrapke na te tanie pet shopy (mowił, że były tylko jakies przecenione z 16 na 15 zł, mozliwe to?) i geomagi (w ogóle nie widział, podobnie Polly Pocket, które chciałam na prezenty dla koleżanek córek)....
            • elmirkamamaani Re: Kolejki!!!! 20.07.11, 16:38
              Ja pet shopy kupilam takie na przyklad kotek na rowerze po 14,90 cena nawet na allegro okolo 30 zł geomagi kupilam po 24,90 176 elementow taki z kolorowymi okienkami dopiero sie w to zaczynamy bawic wiec nie wiem jak to fachowo nazwac Panie ktore staly w kolejce namowily mnie, ze to fajna zabawa .Polly pocket byly ale nie zbyt duzo .
              Owszem na towarach sa metki ale nie sa to ceny koncowe kupilam zestaw figurek scooby doo z 99 zł na 15 zł.
    • bridka Re: Upadlość Cartoon Planet - gigantyczne obniżki 20.07.11, 18:07
      witam,
      Powiedzcie drogie forumowiczki, czy dostanę tam coś dla dzieci w przedziale wiekowym 1-2 lata ? interesują mnie maskotki np. Hello Kitty itp.
      • elmirkamamaani Re: Upadlość Cartoon Planet - gigantyczne obniżki 20.07.11, 18:17
        byly hello kitty, clifford, noddy i inne postaci z bajek moim zdaniem dla 2 latka fajnie tez moga sie sprawdzic pojazdy sama i listonosza pata maja dzwieki i piosenki za okolo 12 zł za sztuke
        wpisz sobie w allegro listonosz pat kategoria pojazdy lub strazak sam i tam mozesz zobaczyc co bylo tez w sklepie
        • bridka Re: Upadlość Cartoon Planet - gigantyczne obniżki 20.07.11, 18:25
          dzięki smile proszę o info czy opłaca się tam jechać jutro smile
          • elmirkamamaani Re: Upadlość Cartoon Planet - gigantyczne obniżki 20.07.11, 19:29
            Z tego co napisane jest wczesniej wnioskuje, ze mozna jechac ale pewnie kolejka bedzie gigantyczna wiec moze lepiej po poludniu lub wieczorem lub w piatek rano mnie kusi zeby jechac ale nie chce mi sie stac juz bylam i stalam wiec to tylko dla wytrwalych
            • katrio.na Nasza prośba 20.07.11, 19:55
              Mam prośbę:
              - o taką lampkę czołówkę:
              allegro.pl/fantastyczna-latarka-czolowa-lego-led-mega-okazja-i1723288887.html
              - i takiego ludzika:
              allegro.pl/lego-wielka-latarka-lampka-uchwyt-figurka-lampa-i1714539335.html
              Gdyby jakaś dobra duszyczka kupowała dla siebie w tej dziczy, wpadłoby jej toto w ręce i chciało jej się dla nas kupić to byłabym wielce zobowiązana.
              Wiem, od Pań, że kosztuje toto grosze - ale nic a nic nie chcą odłożyć.

A jeśli chodzi o maskotki, to obok kubeczków cieszą się one najmniejszym powodzeniem. W tym sklepie było bardzo dużo maskotek, a ludzie jednak najmniej chętnie je kupują - tak więc możesz spokojnie jechać wtedy kiedy nie ma dostawy. Wtedy jest luźno, spokojnie i można sobie powybierać. A kosztują 7-15zł (te najdroższe np. duże maskotki z Epoki Lodowcowej - nie było jednak Wiewióra wink ) A takie noody czy listonosze są po ok. 7zł.

• aga_3000 Re: Upadlość Cartoon Planet - gigantyczne obniżki 20.07.11, 22:15
              WITAM
              MAM PYTANIE CZY KTOŚ WIE MOŻNE GDZIE NA WARSZAWIE JESZCZE OTWARTE SA TE SKLEPY? I CZY TOWAR JESZCZE MAJA BO CO Z TEGO JEŚLI OTWARTE A SKLEP PUSTY smile
              BARDZO PROSZĘ O INFO - MOGĘ NAWET POSTAĆ W KOLEJCE KILKA GODZIN BYLE BYŁO PEWNE ZE TOWAR BĘDZIE - JESTEM Z MIŃSKA MAZOWIECKIEGO WIEC NIE CHCE JECHAĆ NA MARNE smile A MÓJ SYN UWIELBIA SCOOBIEGO I BEN 10 WIEC CHCIAŁA BYM POPOLOWAĆ\C smile
    • kornnella Pyt o geomagi 20.07.11, 21:35
      Do znawczyn. Które są fajniejsze,te:
      merlin.pl/GeoMag-Kids-Color-klocki-magnetyczne-216-elementowe_Geomag-SA/browse/product/206,704835.html;jsessionid=A9A1C5BC6FD680E44879B7A61D11AFA7.LB2#fullinfoczyte
      merlin.pl/GeoMag-Kids-Panels-klocki-magnetyczne-190-elementowe_Geomag-SA/browse/product/206,704862.html;jsessionid=A9A1C5BC6FD680E44879B7A61D11AFA7.LB2#fullinfo
    • a.g.a.t.a.r Re: Upadlość Cartoon Planet - gigantyczne obniżki 20.07.11, 22:14
      Gdyby którejś z Was udało się jeszcze dostać do CP i nie trafić na puste regały i trafić na świecące figurki SD to byłabym ogromnie wdzięczna za kupno i informację na maila gazetowego.
      Chyba, że któraś z Was ma takich za dużo i wadzą to też proszę o info wink
      Wszelkie koszty pokryje i jeszcze coś dorzucę wink Jak się nie uda to trudno, to tylko zabawki.
    • aga_3000 Re: Upadlość Cartoon Planet - gigantyczne obniżki 20.07.11, 22:21
      WITAM
      MAM PYTANIE CZY KTOŚ WIE MOŻNE GDZIE NA WARSZAWIE JESZCZE OTWARTE SA TE SKLEPY? I CZY TOWAR JESZCZE MAJA BO CO Z TEGO JEŚLI OTWARTE A SKLEP PUSTY smile
      BARDZO PROSZĘ O INFO - MOGĘ NAWET POSTAĆ W KOLEJCE KILKA GODZIN BYLE BYŁO PEWNE ZE TOWAR BĘDZIE - JESTEM Z MIŃSKA MAZOWIECKIEGO WIEC NIE CHCE JECHAĆ NA MARNE smile A MÓJ SYN UWIELBIA SCOOBIEGO I BEN 10 WIEC CHCIAŁA BYM POPOLOWAĆ smile
      Z GÓRY DZIĘKUJE smile
      • elmirkamamaani Re: do aga_3000 21.07.11, 08:55
        Bemowo juz byla chyba w tym tygodniu dostawa jest jescze Wola park z tego co wczesniej mozna wyczytac w tym watku dzisiaj maja miec dostawe ale nie moga zamknac sklepu wiec pewnie beda dokladac na bierzaco na sklep scooby doo i ben 10 jest zawsze sporo ludzie na figurki sie nie rzucali tylko ze scooby na gry planszowe i inne z bena zegarki brali a reszta lezala w piatek pewnie juz bedzie duza kolejka bo maja po 21 po zamknieciu sklepu dokladac w nocy z czwartku na piatek towar wiec pewnie bedzie duzo na polkach ja nie jade wiec nie pomoge juz w zakupie.
        • aga_3000 Re: do aga_3000 21.07.11, 19:32
          dziękuję bardzo z informacje i pozdrawiam smile jutro sie przejade zobacze czy warto smile
          • a.g.a.t.a.r Re: do aga_3000 21.07.11, 20:37
            Aga jak jutro dotrzesz do CP i nie zastaniesz pustych półek możesz mi kupić świecące figurki SD?wink Najlepiej zestaw 5szt albo kilka pojedynczych najlepiej strasznych ale główni bohaterowie niekoniecznie straszni też pewnie mogą być i ucieszą Wielkiego Fana SD (największego jakiego dotąd znam). dzięki!
            • aga_3000 Re: do aga_3000 21.07.11, 21:05
              jeśli będą myślę ze jest to możliwe. znając życie i moje szczęście to zastane puste półki smile a jeśli nie to nie wiem jak się zabiorę mam zamówienia z całego Mińska a jadę pociągiem smile wieczorem się odezwę jeśli coś nabędę smile
    • duzygekon Re: Upadlość Cartoon Planet - gigantyczne obniżki 21.07.11, 15:54
      niezła zabawa z tą obniżką

f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4900482
      • ap77 Re: Upadlość Cartoon Planet - gigantyczne obniżki 01.08.11, 14:30
        juz sa na allegro te łupy, w odpowiednio wyzyszych cenachsmile
        • blackglass Re: Upadlość Cartoon Planet - gigantyczne obniżki 01.08.11, 14:56
          Czy to już wszystko wyprzedane czy jeszcze można liczyć na "coś" ze zniżka?
          np. W Arkadii?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka