Dodaj do ulubionych

KappAhl - wieszaki z ceną 10zł!!!!!

16.08.11, 14:15
Witajcie kappahlomaniaczkismile
Zakładam nowy wątek - bo do starego pewnie nikt już nie zagląda...
Jak w tytule - promocja od dzisiaj!
Przeceniają bermudy chłopięce - jeansowe, w kratę brązową, beżowe, granatowe na 10zł.
Dział dziewczęcy - krótkie jeansowe spodenki, sporo bluzeczek, getry...
Osobiście obkupiłam syna w spodenki - chyba z 7 par - z rabatem 20% do jutra kosztują 8zł!!! Są kapitalne!
Byłam na katowickich 3Stawach - meila otrzymali dzisiaj i pewnie dotyczy to każdego sklepu...
A że babeczka (bardzo uczynna, bo sama mi podpowiedziała co i jak) dopiero rozpoczęła metkowanie, to nie wiem jak wygląda wyprzedaż na dziale starszym...
pzdr
Obserwuj wątek
    • kinas3 Re: KappAhl - wieszaki z ceną 10zł!!!!! 16.08.11, 18:11
      Ja także kupiłam dziś duuuuuuuużo dla dziewczynki rozm.134. smile
      • ostrra Re: KappAhl - wieszaki z ceną 10zł!!!!! 16.08.11, 19:38
        A ja byłam w warszawskiej Arkadii i za darmo nie wzięłabym rzeczy z tych wieszaków za 10 złsad
        Szukałam dla chłopca na 128/134. Nie wiem czy to kwestia gustu, akurat tego sklepu czy oferty dla starszych chłopców.
        • primavera12 Re: KappAhl - wieszaki z ceną 10zł!!!!! 16.08.11, 20:04
          W Galerii Mokotów nie znalazłam ani jednego wieszaka z ceną 10 pln. Przecenione rzeczy były w cenach 15pln i 25pln. Żadna z nich nie była warta swojej ceny.
          • krasulas Re: KappAhl - wieszaki z ceną 10zł!!!!! 16.08.11, 20:56
            a ja jeszcze odwiedziłam Plazę w R.Śl. - o godz. 17tej metkowano dopiero towar przeceniony... (zaraz potem sporo chętnych, wieszaki z przeceną dodatkową nieoznaczone dodatkowo)
            o dziwo pomiędzy K-cami a R.Śl. różnica w cenach i oczywiście asortymencie!!
            ale!
            napewno fajne są bermudy!
            wyhaczyć można całkiem ok spodenki rybaczki sportowe (żółte, białe) po 10zł
            sporo bluzek w stylu romantycznym (10zł)

w zależności od sklepu towar rózny - ja obkupiłam syna w portki na 2 lata do przodu - i to nie byle jakie fasonem i stylem (każde 8zł)
            córce kupiłam jakieś rurki w koralowym odcieniu, bluzkę białą, tuniki na ramiączkach jeansowe z koronką na dole
            w K-cach też nieco blielizny było (stroje kąpielowe nie w moich klimatach)

dział damski/męski bez takich okazji

• miesiakk prośba 16.08.11, 21:40
      dziewczyny gdyby któraś trafiła na tą promocję, to mogłabym prosić o zakup dwóch par bermudów dla chłopca na 104 i jakiś strój dwuczęściowy dla dziewczynki na 140
      ja dopiero będę mogła podjechać w poniedziałek - a to już pewnie będzie po wszystkim
    • dorocik833 Re: KappAhl - wieszaki z ceną 10zł!!!!! 16.08.11, 21:40
      we Wrocławiu są kurtki z serii kaxs proxtec kolekcja wiosenna/ jesienna? za 99zł -20% wychodzi 79zł. mam nadzieje ze to okazja bo kupiłamsmile dla dziewczynki w kolorze różowym są od 86 do 110. niebieskich mało. czarnych jeszcze sporo.
      • dorocik833 Re: rozmiar 16.08.11, 21:43
        chodzi o kurtke kaxs proxtec dla dziewczynki 3- letniej lepszy jest rozmiar 98 czy 104? kupiłam na zas i mam dylemat która lepsza ( mam 104) czy będzie za duża ? dzieki za pomoc
        • krasulas Re: rozmiar 16.08.11, 22:20
          hm... mój 2,5roczny syn nosi 92 i ma zapas idealnie na przyszły sezon
          rozm. 98 nosi nie za duża 3,9latka - i ma jeszcze zapas...
          z moich wyliczen wynika, że 104 jest na 4,5latkę...?
          • dorocik833 Re: rozmiar 16.08.11, 22:29
            dzieki. to jutro jade wymienic 92. w listopadzie br. bedzie miała 2 lata- a chce zeby kurtka była na przyszła wiosne, jesien.
            • agni71 Re: rozmiar 17.08.11, 00:42
              dorocik833 napisała:

> dzieki. to jutro jade wymienic 92. w listopadzie br. bedzie miała 2 lata- a chc
              > e zeby kurtka była na przyszła wiosne, jesien

A nie wystarczy zmierzyć dziecku i zobaczyć jaki ma zapas? A jak ktos ci napisze, ze jego 3-latka nosi 110, to polecisz kupic taki rozmiar? wink
              • dorocik833 Re: rozmiar 17.08.11, 07:10
                agni71 napisała:

> A nie wystarczy zmierzyć dziecku i zobaczyć jaki ma zapas? A jak ktos ci napisz
                > e, ze jego 3-latka nosi 110, to polecisz kupic taki rozmiar? wink

mysle ze taka uszczypliwość jest zbedna uncertain Gdybym miała to bym zmierzyła. nie mam takiej mozliwosci wiec ufam dziewczynom . a nigdy mnie nie zawiodły smile
          • em-k-a Re: rozmiar 17.08.11, 22:30
            krasulas napisała:

> hm... mój 2,5roczny syn nosi 92 i ma zapas idealnie na przyszły sezon
            > rozm. 98 nosi nie za duża 3,9latka - i ma jeszcze zapas...
            > z moich wyliczen wynika, że 104 jest na 4,5latkę...?

smile moja 5-latka nosi rozmiar 122...
            • krasulas Re: rozmiar 17.08.11, 22:39
              ba!
              moja stosunkowo wysoka 7,5 latka nosi też 122smile
              czerwone 128 wisi w szafie, bo przydużawe ...

prawdą jest, że co dziecko to "inna bajka"
              ten model jest specyficzny - długie rękawy i krótki stan - mój wspomniany 2,5 latek może donaszać jeszcze zeszłoroczne 86 - rękawy dopiero teraz dobre, ale w stanie nieco za krótka

najlepiej mierzyć na dziecku...(jeśli ma się taką możliwość oczywiście)
              • monna16 Re: rozmiar 18.08.11, 18:11
                Moja 3 latka ma różową w rozm. 104cm. Jest nieco większa, więc pewnie pociągnie w niej tę jesień i przyszłą wiosnę.
          • leneczkaz Re: rozmiar 20.08.11, 07:46
            > hm... mój 2,5roczny syn nosi 92 i ma zapas idealnie na przyszły sezon
            > rozm.

Coooo?
            Mój 2,5- latek nosił 98/104!!
            Teraz jest jakaś magiczna bariera pomiędzy 98/104 i 110/116 i nosi tylko spodnie z kappahl- 98 jeansy i 104 dresy.
            • krasulas Re: rozmiar 20.08.11, 12:35
              o ranyyy
              nienie
              to mój w ub.roku biegał w kombinezonie 92 z We'Kids by KappAhl (wszystko było idealne, spodnie mógłby nosić jeszcze ten sezon) i co ciekawsze - na zimę 2012 ma również rozm. 92, ale z kol. KAXS by KappAhl
              całość mierzona tydz. temu - kurtka z zapasem, spodnie również
              w 98 topi się!
              jest średniakiem, choć nigdy nie był pulchny (bardziej ubity i szczupły)
              a w dres 104 chyba wejdzie za 2 latasmile
            • agni71 Re: rozmiar 20.08.11, 15:27
              leneczkaz napisała:

> Coooo?
              > Mój 2,5- latek nosił 98/104!!

No szok normalnie, że nie każdy 2-latek ma posturę 3-4 latka :-o
        • froobek Re: rozmiar 18.08.11, 22:17
          A bardzo jest malusia?
          Mój 2,5 letni synek mierzy 87 cm, waży 12 kg i już od wiosny nosi tę kurtkę w rozmiarze 98. Rękawy ma wprawdzie podwinięte, ale na długość, to nie chciałabym, żeby miał krótszą kurtkę. Przewiduję, że 98 posłuży nam do 3 lat (do wiosny), maksymalnie do 3,5 (do następnej jesiani). Na przeciętną trzylatkę z rozmiarów KappAhl brałabym 104.
    • monika78kr Kraków - G. Kazimierz 16.08.11, 21:54
      Po tym jak obkupilam corki w sukienki, spodniczki i spodenki w cenie 12 zl przed weekendem, myslalam, ze nic juz nie kupie. Wrocilam jednak z 10 szt kolejnych spodniczek, sukienek i bluzeczek po 8 zlsmile)) W Bonarce takich atrakcji nie bylo.
      • malwina79 Re: Kraków - G. Kazimierz 16.08.11, 22:24
        No właśnie ja byłam w Bonarce i nic takiego nie było, pojechałam do Kazimierz po coś innego i nie weszłam do Kappahla bo stwierdziłam, że pewnie tak samo jak w Bonarce nic nie będzie sad
    • aniapet Promenada - Warszawa Ostrobramska 17.08.11, 22:22
      Wywieszono bardzo dużo przecenionych rzeczy, różne koszulki dziewczęce, chłopięce, dla maluszków, dresy, piżamki - wszystko po 10 zł. Kupiłam bardzo fajną koszulę w kratkę dla syna w rozm. 140 za 15 zł, bermudy za 10 zl, czapki z daszkiem po 5 zł. W sumie wydałam 60 zł, a miałam pełną torbę ciuszków. Dla doroslych nic ciekawego, przecenione zostały spodnie rybaczki w małych rozmiarach, sweterki, jakieś bluzki w stylu folk - każdy po 35 zł.
      Jeśli ktos chce uzupełnić garderobę dla dziecka, polecam, można naprawdę coć wybrać.
      • beata1974 Klif Gdynia 18.08.11, 07:32
        Są wieszaki z "10" i dla dzieci właściwie wszystko przecenili jeszcze więcej - co do asortymentu to już przebrane ale da się jeszcze coś wybrać sporo spodenek do rozm 122, potem dla dziewczynki od 128 też jest w czy wybierać - ja nabyłam 1spodenki dziewczęce + 1 tunikę +1 koszulę za którą szalałam od ceny 35 zł a teraz z sms kupiłam ją za 12 zł
        • syka7 Re: Ruda Śl. Katowice , Gliwice 18.08.11, 15:21
          Objechałam wczoraj obkupiłam dzieciaki 16m i 4 latkę. Jestem zadowolona.
          Najmniej było w plazie w Rudzie śl.- wczoraj rano, popołudnie- dolina 3 stawów i dziś gliwice forum.
          W 3 stawach super spodnie dla dziewczynki 122/123 i dużo 134/140 róż morski beż ze ściagaczami dł 3/4 po 15 wczoraj 12 z esem.
          Duzo spodenek krótkich rybaczek ale od 122 w zwyż
          Najwiecej w Gliwicach Forum nawet kurtkla brazowa z kapturem 92 ktora byla przeceniona po zimie na 50 teraz 45 duzo spodenek body koszulek przewaznie 122 itd .

Polecam jeszcze lowy w tym sklepie.
          Udałam 300 zł ma przecenach, aha i dla mnie spodenk jesan biała,i bluzki typu bokserki, tuniki i sukienki kwieciste 170 po 8 zł wczoraj dzis 10zł

Najgorzej z meska strona
      • nika1310 Re: Promenada - Warszawa Ostrobramska 18.08.11, 19:06
        byłam w łodzi w Manufakturze i dosłownie nie ma na czym oka zawiesić. Sa jakies podkoszulki i tuniki na lato ale w małych rozmiarach, do 80. Nic ciekawego
    • babsee Re: KappAhl - wieszaki z ceną 10zł!!!!! 18.08.11, 08:47
      Czy ktos wie jak we Wroclawiu?i gdzie sie podzial Kappahl z Galerii Dominikańskiej????
      • zuza.7 Re: KappAhl - wieszaki z ceną 10zł!!!!! 18.08.11, 10:59
        przeniesli go do Arkad ale jeszcze nie bylam tam
    • kanna Re: KappAhl - wieszaki z ceną 10zł!!!!! 18.08.11, 11:04
      Kupiłam standardowo - kąpielówki i kostiumy dla dzieciaków po 10 zł, skarpetki po 3 i 5 smile Oraz dwie bluzy dla męża, z tej kolekcji New Hampton, czy jakos tak, po 30 zł smile
      Wszystko - 20 , bardzo jestem zadowolona.

A dla siebie lniana blizke i bolerko-matynarke, też po 30 zł.
      • asiaiwona_1 Re: KappAhl - Reduta 18.08.11, 11:26
        faktycznie są wieszaki po 10 i 15. Na dziale dla dorosłych wyższe ceny. Kupiłam dla młodej spodenki takie jakby jeansowe czy nie wiem jakie, kruciutki i bluzki-nietoperki po 10 zeta wszystko. Na maluchy nie patrzyłam co wisi, ale na pewno też były wieszaki w tej cenie.
    • lena99 a w Poznaniu ? 18.08.11, 16:05
      jest cos ciekawego, warto pojechać?
      • marta2202 Kupiłby mi ktoś kurtę kaxa??? 18.08.11, 16:59
        Czy ktoś mógłby mi kupić tą kurtę za 79zł czerwoną w rozmiarze 110 i wysłać??? Proszę smile
        • dorocik833 Re: Kupiłby mi ktoś kurtę kaxa??? 18.08.11, 17:20
          Ja widziałam rózową, niebieską i czarną za 79zł - jesienną. ostatnio jak byłam to z różowych była największa 104 . czarne vyły chyba wszystkie rozmiary. a od dziś w arkadach - 25%
          • marta2202 Re: Kupiłby mi ktoś kurtę kaxa??? 18.08.11, 17:36
            Mnie interesuje tylko czerwonasmile
    • agni71 Re: Wola Park warto! 18.08.11, 19:47
      Co prawda, dla mlodszych dzieci nic fajnego nie znalazłam, ale na wieszaku dla starszych dziewczynek kilka fajnych rzeczy znalazłam:

1. krótkie spodenki białe, czarne i szare/khaki - po 10 zl. Spodenek jednak nie wzięłam, bo wydały mi się szerokie, a nie mają regulacji. Ale fason fajny, materiał porządny. Najwięcej było białych.

2. sukienki, które podobały mi sie w katalogu on-line, a pózniej w sklepie (bywam zazwyczaj w Arkadii) w ogóle ich nie widzialam. A tu wiszą sobie spokojnie w Wola Parku po 10 zł smile
      https://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/ag/ab/lkp0/01Si36BHU0irAAhseB.jpg
      https://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/ag/ab/lkp0/DMqU6LrAQOti4VeFwB.jpg

3. sukienki białe, u góry z koronką, dół haftowany, urocze, podobne do tych, jesli chodzi o fason - równiez po 10 zł.
      https://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/ag/ab/lkp0/A1GqoH3BIdn69Le16B.jpg
      4. Skusiłam sie jeszcze na dłuższy T-shirt (były różowe i żółte), oczywiście tez po 10 zł

5. Czapki z daszkiem po 8 zł, wzięłam białą z haftowanymi srebrnymi motylkami, ale chyba oddam, bo na przyszły rok będzie za duża, a za 2 lata to nie wiem, czy sie jeszcze będzie córce podobała smile
    • 1alfa1 Re: KappAhl - wieszaki z ceną 10zł!!!!! 18.08.11, 21:57
      krasulas - wielkie dzięki !!!
      • basilicum Re: KappAhl - wieszaki z ceną 10zł!!!!! 18.08.11, 22:05
        A ja mam pytanie: w jakie sa warunki otrzymywania tych smsów rabatowych? Trzeba należeć do klubu?
      • krasulas Re: KappAhl - wieszaki z ceną 10zł!!!!! 18.08.11, 22:06
        e tamsmile

nieco boję się o siebiesmile
        moja sąsiadka regionalna już puściła info o najlepiej zaopatrzonym Forum
        kolejna forumowa mama o Cubusie (choć nie śląskim)
        no i... pakuję dzieci i jadę do Gliwic raniutko (pomimo braku 20% rabatu)

• iwonapa Re: KappAhl - wieszaki z ceną 10zł!!!!! 18.08.11, 22:09
      kupić na raz 7 par spodenek, tylko dlatego, że są po 10 zł - bez sensu
      A co bedziesz kupować w przyszłym roku?

Co wy takie pazerne na te ciuchy?
      • krasulas Re: KappAhl - wieszaki z ceną 10zł!!!!! 18.08.11, 22:15
        no kupiłam, bo aktualnie ma również ok. 7 par i nosi wszystkie - różne kolory, wzory...
        a że czasem mu się siknie...
        a wybrudzi w ciągu paru godzin
        takie moje hobby... lubię ubierać swoje dzieci (tanio lub bardzo tanio i ładnie)
        a za rok kupować będe garsonki dla siebiesmile
        i szpileczkismile
        a i dyplomatkęsmile
        albo fatałaszki nieco szkolne córce...
        a cena 8zł za galotki za 69zł ? nie sądzę, abym kiedykolwiek kupiła szorty dla Smarka w cenie regularnej (wiem, że jest ona zawyżona, ale...)
        tyle (tłumaczy się winnasmile)
        • syka7 Re: KappAhl - wieszaki z ceną 10zł!!!!! 19.08.11, 23:43
          Moje myśli smile
          Ja tak samo myslę jak ty kupilam z 10 par spodenek w różnych kolorach i fasonach a niech mają nowe i tanie i ładne a nie jakieś łachmany z targowiska za wieksza kase smile
          Pozdrawiam.
    • mewamac1 Re: KappAhl - wieszaki z ceną 10zł!!!!! 19.08.11, 01:18
      Wrocław Bielany - ciągle jeszcze jest wybór. Kupilam sukienki 122 i 128 morską i we fioletowe kwiaty, kostium kąpielowy i koszulkę na ramiączkach dla córki, synkowi 2 pary spodenek 3/4 na 98. Były kurtki, koszule, spodnie, piżamy itp. wszystko po 10. Drobiazgi typu wisiorki, opaski i skarpetki od 4 zł.
      • bazia8 kappahl galeria łódzka 19.08.11, 15:37
        dziś duży wybór topów, sukienek i bluzek z kolekcji nastolatkowej 10 i 15 zł
        dla młodszych sporo kostiumów kąpielowych po 10 zł, kolorowe koszule nocne z dołączoną koszulką dla lalki po 15 zł

• sharpless6 Re: KappAhl - wieszaki z ceną 10zł!!!!! 19.08.11, 21:21
      kurcze, dlaczego nie we wszystkich sklepach jest ta promocja, u nas te bermudy były za 35 zł! Jak dla mnie to skandal ;-P Masa towaru tych bermudow chyba ze 30 ale tej promocji nie dają.
      • basilicum Re: KappAhl - wieszaki z ceną 10zł!!!!! 19.08.11, 21:29
        No właśnie byłam w Malcie w Poznaniu i tam tez pełno fajnych rzeczy za 35 zł. Za 10 i 15 rewelacji nie było. Albo mam problem ze wzrokiemsmile
        • krasulas Re: KappAhl - wieszaki z ceną 10zł!!!!! 19.08.11, 21:37
          zapytajcie...
          u nas różnica między sklepami jest (np. piżamy dla chłopców z koparą wielką - 20-35zł), ale wynika ona z nieometkowania jeszcze towaru! choć bermudy były pierwsze przecenione (faktycznie wszędzie ich sporo)
          jak jak ktoś wyżej napisał (syka7 bodajże) Gliwice na Śląsku bardzo dobrze zaopatrzone...
          • monia111175 a Dąbrowa g.?????? 19.08.11, 21:44
            A do Dąbrowy warto zajrzeć--jest coś???
          • agni71 Re: KappAhl - wieszaki z ceną 10zł!!!!! 19.08.11, 23:18
            krasulas napisała:

> zapytajcie...
            > u nas różnica między sklepami jest (np. piżamy dla chłopców z koparą wielką - 2
            > 0-35zł), ale wynika ona z nieometkowania jeszcze towaru!

To raczej nie jest kwestia nieometkowania. W Wola Parku, jak pisałam wyżej, przy wszystkich wieszakach napis 10 zł, a w Arkadii (byłam dzisiaj) te same ciuszki są po 15 zł. Po 10 zł są tylko ubrania dla maluszków.
            • syka7 Re: KappAhl - wieszaki z ceną 10zł!!!!! 19.08.11, 23:48
              Między Rudą ŚL a gliwicami też była rożnica na towarach w jednych kupowałam te same rzeczy w tym samym rozmiarze a kwota 10zł Gliwice 15zł Ruda
              Nie dla siebie te 2 pary smile
              Zaopatrzyłam też koleżankę z Krapkowic i Panią rehabilitantkę smile Mojego syna nakupowałam tego za 500zł w 3 roznych sklepach haha
              Świrnięta jestem jak są przeceny smile
              • krasulas Re: KappAhl - wieszaki z ceną 10zł!!!!! 20.08.11, 06:45
                tak... różnica 10-15zł jest między sklepami (właśnie m.in. w szortach)
                tylko dziewczyny wyżej piszą o cenie 35zł - jednak sporo wyższej...
                odnoszę wrażenie, że w między czasie dokładano pojedyncze sztuki towaru - chociażby jeansy, które na 3Stawach były w cenie wyprzedazowej-regularnej 35zł, a już wczoraj w Forum po 20zł (kupiłam córce chłopięce rurki - super!).

z nowości zima 2012 wpadły mi oko cudne czapki WOXO (typ na głowie nieco "sterczący", kolorystyka przecudna - zielenie/niebieski, nie ma na www)
                kupiłam sobie, schowałam skrycie, co by mąż mnie za wariatkę nie uznałsmile
      • marta76 Galeria MOkotów Warszawa 20.08.11, 06:38
        bermudy to mówicie to tych szortach kąpielówkach? takich cienkich przeważnie w mazaje i kwiaty? ja jedne kupiłam za 10 zł.
        Szału wielkiego nie było
        kupiłam dwie czapki z daszkiem jedną w kratkę niebieska, a druga czarną z czaszka srebrną, każda po 8 zł. I paski do spodni tez po 8 zł.
        Biżuteria owszem po 4 zł,ale to samo ,co wisi od miesiąca.
        Załowałam,że bokserki chłopięce,które bardzo lubię i były po 5 zł są tylko w kiepskich kolorach i 9 latek nie chciał.Różowo pomarańczowe, albo różowo czarne w kwiaty..już widze minę innych kolegów na basenie.Nie wem jaki projektant się złapał za tę kolekcję bielizny dla chłopaków.
        • krasulas Re: Galeria MOkotów Warszawa 20.08.11, 06:57
          nienie
          barmudy ... mam na myśli jeansowe w stulu vintage (najładniejsze), denim, safari jasny brąz/granat, krata brąz z beżem, jeansowe z gumką w pasie, stalowe/granatowe cieńsze, KAXS popielate z gumką w pasie
          • marta76 Re: Galeria MOkotów Warszawa 20.08.11, 07:01
            hmmm to albo przegapiłam ,albo w GM już nie było.
            • olaj Re: Galeria MOkotów Warszawa 20.08.11, 14:35
              16 sierpnia w Galerii Mokotów nabyłam za 10PLN (-20% rabatu na kartę, czyli za 8PLN/szt.) dla córy:
              na 122cm lub 128cm:
              - szorty jeansowe (cena wyściowa 49,90
              - bluzeczka żółta w róże z krótki rękawkiem (cena wyjściowa 49,90
              - 2 różne kostiumy kąpielowe
              - spodenki dresowe do kolan (białe i różowe)
              - różowe szorty letnie z materiałowym paskiem (cena wyjściowa 47,90

i mam na przyszłe lato zapasy

dla młodego na 140cm nie było szaleństwa, poza kąpielówkami

Ola
              • malami34 Re: Galeria MOkotów Warszawa 20.08.11, 18:00
                W Rzeszowie można jeszcze cos wybrać.

A tak z innej beczki - kupujecie ciuchy w Kaphalu w cenach regularnych? Kupiałm dziś lniane spodenki(na mnie) za 35 zł ale w życiu bym nie dała za nie 120 zł.
                • agni71 Re: Galeria MOkotów Warszawa 20.08.11, 19:22
                  > A tak z innej beczki - kupujecie ciuchy w Kaphalu w cenach regularnych? Kupiałm
                  > dziś lniane spodenki(na mnie) za 35 zł ale w życiu bym nie dała za nie 120 zł.
                  >
                  jesli kupuję z nowej kolekcji, to też raczej z rabatem 20%.
                  • monia111175 Re: Galeria MOkotów Warszawa 20.08.11, 20:18
                    byłam i ja---ale dla mnie te spodenki,szorty dla chłopców(plamiaste,kolorowe) brzydkie jak noc
                    kupiłam za to-sobie spodnie jeansowe po 35 zł
                    i jutro pojade po kolejne-
                    • krasulas Re: Galeria MOkotów Warszawa 20.08.11, 20:33
                      ale te plamiaste, pasiaste, kolorowe to typowe cieńkawe bermudy (ja ich również nie kupowałam)
                      wcześniej miałyśmy na myśli wypaśne szorty w różnych stylach - jeansowe chyba 4 fasony!
                      takie za cenę wyjściową 49-69zł, które mało jaka sieciówka posiadała w tym roku (m.in.H&M, Zara)
                      w cenach regularnych, a nawet z rabatem 20% nie kupiłabym absolutnie...
                      • monia111175 Re: Galeria MOkotów Warszawa 20.08.11, 21:04
                        aaaaaaaaa
                        no właśniesmile
                        były jedne na 86 niby jeans ale brązowy-albo granatowy-ale małe na mojego
                        ale fakt--jeansowe to i ja bym kupiła
                        a da któraś fotke real zakupionej hę?
                        będe wdzięczna---może jutro w innym sklepie znajdę
                        Sląska-zagłebie
                        DĄBROWA-SOSNOWIEC,CZELADZ--SA GDZIEŚ?????
                        • krasulas Re: Galeria MOkotów Warszawa 20.08.11, 21:19
                          w Gl już nie ma
                          spróbuj w K-cach - sporo było
                          parę dni temu w Rudzie było parę sztuk
                          • monia111175 Re: Galeria MOkotów Warszawa 20.08.11, 21:22
                            W Dąbrowie kapa---ale za to ja sobie pokupowałam-rozm.46/48smile
                            fajne okazjesmile'
                      • marta76 Re: Galeria MOkotów Warszawa 21.08.11, 07:38
                        Krasulas no to ja tych wypaśnych nie widziałamsmile wzięłam jedne te cienkie dla syna na przysżły rok. W tym roku sie sprawdziły , bo w jeansowych spodenkach za gorąco. Te co kupiłam to niby kąpielówki..ale mnei zawsze zastanawia ,czy to faktycznie wygodne,żeby kąpac się w szerokich spodniach do kolansmile
                        • marta76 Re: Galeria MOkotów Warszawa 21.08.11, 07:39
                          i nie załapałam się na 20% zniżki , bo chociaz mam kartę od paru lat rzadko robiłam tam zakupy i nie dostawałam smssmile teraz już im podałam i dostałam sms ,ale nie dotyczy juz kolekcji przecenionej.
                          • syka7 Re: Galeria MOkotów Warszawa 21.08.11, 09:18
                            Dziewczyny powiedzcie mi jak to jest.

Ja często kupuje w tym sklepieczy to cena normalna czy przecenione - karte mam ze 4 lata zawsze dostawałam esy ze znizkami -20% ale tym razem,nie dostałam żadnego.
                            Załatwiłma go nielegalnie od kupeli i przeszło na zakupach ale kurcze czemu tym razem nie doszły zniżki do mnie ?
                            Miał ktos taki przypadek.
                            Zaznacze że kumpela od paru miesięcy nie była w kh a dostała esa, może w ramach przypomnienia ze ten sklep dalej istnieje smile a ja skoro kupowałam przynajmniej raz w miesiacu to nie potrzebowałam go smile

?????
                            Moze ich zapytac, ale co taki sprzedawca moze
              • marcowa_nadzieja Re: Galeria MOkotów Warszawa 21.08.11, 09:42
                olaj napisała:

> 16 sierpnia w Galerii Mokotów nabyłam za 10PLN (-20% rabatu na kartę, czyli za
                > 8PLN/szt.) dla córy (...)

Naliczyli Ci rabat od już obniżonych cen? Wczoraj też byłam w GM i od rzeczy po przecenie już nie odejmowali 20 %, odejmowali od tych w regularnej cenie, czyli tych z nowej kolekcji.
                Nawet zapytałam w kasie o to i Pani wskazała wszędzie rozwieszone tablice z informacją, że rabat -20% dla klientów z kartą i dopisane na dole, że promocje/obniżki się nie sumują.
                Więc jestem bardzo zdziwiona tym co napisałaś, bo zostawiłam u nich sporą kasę.
                • sharpless6 Re: Galeria MOkotów Warszawa 21.08.11, 10:42
                  bo to było tylko w środę i czwartek
                • patatajowa Re: Galeria MOkotów Warszawa 21.08.11, 10:44
                  do 17.08 było "-20% ekstra zniżki na obniżke" z sms-em i tez kupiłam koszulki po 8 zł .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka