dziuba01 16.07.10, 10:35 szukam opinii na temat agencji Turistica Tonussi w Bibione. czy ktoś coś wie, czy można im zaufać? ceny mają dużo niższe od tych większych i bardziej znanych agencji. będę wdzięczna za każdą opinię Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziuba01 Re: Turistica Tonussi 19.07.10, 08:39 up czy nikt nie korzystał? bardzo mi zależy na jakiejkolwiek opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Turistica Tonussi 19.07.10, 11:43 Ja poklikalam, ale o samej agencji opinii nie ma. Mozna szukac o strukturach, w ktorych wynajmuja. Np. www.holidaycheck.it/hotel-Recensioni_Hotel+Ca+del+Pino+Villaggio-ch_hb-hid_51656.html Odpowiedz Link Zgłoś
gosionica Re: Turistica Tonussi 21.07.10, 08:59 Korzystałam z tej agencji właśnie w tym roku. Jak najbardziej można im zaufać i faktycznie ceny niższe niż w innych agencjach. Trzeba znać angielski bo po polsku się nie porozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
dziuba01 Re: Turistica Tonussi 26.07.10, 14:06 bardzo dziękuję za odpowiedź. w takim razie ryzykuję, bo ceny mają baaardzo atrakcyjne:) Odpowiedz Link Zgłoś