olila2 12.09.11, 09:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saszanasza Re: Piżamki i koszule nocne dla dzieci - gdzie fa 12.09.11, 09:44 w kappahlu widziałam ładne Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Piżamki i koszule nocne dla dzieci - gdzie fa 12.09.11, 10:41 W necie, to powiem szczerze nie wiem gdzie. Stacjonarnie piżamki najbardziej lubię z Tchibo i Lidla - są z takiej cienkiej, gładkiej bawełny, nie defasonuja się, nie mechacą, nie są za grube. Koszul nocnych nie uzywamy, wiec tu zupełnie nie pomogę. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Italian Fashion 12.09.11, 13:03 A ja IF nie polecam. Mialam kilka rzeczy dla siebie i jedna piżamke dziecięcą. Piżamka z kiepskiej bawełny, która po praniu zrobiła sie wrecz szorstka w dotyku, pomechacona - i brzydko wygląda, i jest nieprzyjemna dla ciała. dorosłe rzeczy tez raczej niskiej jakości. Odpowiedz Link Zgłoś
dragonia Re: Italian Fashion 12.09.11, 13:16 A ja polecam, wypróbowałam ich towary od piżam przez koszulki, stroje na fitness po majtki i podobnież dla dzieci i nie zauważyłam żeby jakość odbiegała od innych firm. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Italian Fashion 12.09.11, 13:24 nie zauważyłam żeby jakość odbiegała od i > nnych firm. moze zależy do czego sie porownuje. Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Italian Fashion 12.09.11, 14:07 agni71 napisała: > nie zauważyłam żeby jakość odbiegała od i > > nnych firm. > > moze zależy do czego sie porownuje. DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kasiuch11 Re: Italian Fashion 09.10.14, 13:29 Ja również się zawiodłam na tej firmie. W internecie zdjęcia piżam wyglądają rewelacyjnie. Jednak ta, którą kupiłam na samym początku odbarwiła się i rozciągnęła. Bawełna jest cieńka, złego gatunku. Odpowiedz Link Zgłoś