Dodaj do ulubionych

Płeć wyprawki

26.08.11, 11:24
Dodam jeszcze, że upodobania małego człowieka bardzo często się zmieniają dzisiaj lubi Ben10 a za tydzień innego superbohatera. A jak kupi się plecak czy inne wyposażenie z danym motywem, to potem nagle się okazuje, że dziecko już nie chce plecaka z tym obrazkiem tylko z innym bohaterem.
Obserwuj wątek
    • krolowa_kier Re: Płeć wyprawki 26.08.11, 12:45
      No, z ta wyprawką niemowlęcą to tak źle nie jest, rzeczy są w różnych kolorach. Białe, żółte, zielone, niebieskie, i wielu innych, w różne kolorowe wzorki. Jest w czym wybierać.
      • ignispl Re: Płeć wyprawki 26.08.11, 13:23
        Mnie tez wkurza róż. Ubieram swoją córkę w rzeczy różowe ale staram się zrównoważyć ich liczbę ciuchami w innym kolorze. Najładniej jest jej w brązie :]. Co z tego, skoro każdy członek rodziny i przyjaciele uznali że Pyzę należy uhonorować czymś różowiutkim. Ma tego mnóstwo. Od zabawek po ubrania i elementy wystroju pokoju.
        Niepokoi mnie jeszcze inna sprawa. Niektóre matki, chyba pod wpływem panujących trendów, starają się odziewać swoich synów wyłącznie w ciemne, przyszarzałe kolorki wystrzegając się nawet pomarańczy czy żółci noszonych przez ich ojców.
        Jakim zmysłem estetycznym będą się wykazywać nasze dzieci?!
      • iwek33 Re: Płeć wyprawki 26.08.11, 13:25
        Dla chcącego nic trudnego. Jestem mamą dwóch chłopaków, którzy od 5 lat chodzą do szkoły. Nigdy nie mieli ani jednego zeszytu z wizerunkiem jakiegoś chłopięcego bohatera, kredek, linijek i plecaków tym bardziej. Ale zakupów szkolnych nie robię w hipermarketach. Tam faktycznie nie dość, że wzornictwo na jedno kopyto i podzielone "na płeć" to wiele artykułów jest też mizernej jakości ( np farby akwarelowe twarde jak kamień po 2 miesiącach w szkole, bloki techniczne o grubości kartek papieru śniadaniowego)
        Zaopatruję się w dobrze zaopatrzonych sklepach papierniczych i w internecie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka