Dodaj do ulubionych

prezent dla 8 latki

21.09.11, 14:11
Dziewczyny córka kończy 8 lat. Mam dla niej przygotowane spodnie i książki. Pozostaje mi prezent dla dziecka najistotniejszy czyli zabawka. Nie chcę kupować LPS, koników ani lalki typu barbie. Myślałam np. o lego. Jaki prezent z kategorii "zabawki" polecacie dla 8 letnich dziewczynek.
Obserwuj wątek
    • pia_ Re: prezent dla 8 latki 21.09.11, 16:05
      Moja córka miała niedawno 8 urodziny, klocki Lego już jej nie bawią, ale ucieszyła się z kieszkonkowej konsoli gier Overmax (dobra do jazdy autem) oraz z gier z serii Smart Games. Od koleżanek zażyczyła sobie filmów na DVD, ubranek z Fabryki Misiów dla swojej Fruzi, zestawu Polly Pocket (nie bawiła się tymi lalkami od roku i nagle wielki powrót) i 15 cm maskotek firmy Nici (kolekcjonuje je). W zeszłym roku nie chciała wogóle zabawe, a tu prosze ....
      • stokrootka1 Re: prezent dla 8 latki 21.09.11, 19:55
        Dla mojej córki hitem jest ostatnio shnooks (kudłak przytulak). Jak dla mnie nic szczególnego, ona jednak bardzo zadowolona, tym bardziej, że w klasie co druga dziewczynka jest jego posiadaczkąsmile

Poza tym niezmiennie od jakiegoś czasu wszelkiego rodzaju zestawy kreatywne z Top Model. My kupujemy w małym sklepiku z upominkami, ale widziałam je też na allegro i w merlinie. Mamy chyba wszystkie dostępne+ różne gadżety Top Model - notesy, długopisy, portfelik. Te zestawy akurat i mnie bardzo się podobają. Są bardzo solidnie wykonane. Sama kiedyś bawiłam się z córką w kreowanie modysmile
      • babeth Re: prezent dla 8 latki 21.09.11, 19:56
        Moja niezmiennie lubi bawić się lego, ma młodsze rodzeństwo więc nawet duplo jest u nas ciągle w użytku. Po za tym lubi LPS, koniki pony a teraz odkryła koniki filly. A jakie filmy DVD spodobały się Twojej córce?
        • babeth Re: prezent dla 8 latki 21.09.11, 19:58
          Jak uśpię dzieci pooglądam w necie zabawki o których piszecie. Dzięki.
        • pia_ Re: prezent dla 8 latki 22.09.11, 14:01
          Zażyczyła sobie Madagaskar I i II (jest fanką króla Juliana) oraz musical Mamma Mia smile
    • zuzanka79 Re: prezent dla 8 latki 22.09.11, 19:45
      Koleżanki z klasy mojego syna przebywając u nas gościnnie uwielbiają bawic się tym www.apamatoys.com/detale,217,mini_zamek_budowle_z_prawdziwych_cegiel_teifoc_.html
      Budują aż miło wink
      • buanitka Re: prezent dla 8 latki 22.09.11, 19:54
        Polecam kopalnię minerałów. Córka mimo iż jest miłośniczką pet shopów i innych "różowości" zafascynowana już od pięciu (godzin) kopie, dłubie.. Są też zestawy z kopalnią złota, szkieletów dinozaurów.

//eleo.edu.pl/media/mod_structure/177/logo.jpg
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka