gibon301 23.07.11, 14:14 cześć - ma ktoś z was może wolny kod z dzisiaj na pampersy premium care z rossmana - niestety spóźniłam się i limit został już wyczerpany Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jk Re: rossman kod na pampersy premium care 23.07.11, 15:38 Też poproszę, gdyby ktoś miał. Przed 7 rano kodów już nie było... Odpowiedz Link Zgłoś
styczniowa2010 Re: rossman kod na pampersy premium care 23.07.11, 16:04 Jakby ktoś nie miał czasu dzisiaj odebrać pieluszek, a ma kod, to ja bardzo proszę o niego. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.g4 Re: rossman kod na pampersy premium care 23.07.11, 21:51 Bardzo bym prosiła, gdyby ktoś miał kod, o udostępnienie go. Mój mail izag4@wp.pl. Z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
winia5 Re: rossman kod na pampersy premium care 24.07.11, 12:41 czy kod z okazji na dany produkt jest jeden taki sam, czy dla każdego loginu inny ? też się nie załapałam Odpowiedz Link Zgłoś
hanka4 Re: rossman kod na pampersy premium care 24.07.11, 14:45 podaję kod: 2982169356311 Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: rossman kod na pampersy premium care 24.07.11, 16:38 czy ktoś już kupił pampersy na ten podany wyżej kod? Czy kod obowiązuje na 1 paczkę pieluch, czy w ramach kodu można kupić kilka? I czy na pewno ten kod nie jest jednorazowy? Odpowiedz Link Zgłoś
marta-zs Re: rossman kod na pampersy premium care 24.07.11, 17:51 ja nie korzystałam na pampersy, ale z innych okazji-tak. Kody są dla wszystkich takie same, na jedną sztukę produktu. Możesz podejść drugi raz do kasy i kupić też na ten sam kod. Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: rossman kod na pampersy premium care 24.07.11, 17:58 O, to dzięki za info. Jutro więc zakupię pampersy. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaady Re: rossman kod na pampersy premium care 24.07.11, 19:41 A ja mam inny kod na pieluszki, więc chyba nie są takie same na wszystkie pampersy. Swojego nie podam, bo mam zamiar kupić paczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
areola82 Re: rossman kod na pampersy premium care 24.07.11, 19:56 każdy użytkownik ma inny kod Odpowiedz Link Zgłoś
szuszfole Re: rossman kod na pampersy premium care 24.07.11, 21:52 Stworzyłam dwa konta w rossnet i dzięki temu mogłam wydrukować dwa kody. Każdy kod był inny. Kasjerka nabijała jeden kod na jedną paczkę pieluch i nawet na oddzielny paragon. A kod pobrałam od razu po północy 23/07. Wątpię więc, żeby można było wykorzystać kod po raz kolejny. Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: rossman kod na pampersy premium care 25.07.11, 08:23 ok, to dzięki za wyjaśnienia. Nie idę więc. Może nie zapomnę jak będzie kolejna promocja Odpowiedz Link Zgłoś
gibon301 Re: rossman kod na pampersy premium care 25.07.11, 09:24 niestety są różne kody kiedyś też coś kupowałam na ten kod i dostałam informację, że na jeden kod można kupić jeden produkt. zresztą inaczej nie miałoby sensu ograniczenia ilości kuponów... Odpowiedz Link Zgłoś
jagodasoft2 Re: rossman kod na pampersy premium care 25.07.11, 09:48 Na początku OKAZJI był błąd w systemie i kody były faktycznie takie same, po paru tygodniach to naprawili i od tamtej pory jeden kod na jeden produkt. Ja zazwyczaj kupuje dla mamy i siostry i każda z nas ma zawsze inny kod Odpowiedz Link Zgłoś
eliska82 Re: rossman kod na pampersy premium care 25.07.11, 11:06 A kiedy był początek OKAZJI? Ja jeszcze w poprzednich okazjach (do 13.07) kupowałam na jeden kod kilka paczek, tylko rzecz jasna w różnych transakcjach, nawet w tym samym rossmannie jak sprawdzałam wtedy, było tak: - jeden kod na jeden login (ale rossnet nie sprawdza IP kompa podczas zakładania konta, więc jedna osoba może założyć wiele kont, tym samym mieć wiele loginów) - podczas jednej transakcji można wykorzystać jeden kod na dany produkt, ale można sobie zrealizować kilka kodów raz stojąc przy kasie, tylko dostając kilka oddzielnych paragonów - w reszcie, na ten sam kod można kilka razy kupić w ramach 'okazji' dany produkt. Wydaje się, że nie mają jakiegoś zintegrowanego systemu, który centralnie im odnotowuje zrealizowane kupony po prostu Wszystko powyższe sprawdziłam osobiście pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Właśnie byłam w rosmanie 25.07.11, 12:05 Wykorzystałam podany wyżej kod. Pani od razu karteczkę zabierała i wywalała do kosza. Spytałam czy mogę kupić 2 paczki na jeden kod - powiedziała, że nie, że jeden kod jest na jedną paczkę. Poszłam do drugiego rosmana i na ten sam kod kupiłam drugą paczkę. Czyli można. Aha, pani poinformowała mnie, że gdzieś na FB można dostać kod na pastę do zębów za 1 grosz, ale że nie pamięta na jakim profilu. Jak znajdę to dam znać. Odpowiedz Link Zgłoś
malpa513 Re: Właśnie byłam w rosmanie 25.07.11, 12:12 ten kod napisałas ręcznie na kartce? Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: Właśnie byłam w rosmanie 25.07.11, 12:15 tak, ręcznie na kartce. Tylko tak jak napisałam wyżej - jeśli zamierzasz iść do 2 różnych rosmanów to miej na 2 kartkach ten kod, bo pani przy kasie zabiera karteczkę z numerem. Odpowiedz Link Zgłoś
marta-zs Re: Właśnie byłam w rosmanie 25.07.11, 18:32 tu apps.facebook.com/promocjacolgate/?type=discovery&installed=1 Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: Właśnie byłam w rosmanie 25.07.11, 18:41 aha, dzięki. No ale i tak już za poźno Odpowiedz Link Zgłoś
szuszfole Re: rossman kod na pampersy premium care 25.07.11, 20:42 Do 26/07 w Piotrze i Pawle jest promocja na Pampersy Premium Care. Są w cenie 42,99 zł. A wszelkie info o promocjach mam ze strony znalezionej gdzieś na gazecie: www.promobaby.pl/promocja-3058.html Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: rossman kod na pampersy premium care 25.07.11, 20:47 szuszfole napisała: > Do 26/07 w Piotrze i Pawle jest promocja na Pampersy Premium Care. Są w cenie 4 > 2,99 zł. > > 42,99 to jednak nie to samo co 34,99 w rosmanie... Odpowiedz Link Zgłoś
winia5 Colgate na FB 26.07.11, 09:23 kody na pasty za 1 gr można było pobierać z Colgate Prorelife, wybrac zakładkę Ulga dla nadwrażliwych ale podaje, że pula nagród wyczerpana Odpowiedz Link Zgłoś
szuszfole Re: rossman kod na pampersy premium care 26.07.11, 12:41 asiaiwona_1 napisała: > 42,99 to jednak nie to samo co 34,99 w rosmanie... Ale też nie prawie 50zł. Odpowiedz Link Zgłoś
szuszfole Re: rossman kod na pampersy premium care 20.09.11, 17:10 Jeśli kogoś interesuje: W Warszawie w Leclerc na Jerozolimskich. 2 op. Premium Care za 77,89 zł. leclerc-jerozolimskie.pl/gazetka/znane_marki/15.php Odpowiedz Link Zgłoś