Dodaj do ulubionych

jesienne buty

26.08.11, 16:13
Syn wyrósł mi nagle ze swoich butów i muszę mu coś kupić na jesień. Spokojnie myślałam, że mam buty i zakupiłam zimowe, ocieplane a tu muszę zrobić rozeznanie w jesiennych. Nie chciałabym wydawać za dużo ok 100-130zl, bo jeszcze kurtki chciałam w tym miesiącu kupić. Możecie polecić jakieś fajne, nadające się na jesienną-deszczową pogodę, koniecznie na rzepy. Super, jakby miały elastyczną podeszwę, może takie za kostkę.
Patrzyłam na stronie decathlonu, ale słabe i nie na deszcz-może poza jednymi.
W ecco szukam po przecenach, ale na razie na nic odpowiedniego nie trafiłam.
Gdzie jeszcze szukać? Na allegro też popatrzę....
Obserwuj wątek
    • johana75 Re: jesienne buty 26.08.11, 16:40
      Nie wiem jaki rozmiar, ale mogę polecić ci Elefanten. Sprawdzają sie u nas od 8 lat i nigdy sie nie popsuły. Jesienne czy zimowe zawsze sprzedaje. Letnich nie ponieważ syn brudzi strasznie wnętrze sandałów.
      Teraz na zime kupiłam mu Ecco , ale trochę żałuje bo sa strasznie szerokie sad
      W Elefanten możesz dobrać szerokość buta są 3 stopnie WMS.
    • agni71 Re: jesienne buty 26.08.11, 19:56
      A jakiego rozmiaru szukasz? W Mivo są jeszcze przeceny półbutów i trzewików, ale oczywiście nie w pełnej rozmiarówce.
      www.mivo.sklep.pl/search.php?node=102&counter=all
      • dammma Re: jesienne buty 26.08.11, 23:46
        zapomniałam dodać. Teraz nosi 30, więc chyba 31. Na zimę kupiłam mu ecco-terra vg 32 i wydają mi się węższe niż snowbordery córy.
        Elefantety miałam 2x , ale takie baleriny dla córki i byłam b.zadowolona. Sprawdzę i mivo tez zobaczę-dzięki.
        • dammma Re: jesienne buty 26.08.11, 23:48
          johana a jaki masz model i rozmiar z tych ecco?
          • johana75 Re: jesienne buty 27.08.11, 18:50
            mam snowbordery granatowe rozm. 38
            Sama nie wiem czy sprzedać czy zostawić na następny rok. Poczekam z decyzja do jesieni.
            • gosjana Re: jesienne buty 27.08.11, 19:21
              popatrz na allegro, można upolować nowe buty clarks w przystępnej cenie smile
              • dammma Re: jesienne buty 28.08.11, 01:07
                Elefantenów kolekcji jesiennej nie mogłam znaleźć w rozmiarze 31 o ile w ogóle juz jest, bo tylko 2 pary znalazłam.
                Przejrzałam mivo, allegro i wygląda to trochę kiepsko.
                O tych clarksach myślałaśconfused
                allegro.pl/nowe-clarks-gore-tex-skora-rzep-lekkie-31-i1783729969.html
                Tylko one mają wkładkę 20cm a ja potrzebuję 20,5. Szukam dalej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka