kamelia14 02.08.11, 07:39 na gruponie po 12 zeta z przesyłka ja kupiłam www.groupon.pl/oferty/cala-polska/aspoland-online/611821/.25KfVM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kkk_k Re: branzoletki na komary polecam 02.08.11, 10:08 a czy potwierdzasz ich działanie? ja miałam dla synka opaskę, ale niestety nie chroniła go "całego" Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia14 Re: branzoletki na komary polecam 02.08.11, 10:19 tak mialam je działają ale niestety już wszystkie poszły Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: branzoletki na komary polecam 02.08.11, 10:34 No mnie niestety zgryzły komary okropnie oszczędziły rękę i lewy bok bo miałam na lewym przegubie. Zapłaciłam w sklepie 11zł. Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Re: branzoletki na komary polecam 02.08.11, 10:40 Skusiłam się na te z grouponu- 12 zł za 11 sztuk, zobaczę czy działają Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_piet Re: macie juz kod? 02.08.11, 12:33 A dostałyście juz kod grouponu? w ofercie jest napisane ze dostępny od razu po zakupie, ale nie mam go, trzeba jednak czekać do końca oferty? Wznowili sprzedaz tych branzoletek przed chwilą Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia14 Re: macie juz kod? 02.08.11, 12:44 o to extra bo kolezanka chciała kupić i nie zdązyła i musiałabym się z nia podzielić dzieki za info a kupon masz dostępny po zalogowaniu sie na stronie grupona moje konto prawy górny rog strony. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_piet Re: macie juz kod? 02.08.11, 12:54 No własnie tego kodu wcale nie ma.... a wpłata OK, groupn tez potwierdził, ze zamówienie przyjął, a kodu dalej nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia14 Re: macie juz kod? 02.08.11, 13:00 kasia wchodzisz moje konto, (tylko zamknij to pobiez za darmo na i phonabo to zasłania ) potem moje zamóiewnia, i kod gruponu widze bez otwierania kuponu w tytule Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_piet Re: macie juz kod? 02.08.11, 13:15 Dzięki chyba muszę jeszcze chwilkę spokojnie poczekać.... Odpowiedz Link Zgłoś
stypkaa Re: macie juz kod? 02.08.11, 14:38 Ja też zamówiłam. I tez nie dostałam kodu na maila. Ale w zakładce moje konto faktycznie od razu był ten kod. Ale ciekawa sprawa bo jak wypełniałam formularz to było trzeba wpisać 8cyfrowy kod, a mój miał 7 cyfr. Dowiedziałam się na infolinii gruponu, że trzeba 0 dopisać przed. I tak zrobiłam. I jak wysłałam to dostałam komunikat, że grupon już został zrealizowany Po czym na maila dostałam info, że przyjęli do realizacji No i znów zadzwoniłam do grupona i Pani powiedziała, ze najprawdopodobniej to był po prostu błędny komunikat, ale mają wyjaśniać. To było moje pierwsze doświadczenie z tego rodzaju kuponami, a od razu takie ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
mama_pinki mój kod też już zrealizowany :( 02.08.11, 18:46 U mnie identyczna sytuacja kodu niby nie przyjęto, pokazała się informacja że został już zrealizowany a na maila dostałam potwierdzenie dokonania transakcji. Wysłałam do nich maila z zapytaniem, to mój pierwszy zakup na grouponie i ma nadzieję, że nie będę załować. Odpowiedz Link Zgłoś
martulka79 dotarły do Was opaski??? 14.08.11, 17:00 Bo ja czekam ponad 2 tyg i cisza, gdzie i z kim się kontaktować? Odpowiedz Link Zgłoś
kutitu Re: dotarły do Was opaski??? 14.08.11, 18:08 ja tez czekam ponad dwa tygodnie i nic Odpowiedz Link Zgłoś
mama_pyzuni Re: dotarły do Was opaski??? 14.08.11, 18:36 Też czekam... zwłaszcza, że mi wczoraj malucha tak komary ścieły, że pół nocy się drapał Odpowiedz Link Zgłoś
mama_pinki Re: dotarły do Was opaski??? 14.08.11, 19:11 Ja również czekam, najlepiej do nich napisać na facebooku tam się udzielają przedstawiciele grouponu, ja dopiero po interwencji na tamtym forum dyskusyjnym dostałam odpowiedź na maila kiedy miałam problem z kodem. Wiem, że ktoś już załozył tam taki temat bo problem z tą akcją jest większy. Warto tam alarmować sytuację a swoją drogą pisać maile do nich bezpośrednio. Odpowiedz Link Zgłoś
dammma Re: dotarły do Was opaski??? 16.08.11, 02:00 nie wiem, czy to te same, ale koleżanka kupiła w aptece dla córki o zapachu pelargonii. Zapach był b.intensywny-dla mnie duszący. Dziewczynka nosiła ją prawie cały czas przez parę dni i na rączce pojawiło się uczulenie. Fakt -ona wrazliwa jest, ale zawsze ostrożności nie zawadzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia14 Re: dotarły do Was opaski??? 16.08.11, 09:03 ja jeszcze nie dostalam ale jest szansa bo oni sprzedaja dalej dzis znowu oferta www.groupon.pl/oferty/cala-polska/aspoland-online/676414 Odpowiedz Link Zgłoś
dominika_t Re: dotarły do Was opaski??? 17.08.11, 14:04 no właśnie... ja też czekam i czekam. Dostał już ktoś z Was? Odpowiedz Link Zgłoś
ewaewa123 Re: dotarły do Was opaski??? 17.08.11, 14:17 No niestety nie, dzisiaj mijają dwa tygodnie od złożenia zamówienia. Liczę, że do listopada dojdą Przy tej ilości, którą sprzedali. Odpowiedz Link Zgłoś
stypkaa Re: dotarły do Was opaski??? 17.08.11, 14:31 Do mnie nie doszły. Ale z tego co pamiętam to zastrzegali sobie 2 tygodnie na realizację zamówienia, plus jeszcze kilka dni trzeba dodać na dojście przesyłki. Ja zamówiłam 2 sierpnia, jeśli do przeszłego tygodnia nie dojdą to będę do nich pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_pyzuni Dziś dostałam... 19.08.11, 23:42 Przyszło zwykłym listem, listonosz wrzucił do skrzynki. Bransoletki zapakowane w oddzielne woreczki z cienkiej folii, nadruki i informacje po chińsku i angielsku, produkt made in china. Otworzyłam jedna na próbę i ma baaaardzo intensywny, dziwny zapach. Nie wiem czy działają, bo akurat dziś nigdzie nie wychodziliśmy, bo lało. A jak Wasze wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulka_s123 Re: Dziś dostałam... 20.08.11, 09:37 Nie dostałam, ale zauważyłam, że na allegro są po 1 zł/sztukę Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia14 Re: Dziś dostałam... 20.08.11, 10:55 dostałam wczoraj od grupera taki sms "otrzymaliśmy wiele zgłoszeń że nie dostaliście opasek. Zapewniamy że są one systematycznie dostarczane klientom przepraszamy za opóźnienia " Odpowiedz Link Zgłoś
pasik Re: Dziś dostałam... 20.08.11, 11:28 zapach lawendy. Kiepsko działają. Mieszkamy przy lesie..sama nosiłam opaskę na nodze komary ..no nie gryzą w miejscu noszenia opaski Odpowiedz Link Zgłoś
fishi81 Re: branzoletki na komary polecam 20.08.11, 22:16 a ja polecam odstraszacz owadów lovebug - taka sprytna biedroneczka którą można doczepić np. do dziecięcego wózka, przydaje się też podczas jazdy na rowerze i w wielu innych sytuacjach Odpowiedz Link Zgłoś
beakarp podróba? 28.08.11, 19:42 wyglądają identycznie jak te z allegro po 1zł. Czy to takie same jak w aptece za 10zł? Ma ktoś porównanie? Odpowiedz Link Zgłoś
perd-ido Re: podróba? 29.08.11, 10:11 Kupilam na allegro takie po zlotowce i nie powiem by byla to jakas rewelacja. Po pierwsze: zapach jest ulotny Po drugie: zawiesilam dwie zawieszki przy wozku a komary i tak do niego wpadaly Po trzecie: zawieszka "zaczela dzialac" gdy wozek dodatkowo spryskalam zapachem waniliowym a siebie offem). Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_piet Re: nie dostalam 21.09.11, 12:47 bransoletki nie dotarly do tej pory, napisalam do groupona. Odpowiedz Link Zgłoś
maskot_1 Re: nie dostalam 21.09.11, 21:47 Ja dostałam - tam się trzeba było jakoś specjalnie rejestrować itp. Ale się zawiodłam - u nas się nie sprawdziły Odpowiedz Link Zgłoś