Dodaj do ulubionych

Next jesień/zima 2011/2012 - już braki w towarze?

14.07.11, 11:00
Kolekcja na stronie www.nextdirect.com się pokazała 08.07 a ja dzisiaj znalazłam chwilę żeby przyjrzeć sie dokładnie ofercie i coś zamówić a tu lipa.. kurtki już nie ma, bluzek nie ma, spodni welurowych nie ma i jeszcze kilku innych rzeczy min. pajaców.
Czy ktoś wie, czy jest jeszcze szansa, że to się jeszcze pojawi i uzupełnią brakującą rozmiarówkę czy juz marne szanse? Zamawiałam juz wiele razy i wszystko było dostępne a dziś to nie było 1/4 tego co chciałam sad
Obserwuj wątek
    • sylki Re: Next jesień/zima 2011/2012 - już braki w towa 14.07.11, 11:44
      No ja chciałam tę kurtkę
      www.next.co.uk/x482696s3 i już trzeba czekać.
      • leila78 Re: Next jesień/zima 2011/2012 - już braki w towa 14.07.11, 11:56
        kurtki jeszcze chyba nie przyszły. nie ma ich od początku (na stronach uk też).
        • lucyna_1980 Re: Next jesień/zima 2011/2012 - już braki w towa 14.07.11, 12:00
          Kutki są bo ten sam model w innych rozmiarach jest - nie ma tylko tego konkretnego rozmiaru ktory potrzebuje.
          • sylki Re: Next jesień/zima 2011/2012 - już braki w towa 14.07.11, 12:28
            dokładnie, tak jak pisze Lucyna, inne rozmiary mają się świetnie, gorzej z tym którgo sama potrzebuję, ale może to i dobrze, bo wydawać na kurtkę 170 kilka złotych, to chyba przesada wink
    • lucyna_1980 Re: Next jesień/zima 2011/2012 - już braki w towa 14.07.11, 11:58
      Ale to będzie jeszcze dostępne za jakis czas czy juz nie? Bo pierwszy raz mam taka sytuację i nie wiem czy warto czekać bo sie pojawi czy juz przepadło?
      • sylki Re: Next jesień/zima 2011/2012 - już braki w towa 14.07.11, 12:29
        To zalezy co ci tam piszą, w moim przypadku jest tydzień oczekiwania, więc raczej będzie. Czasami zdarza się, że z okresu oczekiwania robi się SOLD, ale to dopiero początek sezonu jesiennego w sklepach, więc nie sądzę by miało nie być.
        • verika Re: Next jesień/zima 2011/2012 - już braki w towa 14.07.11, 12:41
          Z tymi brakami różnie bywa sad W zeszłym roku nie mogłam zdecydować się na kurtkę, nie zamówiłam od razu, dojrzałam do niej w sierpniu i już była SOLD OUT, pojawiła się w moim rozmiarze w 2 poł. września z okresem oczekiwania 10 tygodni, zamówiłam.... kurtkę dostałam pod koniec grudnia !
    • lucyna_1980 Re: Next jesień/zima 2011/2012 - już braki w towa 14.07.11, 12:40
      Pojawia sie komunikat "Sorry, the item is sold out" czyli przedmiot został wyprzedany - jak na moje to go już nie będzie sad
      • sylki Re: Next jesień/zima 2011/2012 - już braki w towa 14.07.11, 13:11
        Lucyna, a co to takiego?
        Czasami zdarza się, że się pojawia spowrotem...ale to czasami uncertain
        i może być tak jak miała Verika z kurtką niestety
        • lucyna_1980 Re: Next jesień/zima 2011/2012 - już braki w towa 14.07.11, 15:08
          a przykładowo joggersy Pink And Plum Velour Joggers Two Pack

www.nextdirect.com/pl/en/shoppingBag
          rozmiaru 86-92 nie ma i komunikat Sorry, the item is sold out - inne są i komunikat In stock
    • apaka Re: Next jesień/zima 2011/2012 - już braki w towa 14.07.11, 17:06
      przepraszam, że sie pod watek podepne i zapytam o kolekcje letnią: cokolwiek bym nie chciała do koszyka włozyć, to nic nie ma sad a dział z wyprzedaża też zniknął. Ktoś sie może orientuje, co to oznacza? Czy oni juz kompletnie nie maja letnich rzeczy na stanie?
      • ilo9 Re: Next jesień/zima 2011/2012 - już braki w towa 14.07.11, 19:46
        apaka wlasnie trwa wyprzedaz dla vipow,wiec dlatego prawie wszystko wyprzedane.Pierwsze sloty dla vipow zaczely sie wczoraj,a wyprzedaz dla wszystkich jest w sobote.Ja nakupowalam wczoraj duzo za duzo,bo dostalam pierwszy termin dla vipow,wiec rzeczy i rozmiary byly dostepne,wlasciwie wszystko to co chcialam.
        Co do zimowej kolekcji,to zamowilam juz niecaly miesiac temu,bo dostalam 15% znizki i wczesniejszy dostep do kolekcji,wiekszosc ciuchow juz do mnie dotarla,doslownie pare sztuk ma dojsc na dniach.
        • apaka Re: Next jesień/zima 2011/2012 - już braki w towa 14.07.11, 21:23
          no to do soboty raczej nic nie zostaniesad
        • marzenag7 Re: Next jesień/zima 2011/2012 - już braki w towa 20.09.11, 23:10
          Witam
          A ja mam takie pytanie, skąd macie zniżki np 15% w next?? Ja kupuję u nich już bardzo długo i nic sad
          • symona Re: Next jesień/zima 2011/2012 - już braki w towa 21.09.11, 14:55
            Ja mam pytanie podobne jak zostać vipem?? Chętnie się połaszę na wcześniejszą wyprzedaż wink
            • ilo9 Re: Next jesień/zima 2011/2012 - już braki w towa 21.09.11, 15:10
              Od dzisiaj znowu Vip maja mozliwosc kupienia wczesniej na mid-sale,ktora bedzie w ten weekend.Dostalam vipa na dzisiaj,ale szczerze to rzeczy jest bardzo malo i mizerny wybor,choc wiadomo nie oczekujmy jakis cudow na mid-sale.Co do tego jak mozna zostac vipem,to mi zaczeli przysylac z jakies 3 lata temu bodajze.Kupuje bardzo duzo i dosc systematyczniesmile Wedlug nicj kryterium to:
              -posiadanie konta Next
              - zrobienie zamowienia z biezacej kolekcji
              -posiadanie papierowego katalogu
              - i conajmniej 250 lub 300(juz nie pamietam dokladnie) kredytu na ich koncie
              • symona Re: Next jesień/zima 2011/2012 - już braki w towa 21.09.11, 15:30
                Gdzie dostać aktualny katALOG PAPIEROWY ??
                • ilo9 Re: Next jesień/zima 2011/2012 - już braki w towa 21.09.11, 18:11
                  Katalog papierowy dostaje sie automatycznie jak sie ma konto w Next.
                  • eedytkaa Re: Next jesień/zima 2011/2012 - już braki w towa 21.09.11, 18:39
                    ale co to są za rozmiary??
                    przeciez normalnie to sa 2-3 lata, 3-4 lata a na tej stronie sa 3,4,5 itd.
                    oswieccie mnie bo nie kumam smile
              • ewka_33 do ilo9 08.10.11, 09:53
                Hej!
                ilo9 oświeć mnie, jak założyć konto w next?
                Mieszkam w Polsce, ale chciałabym kupować z angielskiego katalogu. Ciuchy mogłyby być dostarczane na adres moich znajomych mieszkających w Anglii, tylko chciałabym płacić moją kartą lub przelewem z Polski, żeby znajomi tylko odbierali i przywozili mi zakupy przy okazji odwiedzin w Polsce. Nie chcę ich angażować jeszcze w płatności, nie mają czasu. mogą tylko odebrać przesyłkę i mi ją dostarczyć, bo bywają w Polsce co miesiac.
                Z góry dziękuję Ci za podpowiedź.
                Może to dziwne w dzisiejszych czasach, ale nie znam angielskiego, stąd pytania.

Pozdrawiam
                ewka
                • s_alander Re: do ilo9 08.10.11, 10:24
                  > Mieszkam w Polsce, ale chciałabym kupować z angielskiego katalogu. Ciuchy mogły
                  > by być dostarczane na adres moich znajomych mieszkających w Anglii, tylko chcia
                  > łabym płacić moją kartą lub przelewem z Polski, żeby znajomi tylko odbierali i
                  > przywozili mi zakupy przy okazji odwiedzin w Polsce.

nie dasz rady,
                  Adres dostawy musi sie zgadzac z adresem Twojej karty platniczej i przy pierwszych zakupach trzeba im to udokumentowac wysylajac emailem/faxem statement karty z podanym nazwiskiem i adresem - dostaniesz emaila po zlozeniu zamówienia i zaplaceniu.
                  Przynajmniej tak jest w IRL.
                • ilo9 Re: do ilo9 08.10.11, 12:15
                  ewka_33 tak jak juz poprzedniczka pisala,nie da sie tak.Zarejestrowac sie moze tylko osoba mieszkajaca na terenie Uk, i karta musi byc zarejestrowac pod tym samym adresem.
                  Jak zakladalam konto 5 lat temu,to jednak nie wymagali zadnego potwierdzenia,teraz byc moze sie juz to zmienilo.
                  Jedynie pozostaje Ci,zeby kolezanka zalozyla sobie konto i placila, a Ty bedziesz jej oddawac.
                  A nie chcesz sie zarejestrowac na Pl Next.(chociaz zdaje sobie sprawe,ze ceny malo konkurencyjnesad Teraz akurat jest bezplatna przesylka i chyba zmienil sie rodzaj dostawy z tego co czytalam tu na forum.Idzie to zdecydowanie sprawniej,bo nie wysylaja juz poczta tylko bodajze kurierem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka