Dodaj do ulubionych

branzoletki na komary polecam

02.08.11, 07:39
na gruponie po 12 zeta z przesyłka ja kupiłam smile
www.groupon.pl/oferty/cala-polska/aspoland-online/611821/.25KfVM
Obserwuj wątek
    • kkk_k Re: branzoletki na komary polecam 02.08.11, 10:08
      a czy potwierdzasz ich działanie? ja miałam dla synka opaskę, ale niestety nie chroniła go "całego"
      • kamelia14 Re: branzoletki na komary polecam 02.08.11, 10:19
        tak mialam je działają ale niestety już wszystkie poszłysad
        • heca7 Re: branzoletki na komary polecam 02.08.11, 10:34
          No mnie niestety zgryzły komary okropnieuncertain oszczędziły rękę i lewy bok bo miałam na lewym przegubie. Zapłaciłam w sklepie 11zł.
          • barbi1 Re: branzoletki na komary polecam 02.08.11, 10:40
            Skusiłam się na te z grouponu- 12 zł za 11 sztuk,
            zobaczę czy działają wink
            • kasia_piet Re: macie juz kod? 02.08.11, 12:33
              A dostałyście juz kod grouponu?
              w ofercie jest napisane ze dostępny od razu po zakupie, ale nie mam go, trzeba jednak czekać do końca oferty?

Wznowili sprzedaz tych branzoletek przed chwiląsmile
              • kamelia14 Re: macie juz kod? 02.08.11, 12:44

o to extra bo kolezanka chciała kupić i nie zdązyła i musiałabym się z nia podzielićsmile
                dzieki za info a kupon masz dostępny po zalogowaniu sie na stronie grupona moje konto prawy górny rog strony.
                • kasia_piet Re: macie juz kod? 02.08.11, 12:54
                  No własnie tego kodu wcale nie ma....
                  a wpłata OK, groupn tez potwierdził, ze zamówienie przyjął, a kodu dalej nie ma...
                  • kamelia14 Re: macie juz kod? 02.08.11, 13:00
                    kasia wchodzisz moje konto, (tylko zamknij to pobiez za darmo na i phonabo to zasłania )
                    potem moje zamóiewnia, i kod gruponu widze bez otwierania kuponu w tytule
                    • kasia_piet Re: macie juz kod? 02.08.11, 13:15
                      Dziękismile
                      chyba muszę jeszcze chwilkę spokojnie poczekać....
                      • stypkaa Re: macie juz kod? 02.08.11, 14:38
                        Ja też zamówiłam. I tez nie dostałam kodu na maila. Ale w zakładce moje konto faktycznie od razu był ten kod.
                        Ale ciekawa sprawa bo jak wypełniałam formularz to było trzeba wpisać 8cyfrowy kod, a mój miał 7 cyfr. Dowiedziałam się na infolinii gruponu, że trzeba 0 dopisać przed. I tak zrobiłam.
                        I jak wysłałam to dostałam komunikat, że grupon już został zrealizowany surprised
                        Po czym na maila dostałam info, że przyjęli do realizacji big_grin
                        No i znów zadzwoniłam do grupona i Pani powiedziała, ze najprawdopodobniej to był po prostu błędny komunikat, ale mają wyjaśniać.
                        To było moje pierwsze doświadczenie z tego rodzaju kuponami, a od razu takie ciekawe wink
    • mama_pinki mój kod też już zrealizowany :( 02.08.11, 18:46
      U mnie identyczna sytuacja kodu niby nie przyjęto, pokazała się informacja że został już zrealizowany a na maila dostałam potwierdzenie dokonania transakcji. Wysłałam do nich maila z zapytaniem, to mój pierwszy zakup na grouponie i ma nadzieję, że nie będę załować.
      • martulka79 dotarły do Was opaski??? 14.08.11, 17:00
        Bo ja czekam ponad 2 tyg i cisza, gdzie i z kim się kontaktować?
        • kutitu Re: dotarły do Was opaski??? 14.08.11, 18:08
          ja tez czekam ponad dwa tygodnie i nic sad
          • mama_pyzuni Re: dotarły do Was opaski??? 14.08.11, 18:36
            Też czekam... zwłaszcza, że mi wczoraj malucha tak komary ścieły, że pół nocy się drapał sad
            • kamelia14 Re: dotarły do Was opaski??? 14.08.11, 19:08
              no ja też czekam
            • mama_pinki Re: dotarły do Was opaski??? 14.08.11, 19:11
              Ja również czekam, najlepiej do nich napisać na facebooku tam się udzielają przedstawiciele grouponu, ja dopiero po interwencji na tamtym forum dyskusyjnym dostałam odpowiedź na maila kiedy miałam problem z kodem. Wiem, że ktoś już załozył tam taki temat bo problem z tą akcją jest większy. Warto tam alarmować sytuację a swoją drogą pisać maile do nich bezpośrednio.
              • dammma Re: dotarły do Was opaski??? 16.08.11, 02:00
                nie wiem, czy to te same, ale koleżanka kupiła w aptece dla córki o zapachu pelargonii. Zapach był b.intensywny-dla mnie duszący. Dziewczynka nosiła ją prawie cały czas przez parę dni i na rączce pojawiło się uczulenie. Fakt -ona wrazliwa jest, ale zawsze ostrożności nie zawadzi.
                • kamelia14 Re: dotarły do Was opaski??? 16.08.11, 09:03
                  ja jeszcze nie dostalam ale jest szansa bo oni sprzedaja dalej
                  dzis znowu oferta www.groupon.pl/oferty/cala-polska/aspoland-online/676414
                  • dominika_t Re: dotarły do Was opaski??? 17.08.11, 14:04
                    no właśnie... ja też czekam i czekam. Dostał już ktoś z Was?
                    • ewaewa123 Re: dotarły do Was opaski??? 17.08.11, 14:17
                      No niestety nie, dzisiaj mijają dwa tygodnie od złożenia zamówienia. Liczę, że do listopada dojdą wink Przy tej ilości, którą sprzedali.
                      • stypkaa Re: dotarły do Was opaski??? 17.08.11, 14:31
                        Do mnie nie doszły.
                        Ale z tego co pamiętam to zastrzegali sobie 2 tygodnie na realizację zamówienia, plus jeszcze kilka dni trzeba dodać na dojście przesyłki. Ja zamówiłam 2 sierpnia, jeśli do przeszłego tygodnia nie dojdą to będę do nich pisać.
    • mama_pyzuni Dziś dostałam... 19.08.11, 23:42
      Przyszło zwykłym listem, listonosz wrzucił do skrzynki.
      Bransoletki zapakowane w oddzielne woreczki z cienkiej folii, nadruki i informacje po chińsku i angielsku, produkt made in china.
      Otworzyłam jedna na próbę i ma baaaardzo intensywny, dziwny zapach.
      Nie wiem czy działają, bo akurat dziś nigdzie nie wychodziliśmy, bo lało.
      A jak Wasze wrażenia?
      • kasiulka_s123 Re: Dziś dostałam... 20.08.11, 09:37
        Nie dostałam, ale zauważyłam, że na allegro są po 1 zł/sztukę uncertain
        • kamelia14 Re: Dziś dostałam... 20.08.11, 10:55
          dostałam wczoraj od grupera taki sms "otrzymaliśmy wiele zgłoszeń że nie dostaliście opasek. Zapewniamy że są one systematycznie dostarczane klientom przepraszamy za opóźnienia "
      • pasik Re: Dziś dostałam... 20.08.11, 11:28
        zapach lawendy.
        Kiepsko działają. Mieszkamy przy lesie..sama nosiłam opaskę na nodze
        komary ..no nie gryzą w miejscu noszenia opaskitongue_out
    • fishi81 Re: branzoletki na komary polecam 20.08.11, 22:16
      a ja polecam odstraszacz owadów lovebug - taka sprytna biedroneczka którą można doczepić np. do dziecięcego wózka, przydaje się też podczas jazdy na rowerze i w wielu innych sytuacjach
    • beakarp podróba? 28.08.11, 19:42
      wyglądają identycznie jak te z allegro po 1zł. Czy to takie same jak w aptece za 10zł? Ma ktoś porównanie?
      • perd-ido Re: podróba? 29.08.11, 10:11
        Kupilam na allegro takie po zlotowce i nie powiem by byla to jakas rewelacja.
        Po pierwsze: zapach jest ulotny
        Po drugie: zawiesilam dwie zawieszki przy wozku a komary i tak do niego wpadaly
        Po trzecie: zawieszka "zaczela dzialac" gdy wozek dodatkowo spryskalam zapachem waniliowym a siebie offemsmile).
    • kasia_piet Re: nie dostalam 21.09.11, 12:47
      bransoletki nie dotarly do tej pory, napisalam do groupona.
      • maskot_1 Re: nie dostalam 21.09.11, 21:47
        Ja dostałam - tam się trzeba było jakoś specjalnie rejestrować itp.

Ale się zawiodłam - u nas się nie sprawdziły sad
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka