Dodaj do ulubionych

zimowe geox a ecco

14.09.11, 20:30
Czy geoxy dorównują jakości ecco? Mam dylemat, potrzebne mi wsparcie, opinia znawczyń smile
Obserwuj wątek
    • patatajowa Re: zimowe geox a ecco 14.09.11, 21:18
      zimowe ecco moje dziec mają nie pierwszy raz wiec moge powiedziec ze nie było sytuacji w której by zawiodły.
      , za to po raz pierwszy w tym roku kupiłam synowi jesienne trzewiki geox- w maradze a jakże smile
      zobaczymy jak sie sprawdzą, mnie szczerze mówiąc nie przekonują te dziurki w podeszwie na zimno i chlapę, niby stopa oddycha i takie tamwink ale wole na zime ecco.
      --------------------------------------------
      Czytanie książek jest zajęciem żmudnym i męczącym.
      Psuje wzrok, odrywa od innych zajęć i nie wspiera wzrostu PKB.
      • agni71 Re: zimowe geox a ecco 14.09.11, 21:51
        Miałam Geoxy zimowe dla siebie (z kolekcji dziecięco-młodzieżowej) - gdzies tak w trzecim sezonie buty zaczęły przeciekać od spodu przez te oddychające dziurki. Geoxy są tez zdecydowanie cięższe od Ecco. Ja pozostane wierna Ecco smile
        • a-e-p Re: zimowe geox a ecco 14.09.11, 22:08
          Jak dla mnie dzieciece Geoxy maja ciensza podeszwe i sa bardziej elastyczne. Ecco (w zaleznosci od modelu oczywiście) sa IMO grubsze. Dziurki nam nigdy nie przeciekały w Geoxach, ale kozaki były tylko na rok. Geoxy wybierałam bo byly tansze. Teraz kupuje wieksze rozmiary i cena jest podobna, ale na wyprzedazch tansze znajduję Ecco.

• mielin Re: zimowe geox a ecco 14.09.11, 22:15
      Poza tym Geox na szerokie stópki, na moją chudzinkę żadne Geoxy nie są OK.
      • wiwika12 Re: zimowe geox a ecco 14.09.11, 22:50
        A moja panna ma właśnie drobne stopy smile... Więc jednak ecco... Mi tak wizualnie to bardziej ecco odpowiada, ale geoxy odrobinkę tańsze. Ecco cudnie lekkie, geoxów nie trzymałam w łapce, zatem inf o wadze bardzo przydatna.Wielkie dzięki!
        • mielin Re: zimowe geox a ecco 14.09.11, 22:57
          Ecco stale są taniej o 30% w ich outletach, zimowe lada moment się tam pojawią, warto sprawdzać. Cześć sprzedawców na All. na zapytanie oferuje zniżki - niewielkie ale zawsze warto pytaćsmile
        • pasik Re: zimowe geox a ecco 14.09.11, 23:03
          Geoxy zimowe przeciekały później okazało się że miały wadę-kaleczyły stopę na szwie.Oddane do reklamacji.

Geoxy przejściówki rozpruły w wielu miejscach + pęknięta podeszwa. ( używane ok 5 miesięcy - na szczęście oddali pieniądze)
          Co do systemu oddychalności podeszwy nadal uważam że jest super, jeden z niewielu butów które przy prawie codziennym noszeniu nie pachniały brzydko.

To mnie raczej skutecznie z Geoxów wyleczyło..a niby taka dobra firma.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka