marta2202 24.08.11, 17:35 W najnowszej gazetce Lidla są kurtki jesienne dziecięce i dla dorosłych. Wydają sie być fajne chociaż kolorystyka nie powala Czy ktoś kupil wcześniej już te kurtki i mógłby się wypowiedzieć, czy warto je kupić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blizniaki14 Re: Kurtki z Lidla-opinie? 25.08.11, 08:59 też jestem ciekawa, wydają się być fajne. Dla starszaka kupiłam w Tchibo kurtkę 3w1, zastanawiam się czy bliźniakom nie kupić tych w Lidlu, bo w sumie oni mają kilka kurtek, ale te mogłyby fajne na jesień i na wyprawy w góry Odpowiedz Link Zgłoś
mk271 Re: Kurtki z Lidla-opinie? 25.08.11, 10:06 a jest to juz na ich stronie bo nie widzę? Odpowiedz Link Zgłoś
kinas3 Re: Kurtki z Lidla-opinie? 25.08.11, 10:14 www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/index_21020.htm Odpowiedz Link Zgłoś
stefa_ja Re: Kurtki z Lidla-opinie? 25.08.11, 10:50 Ja czycham na ten softshelik, bo softy lubię bardzo. Na solidne parametry na pewno nie ma co liczyć, ale za tą cenę i dla dziecka powinna być ok. Generalnie ubrania z lidla dla dzieci są porządne. Odpowiedz Link Zgłoś
martens-r Re: Kurtki z Lidla-opinie? 25.08.11, 10:56 Zatem te kurtki warto kupić Odpowiedz Link Zgłoś
dammma Re: A jak buty trekkingi? 25.08.11, 11:08 też się zastanawiam, bo myślałam, że buty kupione na wiosnę sa dobre dla młodego a tu nagle nóżka urosła i trzeba kupić nowe. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: A jak buty trekkingi? 25.08.11, 11:51 Podpinam sie pod pytanie o trekkingi dziecięc e - czy warto, jak sie sprawdzają. Może ktos ma porównanie z podobnymi z Decathlonu (tymi po 149 zł, wyższymi, na sznurowadła)? Przyznam, ze zastanawiam sie nawet nad trekkingami dla siebie, może ktos miał? Odpowiedz Link Zgłoś
stypkaa Pytanie do bywalczyń w Lidlu :) 25.08.11, 13:24 A jak to jest z tymi ofertami Lidla - czy jeśli jest w gazetce że od 1.09 to naprawdę pojawiają się dopiero rano 1.09 czy np. może być już wieczorem 31.08? Sama muszę kupić buty dla chłopców, i może bym się skusiła, bo cena robi wrażenie Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaki14 Re: Pytanie do bywalczyń w Lidlu :) 25.08.11, 15:48 U nas są zawsze dopiero rano danego dnia, tak samo w kilku innych miastach gdzie już robiłam zakupy w Lidlu. Tylko najlepiej być punkt 8 rano Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Pytanie do bywalczyń w Lidlu :) 25.08.11, 16:12 U nas podobnie nie wystawiają w przeddzień, i nasz lidl czynny od 7. Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Kurtki z Lidla-opinie? 25.08.11, 16:11 Na zdjęciach fajnie wyglądają i kurtki i buty ale u nich na zdjęciach wszystko fajnie wygląda, ja się podjaram, lecę jak głupia na 7 a potem stwierdzam, że szajs..owszem można czasami coś fajnego znaleźć w lidlu z ubrań ale wtedy cena tego nie jest aż tyle niższa niż u konkurencji, niemniej jednak zapewne podejdę zobaczyć i buty i kurtki... Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaki14 Re: Kurtki z Lidla-opinie? 25.08.11, 16:44 Ja do tej pory kupowałam w Lidlu dla dzieci piżamki (zawsze świetne!), skarpetki, majtki, rajstopki, podkoszulki, t-shirty, bluzy, swetry zimowe (rewelacja!!!) i jeansy, wszystko b.dobrej jakości. Siostra swoim dzieciom kupowała kurtki zimowe, a przyjaciółka zimowe buty, obie były zadowolone nasz czynny od 8 Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Kurtki z Lidla-opinie? 25.08.11, 17:40 Owszem ale takie porównywalnej jakości można kupić w podobnych cenach i w innych sklepach. Znaczy nie wiem jak kurtki bo nie kupiłam dzieciakom nigdy uznałam, że tandeta, swetrów i bluz też nigdy nie kupowałam bo nie miałam potzreby choć muszę przyznać, że wyglądały całkiem całkiem ale nie mam porównania co do jakości. A tutaj po funkcjonalnych kurtkach które w innych sklepach kosztują nie trochę więcej tylko przynajmniej dwukrotnie więcej wiele bym się jednak nie spodziewała. Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaki14 Re: Kurtki z Lidla-opinie? 25.08.11, 18:39 Moje dzieci mają ubranka z Nexta, H&M, Reserved Kids, KappAhl i innych i troszkę z Lidla - jakość wszystkich dla mnie porównywalna. Ubranka się nie mechacą, nie naciągają w praniu. Jak mi się coś podoba w Lidlu to kupuję, tak jak i w innych sklepach. ja jestem trochę rozczarowana kurtką z Tchibo 3w1 za 139zł, zostawiam - nie chce już mi się bawić w wysyłki, ale mogłaby być lepsza w tej cenie jednak! Odpowiedz Link Zgłoś
dorek3 Re: Kurtki z Lidla-opinie? 26.08.11, 10:11 Różnie to bywa z tą jakością ciuchów z Lidla. Ale jeszcze nigdy nie widziałam tam porządnych butów. Plastyk i śmierdząca guma. Odpowiedz Link Zgłoś
onlylilly softshell Lidl a Tchibo? 25.08.11, 17:49 Czy ktos ma porównanie miedzy jakoscia i parametrami kurtki softshell z Lidla a Tchibo? Kupiłam dla sna z tchibo i teraz nie wiem czy oddac? Ktoś ma porównanie? Odpowiedz Link Zgłoś