pina_colada88 10.08.11, 19:02 Warto zamawiać? Zamalyście kiedyś? No i mam pytanie: noszę rozmiar xl xzyli jaki rozmiar powinnam zamówić w tym sklepie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kol.3 Re: Bon Prix 10.08.11, 19:05 Uważałabym z rozmiarami w tym sklepie, bo są zawyżone. Odpowiedz Link Zgłoś
serei Re: Bon Prix 10.08.11, 19:05 Rozmiarówki mają zawyzone, poza tym przy każdym produkcie jest podany dokładny wymiar ( odejmujesz 4-5 cm ), ale moi z daniem nie warto. na zdjęciach ślicznie pięknie a w realu . Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: Bon Prix 10.08.11, 19:06 Nie zamawiałabym, bo gatunek byle jaki, kolory się nie zgadzają, szmatławe te ciuchy są okrutnie. I wcale nie tanie. Odpowiedz Link Zgłoś
serei Re: Bon Prix 10.08.11, 19:11 Osobiście uważam, że jeżeli w sklepach nie znalazłas nic interesującego dla siebie to warto zrobić rajd po szmateksach, sama się nieraz dziwie jakie cuda można wynaleźć. Wolę dać 12 zł za bluzke która wytrzyma kilka lat niż zapłacić 60 zł w polskim sklepie i cieszyć się nią najwyżej rok. Juz dawno przywykłam że w polskich sklepach tych dostępnych na moja kieszeń to szmaty a nie materiały. W SH naprawdę świetne rzeczy są no i oryginalne bo rzadko spotkasz kogoś w drugim takim łaszku Odpowiedz Link Zgłoś
pina_colada88 Re: Bon Prix 10.08.11, 19:19 Akurat bardziej chodzi mi o bieliznę. Odpowiedz Link Zgłoś
serei Re: Bon Prix 10.08.11, 19:38 babo to trzeba było od razu bielizny nie kupowałam więc nie wiem, ale ja bielizne wole kupowac w stacjonarnym sklepie i w tym wypadku abosolutnie nie idź do szmateksu Odpowiedz Link Zgłoś
yoka1 Re: Bon Prix 10.08.11, 19:46 bielizny nie zamawiałam i nie zamówiłabym, bo uważam, że to tylko w sklepie stacjonarnym. Sukienki i bluzki zamawiałam i jestem zadowolona. Ja akurat zamówiłam taki rozmiar jaki noszę w realu i pasują mi. Jestem z nich zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
yoka1 Re: Bon Prix 10.08.11, 19:46 bielizny nie zamawiałam i nie zamówiłabym, bo uważam, że to tylko w sklepie stacjonarnym. Sukienki i bluzki zamawiałam i jestem zadowolona. Ja akurat zamówiłam taki rozmiar jaki noszę w realu i pasują mi. Jestem z nich zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
olik81 Re: Bon Prix 10.08.11, 20:07 roznie tam u nich raz super sukienka za 39 zeta az sie wszyscy pytaja gdzie kupilam innym razem szmatka za 50 zl-na zdjeciu super,gdy przysla-nie warte ceny zawsze mozna zwrocic ja osobiscie zamawiam co jakis czas,lubie ich "styl" ale nie zawsze trafiam Odpowiedz Link Zgłoś
sarenka46 Re: Bon Prix 10.08.11, 21:16 dokladnie czasem-ubrania naprawde super, buty tez.. a czasem szmaty ale zawsze mozna zwrocici czytac rozmiary, bo mozna latwo zly wybrac Odpowiedz Link Zgłoś
anulka.p Re: Bon Prix 10.08.11, 21:35 Znam osobę, która tam dużo zamawia i jest szczerze zadowolona. Osobiście nie próbowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
eilian Re: Bon Prix 10.08.11, 21:37 zamówiłam dwa razy - pierwszy i ostatni (był chyba niedawno taki wątek). Szajs okropny. Odpowiedz Link Zgłoś
kawad Re: Bon Prix 10.08.11, 23:30 Zamówiłam raz. Dwie rzeczy, każda niby w takim samym rozmiarze. Sukienka była za krótka a spódnica za luźna (a uważnie wybierałam rozmiar). Więcej nic nie kupię. A poza tym to w sumie drogo tam jest. Odpowiedz Link Zgłoś
sillke Re: Bon Prix 10.08.11, 23:49 Zamawialam kilka razy dżinsy. Wkrótce też bedę zamawiać. Zawsze byłam zadowolona. Raz mi się nie spodobały i odesłałam. Dostalam zwrot pieniędzy na konto. W internecie można znaleźć opinie użytkowników o poszczególnych produktach. Odpowiedz Link Zgłoś
lumja Re: Bon Prix 11.08.11, 08:30 kilka rzeczy zamowilam - niektore świetne a niektore straszny szajs. I tak jak pisaly dziewczyny, trzeba uważać na rozmairy, są mocno zawyzone (nosze 38 tam zamawiam 34) Odpowiedz Link Zgłoś